Spiace dieťa je najroztomilejsie!
Vše o těhotenství a dětech
Len
já nevím, ani jak to dávají matky jednoho náročného dítěte.
Evaeva Touché! Já taky ne, poněvadž to nedávám.
Teda toho Chocholouška zatím odložím, děťátko je na hodinu venku beze mě.![]()
A nemáš na to hlídání nějaký přehnaný nároky? Mně přijde, že se bez něj docela hnes, na očkování jsi byla, na srazu:-D:-D
Evaeva no jako ja pres den ruzne odchazim, to se stridame se sambem, ale myslim treba pres noc, vikend....a to bysme uspavani hlidacim clovekem asi jen tak nenatrenovali.
Karjamam![]()
711990 jo to jo, to by asi fakt nešlo. Mě ty chvíle přes týden stačí, abych si trochu orazila, což teda neznamená, že by se mi volný víkend nelíbil;)
711990 :-DNo už to tady čtu, prej ,,já si přes den různé odcházím,,!:-D
711990 jooo, já když se setkám se situací našeho dvouletého si vzali babička a děda na víkend na chalupu, tak si připadám jak ve sci-fi
přitom dcera nikdy neměla a ani teď nemá téměř žádné uspávací nároky.
Dcerka se ted nad tim trosku zamyslela (jeji nejlepsi kamarad je na prazdninach u pribuznych), ale kdyz jsem se ji zeptala, zda i ona nechce prespat nekdy u babicky, tak rekla ze s rodici, nebo sama az bude vetsi. Myslim ze nase holky bude mozne nekam vyexpedovat az pujdou obe spolecne, starsi sama se neda ![]()
mnum To je jak u nás. Velkamala bývala u prarodičů s tatínkem od roka, od roka a půl sama, a pak od dvou a půl let jak dostala rozum to dost striktně odmítala, že až se segrou;-). Tak musíte vyčkat!
Ani Alica ešte nikdy nebola bezo mňa na noc, ale mne to nejako nechýba, nejako si vystačím s oddychom počas dňa. Ale keď príde najbližšie segra, chcem ju skúsiť aspoň na jednu noc dat k našim, na skúšku
A segra teda tvrdí, že budúci rok si ju berie aspoň na týždeň do španielska, tak to som strašne zvedavá ![]()
Nam se v rodine rikalo bezkrky zrudicky....:D nevim proc:D
Jedna zcela bezvýznamná informace - podle mě to vaši měli ze slavnýho filmovýho zpracování Kočky na rozpálené plechové střeše s Paulem Newmanem a Liz Taylorovou. V českým dabingu tímhle titulem v jednu chvíli Liz označuje svý synovce a neteře (neříká to přímo jim, jenom tak o nich mluví v rámci pěkně šťavnatý hádky). Absolutně netuším, proč mi to utkvělo a proč mi to tehdy přišlo vtipný a roztomilý, viděla jsem ten film česky jenom v celkem útlým dětství, ale chápu, že to vašim asi taky utkvělo, jen zvolili zdrobnělinovou formu. ![]()
Jo, takovýhle kraviny si pamatuju, ale abych si pamatovala, kam jsem během tohohle tejdne zašantročila tramvajenku, to ne.![]()
betsey mě to docela chybí, ráda bych strávila s mužem jeden víkend bez toho, aby nás ráno někdo tahal z postele, mohli bysme dělat taky něco jen spolu,... Nepotřebuju si odpočinout od dětí, ale tohle mi chybí. U nás teda není problém ochota dětí nebo hlídačů, spíš se nemůžeme dohodnout časově.
Evaeva jasne, to chápem. Ja to teraz asi beriem inak, keď nemôžem toho veľa robiť. Keby som nebola tehotná, ten voľný víkend stopro aj ja uvítam s obrovskou radosťou. Teraz by som s mužom mohla maximálne tak pozerať film, len u nás asi neexistuje jediný film, na ktorom by sme sa zhodli ![]()
Prosperina jeee tak to je stopro z toho. To je bozi. Ona s tim taky podle me zacla nase teta a pak uz se tak rikalo vsem, i nasim bratrankum.
Evaeva no jako ja pres den ruzne odchazim, to se stridame se sambem, ale myslim treba pres noc, vikend....
Nebyla jsem přes noc bez dětí nikdy a příštích deset let to ani neočekávám. ![]()
Pinot Noir A ani nechceš? My jsme si s manželem před lety řekli, že aspoň 1x do roka si zasloužíme být pár dní bez dětí a vypnout. Vždy tak na 3-4 dny někam vyrazíme sami dva a je to super (třeba na kola). Začali jsme, když nejmladšímu dítku byly 2 roky a držíme to dodnes.
Dneska už jsou velcí (21, 14 a 11) a nabralo to jiný level - těší se až vypadneme a budou mít barák pro sebe
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY