Jinak já právě snídám...
Vše o těhotenství a dětech
Len věř tomu, že někdy toho mají dost i matky nenáročných dětí![]()
Evaeva ještě muzes upravit ty pohybové stereotypy, aby se to jádro a pánevní dno víc zapojovalo. Mě fyzioterapeutka zas u diastazy řekla, že nejdůležitější je zapojovat core během celého dne, při stání, dýchání. Že nekolik minut cvičení denně rozhodně není lepší než zapojení svalů celý den.
Na dovolené jsem muži dávala nějaké rady ohledně plavání a kromě jiného jsem mu řekla, ať ty nohy u prsou netahá zády ale spíš břichem. No a druhý den mi říkal, že to celkem cítí.
Potrefenáhusa lituju ale teda
(bych se vydržela dívat a dívat a dívat..)
Kokoska To je dobrý! My zase říkáme dětem "bandolíno", vzniklo z "bando líná". ![]()
Potrefenáhusa
Tak to je takový bohémský, snídat po poledni, ne? ![]()
Garfie bandolino je taky super.
continuity to je pravda s tím častějším cvičením/soustředěním se na to. Já mám v plánu ještě nějaké návštěvy fyzio, až bude jasno o konečném počtu dětí;) Vím, že po dětech jsem se ještě úplně nesrovnala, ale nikdy to nebude takové, abych si řekla, že už mám napořád hotovo. A u kluků to bude nejspíš stejné.
Ja mela nejvetsi materskou krizi letos zacatkem roku. Snih, takze se nedalo s miminem, co ani neleze a v kocaru jeci, jit nejak rozumne ven. Lockdown, sedela jsem sama doma, kamaradky s detmi se nechtely moc schazet, baly se koronaviru. Muz stale v praci, prarodice v pracovnim procesu a v jinem kraji... A dite se silenou separackou, co na me bylo nalepene 24/7, ktere ani muz nechtel chvili hlidat, protoze moje nepritomnost vzdy znamenala sileny rev.
Ted je to pohodicka, kazdy den nekde venku. Dneska poprve behala v kaluzich uplne nadsena. Mam pocit, ze jak se naucila chodit, tak se ji pocitove zmensil byt a uz nerve, kdyz opustim mistnost. Vydrzi si hrat sama par minut, ale hlavne cist, to mi dava cas na jidlo v klidu. Necha me varit v kuchyni, jen se obcas ozve "mama" a pricupita se podivat, co delam. Takze uz par dni mame teple domaci jidlo, ktere s chuti ji
dokonce dobrovolne sama leze do jidelni stolicky, ale predtim si zabehne do supliku pro cisty bryndak. Kdyz reknu, ze jdeme ven, bezi si pro boticky a ceka u dveri, nez pujdu i ja. Kdyz neni uplne v pohode, tak si sama prinese satek, abych ji do nej dala. Jo a vylezli ji vcera horni jednicky, tak jsme se dneska po dlouhe dobe vsichni vyspali. Tak snad ta idyla vydrzi aspon par dni ![]()

Evaeva tak to asi nemá nikdo, já vím, že trpím na záda, pořád je to lepší, ale furt je co napravovat. ( Já měla leta zas opačný problém - břicho výrazně silnější nez zada).
Zas mě fyzioterapeutka chvalila, že hodně dobře vnímám tělo ( to odpovídá, jdou mi sporty, kde je důležitý přesný a koordinovaný pohyb), ale nevýhoda prý je, že hned vnímám jakékoliv disbalance. ( Za mě je to dobre, jsou lidi, co jim nevadí ani vyhřezla plotýnka - to radši budu řešit bolavá záda 3x týdne).
Potrefenáhusa přesně!...a mně se to právě vzbudilo, konec pohody![]()
Garfie velmi ...
tina kdyz spej, tak jsou úplně nejrozkošnější, co
Mateřská láska je pocit, který má žena, když všechny její děti spí. ![]()
Zuzuli To je vtipná fotka.
Já měla krizi na začátku týdne. Jezdí mi sem na léto jedna snad nejlepší kamarádka,takova spřízněná duše, jezdily jsme tam s holkama na kafe, děti si hrály spolu, my spolu poklabosily. Tak mi i slzicka ukápla, že zase bude pryč, ono mít někoho takhle blízkého, kde se fakt člověk cítí úplně tak dobře a zahojí se mu tam samy všechny bolistky, to je prostě k nezaplacení. Mám i jiné kamarádky, fakt dobre, ale tohle je prostě jiné. Ale to je taková stížnost nestiznost, člověk ma být rád, že někoho takoveho vubec má, i když ho nevida;-).
Zuzuli To je boží foto!! ![]()
Karja kdyz byla mala mala a staticka, fotila se skvele. Co je ted v pohybu, tak vetsinou nestihame vytahnout mobil a nebo je 95% fotek rozmazanych
a obcas z toho vyleze tohle ![]()
Ja mam obrovske stesti, ze v porodnici mi na pokoj na rizikovem, kde jsem cekala na sekci, nastehovali holku, co bydli pet minut pesky od nas, strasne jsme se spratelily a fakt si sedly. A nase deti jsou narozene dva dny od sebe a cely vyvoj maji tak nejak synchronizovany, ve stejne dobe zacali lezt i pak chodit, takze jsou kompatibilni na ruzne aktivity. Tak s tou jsme venku temer denne a je to skvele.
Zuzuli haha, vypada jak takovy maly lovec ![]()
jinak u nas zima byla taky nejhorsi, muz take porad pracoval, starsi dcerka skolku jednou mela, jednou nemela, male bylo kolem pul roku, nerada se vozila v kocarku, spala tak 5x denne po 20 minutach, takze jsem furt uspavala a nemela cas hrat si se starsi, nikam se nedalo jit, kazdodenni sceny starsi pri oblekani se na ven... uff, doufam ze nasledujici zima bude lepsi, ze nebude opet zavreno uplne vsechno a bude se dat s detmi aspon trochu zmenit prostredi
mnum tahle zima byla fakt blbá, já s nimi nechodila ani do obchodu, žádné kroužky nebyly, každý den stejný jako ten předešlý, jediné povyražení byl park a hřiště, ale ani na těch hřištích moc dětí nebylo, mladší navíc ještě nechodil, takže v tom marastu lezl po zemi. Myslím, že je konci už to nebavilo nikoho z nás.
Nam se v rodine rikalo bezkrky zrudicky....:D nevim proc:D
a materskou krizi mam uz dlouho, proste to, ze uz 2 roky sem se od nej nehla, mi dost leze na mozek. Ale nikdo ho na hlidani nechce no.
711990 hlídačka? Bez oddychu je to blbé, ten stereotyp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY