Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:22

vanilka a kam je těch pár dní dáte?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:35

betsey dlouho spát bok po boku můžeš i těhotná

Mě chybí vyloženě ten čas ve dvou,  sice máme klidné večery, ale po celodenním kolotoči to není úplně to ono.

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:40

Pinot Noir a nechces nebo nemuzes

Ja bych to brala, i kdyz ten mladsi je opravdu nenarocny a ten starsi se zas uz o sebe dost postara sam a muzu s nim kamkoli.... ale neumim s nimi moc vypnout a hlavne me teda posledni dobou furt neco boli, zada v jednom ohni. Rostou ted zuby, dite kadi snad kazdou hodinu. Obcas si trochu preju, aby ten pokadenej zadek obstaral nekdo jinej, rikam si vzdycky - to budou zas dalsi dve zvedacky, pokleky, pichani v zadech, v koleni, zapas s bodyckem, uz jsem stara na tyhle srandy:))

Offline vanilka
2192 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:40

Pinot Noir K babičce. Ale teď už poslední roky ani ne, zvládnou už být sami doma a babička jen kontroluje (bydlí kousek od nás).

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:41

Evaeva keď ja som ranné vtáča, ja vydržím v posteli maximálne do siedmej a Alica vstáva o pol ôsmej, takže tento benefit pre mňa odpadá

A muž zasa spáva aj do desiatej ako drevo, takže ranná idylka v posteli sa nekonávala ani keď sme boli sami

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:42

Gatita to s tím vypnutím mám taky, prostě dokud je mám na starosti, aspoň část momentální kapacity jim musím věnovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:44

betsey no jo ty ranní ptáčatamy bysme klidně spali do desíti, do jedenácti snídali, pak někam vyrazili, oběd o půl třetí,... 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:55

Evaeva no tak ja by som o jedenástej už obedovala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 20:59

betsey tohle byl takový náš víkendový režim, ne teda pokaždé. Jinak v práci se jedlo po půl dvanácté a to už jsem kolikrát šilhala hlady;)

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:04

Evaeva no presne. Dnes treba mladsi spal po obede skoro 2 hodiny, coz je nevidany ukaz. Navic se zadarilo uspat ho doma v postylce a ne nekde na polni ceste, takze to bych dala i film, nebo knizku. Ale starsi zas vycitil moznost zahrat si se mnou v deskovku, takze to byly 2 hodiny rozcilovani, svindlovani a hazeni figurek. Ale to neni stiznost, deskovku beru jako plus, ze si se mnou chtel zahrat. Ale muj wishlist filmu a knizek zustava furt neukojeny. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:17

Ja sa posledné dni cítim úplne vyhoreta, to počasie a vidina príchodu zimy mi dáva zabrať. Keď viem, že zas budeme len trčať doma.. Ten covid ma hrozne štve, zhatil nám so sambom veľa plánov bez detí (áno, first world problém) Aj keď sa podaril v júni víkend bez nich, je to fakt malo. Ja si síce užívam výlety aj s deťmi, som s nimi rada a tá zmena prostredia, výlety, zážitky su super a večer keď zaspia, tak môžeme so sambom aj mimo ubytovanie v dosahu vysielačky posedieť a užiť si večer. Doma to moc nejde. No teraz som prepadla depresii a vidím zas len tu dlhú covidovu jeseň a zimu a keď príde jar, pôjdem už pomaly do práce a to už budem rada, že budem rada . Ospravedlňujem sa za výlev, mne úbytok slnka vždy spôsobi úplnu zmenu nálady a energia klesá na nulu.

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:27

Mrakoplas Jj, jako s tím covidem je ta vidina následujícího třičtvrtě roku fakt výživná. Já jsem si dělala napůl srandu, že už se preventivně objednám někam k psychiatrovi, aby až to budu potřebovat na mě přišla hned řada. Já z toho taky lehce začínám panikařit, sice jsem minulý týden měla úpal a už jsem jako byla z toho tepla fakt přešla, ale ten konec léta je v tehle časech fakt smutnej. 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:33

betsey Evaeva No jo,vy od toho máte přehnaný očekávání:-D. Já jsem byla to volno jak porazena palici,ono jak člověk nemá zadnej hnací motor, tak je úplně vyřízenej. Sambo byl taky vyřízenej, chodili jsme tady jak mátohy, úplně fyzicky nemožný, romantika spočívala v tom, že jsme si večer vyprávěli co všechno nás bolí a co se to s náma děje. Ono skutečně asi jak člověk vypadne z té celodenní smrště, tak to na něj prostě padne. Ale tak dělala jsem spoustu věcí co s dětma ne...vyluxovala jsem si auto třeba:-D. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:38

Karja tak to je normální, když si přetížená a najednou to tělo co,že může, tak začne odpočívat. Nijak bych si to nevyčítala, I ten odpočinek je důležitý. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:40

vanilka deláme to stejně, alespon ten jeden víkend v roce nekde mimo si dopřejemě. 

Jinak děti mám 10 a 12 a víc než jeden-dva víkendy rocne s mužem nedáváme, ale i to je lepší než nic. Těch jen pro sebe mám o něco víc, protože je má on ( nebo na jednu noc babička a on pracuje.)

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:43

continuity Jo, to já si to umím vysvětlit:-D. Ani jsem tak nějak moc neodpocivala,pořád jsem něco uklízela a doháněla resty a pila jedno kafe za druhým. Ale bylo to hustý, jsem říkala sambovi ,,ty jo, te něco napadne, že uděláš, tak to normálně uděláš, necekas tři dny, jak to vyjde s dětma:-D''. A ten pořádek doma, hustý hustý! A taky jsme konečně naplánovali kuchyň, ségra měla děti na hlídání taky, večer byla u nás a fakt v deseti minutách jsme si to společně shrnuli a bylo to;-). Fakt jsou ty obyčejný činnosti rázem hrozně jednoduchý:-D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:50

Karja tak ja mam zatiaľ len jedno dieťa, ja som oddýchnuta ale teda ten poriadok by nebol na škodu, predstava, že upracem a namiesto 5 minút to vydrží upratané celý víkend, je úžasná

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:50

Karja tak já popisovala hlavně odpočinek, ne? :D U nás by se taky žádná extra romantika nekonala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:55

Mrakoplas obzvlášť tenhle týden, jak je zima, je ten závan podzimu silný:( Navíc starší jde do školky a s tím přijdou povinnosti, končí pomalá rána a tak.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 22:01

Evaeva jako ja by som sa nemala sťažovať, lebo keď chodí starší do škôlky, som silno v kľude, lebo ho budi, chystá a odvádza do škôlky sambo :)) My máme škôlku oproti domu. Ako vyhodnotila som, že aby som sa mala chystať ráno ja, budiť a chystať aj mladšieho, bude (pre mňa haha) lepšie, keď to vybaví sambo