Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 09:28

Garfie Jo, skaut je k nezaplacení. Naštěstí se mi tam podařilo "odložit" oba, 14 dnů tábora si vychutnávám. A kluci tam chodí hrozně rádi, zvlášť starší, ten nevynechá jedinou akci.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 09:55

Garfie skauty mam v planu od pristiho roku, uz jsem si i vybrala oddil, tak snad to dcerka nezhati

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 10:40

Ja vám tých skautov závidím, u nás to nefunguje a pritom taká super vec pre decká.

Offline Garfie
28629 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:08

Mrakoplas A nemáte ani nic podobného? Naši nechodí do skautu ale do Mladých ochránců přírody...v nejhorším u vás můžeš založit! Ale to už teda přicházíš o možnost tam děti "odložit".

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:20

mnum a u vas do skauta berou? U nas je waiting list a zajimalo by me, jak moc blby by bylo zaosat tam Tondu uz ted, kdyz by mohl az za 3 roky

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:29

Mrakoplas a co turisticky oddil, ten by nesel?

Ja nevim. Pro syna bychom uzili nejaky smysluplny krouzek, ze ktereho by koukal nejaky ten nekolikatydenni letni tabor o skolnich prazdninach. Ale ten skaut mi prijde takovej...ja nevim...co se tam dela? Prijde mi, ze vysedavani po klubovnach by byla synova nocni mura (ted do toho teda projektuju sebe). Mela bych pro nej zalusk na turistak, ale to opet projektuju sebe, protoze miluju treky. Syn je spis takovej kavarenskej typ, idealne, aby v te kavarne byl sam. Takze jsem ho prihlasila na fotbal

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:31

Garfie no máme združenie salezianskej mládeže, ti sú takí aktívni vo všeličom ale ja som neznaboh :)) nejakí turisti tu asi sú ale to nie je úplne ono. Ale niečo musím časom vymyslieť, nech len nehniju doma. My sme ako deti žiadne záujmové krúžky nemali, naši nás donútili ísť na ZUŠ a hrať na nástroj, pritom sme všetky úplne hudobné dreva. A neskôr mi to chýbalo, že nemám žiadnu partu so spoločnými záujmami a dosť sa to odrazilo v trávení voľného času v dospievaní (nedobrym smerom heh). 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:35

Mrakoplas a co orientacni beh? To u vas neni? Ja chodila a bylo v tom vsecko, tabory, letni treninky v lese a zimni v telocvicne. Doporucila bych to, bylonto fajn.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:35

Gatita vždyť skaut a turistak je to samy (cca)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:36

711990 haha, to mi ani nenapadlo zjistovat  musim se zeptat

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:39

Potrefenáhusa a kde se drzej ty ruzny bobrici a vysivaj pouzdra na sekyru? To jsem myslela, ze je ten skaut:))

Edit - nechodila jsem tam ani tam, tak nemam predstavu. Ale kamaradka chodila na ten turistak a mela bezva historky, snad kazdy vikend jezdili na vylety.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:40

Gatita ja som kedysi na turistický chodila ale to tu nie je úplne pravidelny krúžok, v zime sa nikam nechodilo, asi dva krát na bežky a aj v jarných a letných mesiacoch to nebolo často, žiadna parta sa tam nevytvorila. 

Zatiaľ je teda malý, prihlásený je zase na športovú prípravku, to ho veľmi bavilo, lenže sa to minulý rok konalo až tri krát

Offline Garfie
28629 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:41

Gatita Tak když nejsou venku, tak hrají různý hry, učí se vázat uzly a tak...Ti naši chodí do ochránců přírody, tam se učí o zvířatech, o minerálech, o přírodě, mívají i různý projekce. Účastní se i znalostních soutěží o přírodě. V klubovně mají podél všech zdí terárka, chovají želvy, křečky, strašilky a podobnou havěť a starají se o ně-to přijde super i proto, že takový zvířata pak nemusíš mít doma!  Codí čistit krmítka, počítat ptáky, krmit zvířata, to vše na dlouhých túrách, myslím, že je to takový turisťák s nádstavbou! :-) Tady máš stránky pro inspiraci.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:42

711990 no vidíš, zistím. Beh je jeho obľúbená činnosť, už je dohodnutý aj so sambom, že s ním bude chodiť behávať

Offline Garfie
28629 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:44

Mrakoplas Jo, ten orieťák je taky fajn, zvlášť pro kluky! Nebo se zkus podívat po těch ochráncích přírody, ti mají ještě takový širší záběr. 

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:44

Mrakoplas ach jo, bojim se, ze letos to bude to same:(

My chcem pokracovat v plavani, to je 30 min tydne a porad to odpada, takze sotva se syn trochu uvolnil, mohli jsme zacinat nanovo. On nikam chodit nechce, tak ho nenutim. Ten fotbal bude totalni ulet, ale mame to pod nosem, vede to znama a bude tam chodit jeho nejlepsi kamarad, tak to chci zkusit, aby mel trochu pohybu a naucil se byt v nejakem tymu. Je mi ale jasne, ze po zkusebni hodine koncime

Offline Garfie
28629 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:46

Gatita Musí chodit s nějakým kamarádem, jinak to nevydrží, pokud ho to vysloveně nebaví, taky mám tu zkušenost. 

Offline Garfie
28629 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:49

A když tady tak probíráme ten volný čas, co říkáte na film Každá minuta života a kamavédu? 

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:55

Garfie viděla jsem jen upoutavku a přijde mi to teda hodně desivy 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 11:56

Garfie na ten film jsem hrozne zvedava!!!