DruI Jj to je fakt, ty frky v komiksech a kreslené vtipy jsou dobrý!
Vše o těhotenství a dětech
DruI to je fakt, malou mámu jsem si i jako knížku koupila. Ale na delší čtení stejně nemám čas a když už jo, tak hlavně nečtu o dětech a rodičovství ![]()
Nasraná máma, jo? Neměla jsem bejt zvědavá, to mám za to! ![]()
A ona na to řekne, že je tady doma a aby se furt bála, že něco dělá blbě.
To znám a je to děsně protivný a nedá se proti takovému útoku ani relevantně bránit (moje uděluje nevyžádané rady podobným stylem "jsi úplně blbá a neschopná", a když se ohradím, tak je strašně dotčená, že snad ještě může říct svůj názor). Nechci to zakřiknout, ale čím je dcera starší, tím se to lepší, asi už není tolik do čeho kecat.
A ona na to řekne, že je tady doma a aby se furt bála, že něco dělá blbě.
ja v 95% drzim pusu, ale ze si ve svym dome nemuzu delat tak uplne co chci a ze mi ho nekdo huntuje, me teda taky dost casto dere...
(z casti drzim pusu hlavne z povercivosti, aby se problem nevyresil nejakym zvrhlym zpusobem, jak znamo "at se ti splni vsechna prani" je stara cinska kletba)
my teda mame z velke casti sdilenou domacnost, do cizi a do vychovy bych rozhodne nekecala
Nasraná máma mi tým jej prístupom nie je úplne sympatická, naprd dni má v rodičovstve asi každý, ale sú aj skvelé dni a býva ich viac než tých zlých, ale príde mi, že ona nasilu vypichuje len to zlé (ale chápem, ľahšie sa "vtipne" a "ironicky" píše o tom zlom než dobrom). Z komiksoviek o vzťahoch/rodičovstve mám rada kresby tohto pána, príde mi, že vie vtipne, s citom a nie urážlivým spôsobom zachytiť tie bežné veci, čo zažije hádam každý rodič https://www.instagram.com/jude_devir/
Ps: Tu vidno, aké som technické drevo, neviem vložiť odkaz na instagram a tiež tu nie som schopná vložiť fotku :D
Mne se Nasr.mama taky nelibi, a to jsem sprosta strasne, jen teda v soukromi
. A jak se sama na te rodicovske dost placam, tak me ani nebavi jine rodicovske blogy, prijde mi to hrozne obycejne, o tom vubec nechci cist, co kdo nosi v prebalovaci tasce, a kde deti, ktere se vzdycky jmenuji ela nebo ema, skakaji v kaluzich a ve spadanem listi. Ale tak ja mam trochu pricynictelou kamaradku, se kterou si obcas muzu v soukromi zanotovat, kdyz nas deti nastvou. Ale to nechci ani aby slysely vlastni deti, natoz abych to nekde hrde zverejnovala jako trademark.
Ja nemam blog, ani nic nedavam na IG, tak vam aspon tady napisu highlight meho dne. Na prechodu me poustel Karlos Vemola osobne v desny kare. Mel to napsany i na SPZ, takze to musel byt on. A pry ze na MD clovek nic nezazije!
Ja mam na IG akorat asi deset fotek psa, jednu polorozmazanou sebe a psa a sleduju knizni kanaly a lidi jako Erik Tabery
. Tak jsem dost ochuzena o podobne "matky". Muj vrchol je, ze vim kdo je Tynus tresnickova, jelikoz propagovala sousedum chatu a sousedka basnila, jak je strasne popularni a jaky to je pro ne uspech
. Tak rikam sousedce at si pozve Gabinu Soukalovou, ze tady ma rodice a je tu porad. Tak pry ne, tu ona sama ani nezna! No mela jsem dost...No a presne, kdo se umi jen fotit a nema svetu, co predat ma nejvic sledujicich. Ale vlastne proc ne, je to guilty pleasure. Ja kdyz uz, tak se radsi kouknu na pekne hadry, plaze a jidlo nez to, ze i nekdo dalsi ma rvouci neustale pokadene dite.
Karja Ježiš, presne! "Človek ti už ani nemôže nič povedať, stále si nervózna, už aj zavolať sa ti bojím."
![]()
![]()
letfenixa Dneska mi říká ,,já ti nechci nic říkat, ale to dítě má hlad,,. Tak ji říkám, tak nic neříkej, když nechceš nic říkat:-D
moora To si vždycky říkám u těch bouracích prací, jak je asi tátovi, kterej to stavěl, na všechno stál frontu a my to boříme, protože je to hnusný a nevyhovuje nám to. Pravdou je, že to teda nekomentuje.
žluťásek Štíbrovou taky sleduju, má výborný humor, který mi sedí.
Ta nasraná máma je teda něco hrozného. Chudáci děti, které jsou nástrojem takových hnutých matek ke sbírání počtu lajků nebo sledujících
.
Karja
ty máš nervy ze železa
Evaeva Hele, ale to už se nedá brát ani vážně. To je nějaká polodiagnoza. I deda ji furt okřikuje, já se spíš divím, že to vydrži on:-D
Karja U nás jelo "ty to nerada slyšíš, ale..." Dětí se to týkalo naštěstí jen málokdy, ale jinak mne cepovala skoro až do posledního dne.
Já když jsem s malým před lety nějaký čas bydlela u našich, tak se mě mamka pravidelně chodila ptát, co dneska vařím. Po mé odpovědi řekla před synem hm, to ti malej nebude stejně jíst, pojď se bobánku radši najíst k nám dolů, babička uvařila něco lepšího
...
Sweet Potato takto to bude u nás
vanilka Aspoň si nemusela vařit, ne?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY