Karja nebrat to vážně je jediné řešení, ale ne každý to dokáže.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Sobě aspoň :-), já bych k nim nešla
vanilka možná si mohla říct, že vlastně vůbec neumíš vařit a budete teda chodit k nim![]()
Karja Dva tátové mají i ig. Sleduju je ráda, krásně se dvojčatům věnují a celkově mi přijdou příjemní ![]()
Sweet Potato No to u nás nebude, protoze ona pracuje na tom, že ji sem nikdo nebude chodit. Už takhle toho sem ségry moc nenachodí a jedenáctiletá neter sem nechce vůbec.
MPLee Přesně, jsou příjemní. Mně se od nich líbily ty rozhovory, IG ani videa nejsou moc moje oblíbené platformy na sledování.
Karja to je trochu smutné. Mě přijde, že to ti lidi nějak nevidí nebo co. My máme jednu takovou babičku. Když někdo nezapadá úplně do jejího obrazu, tak to vždycky zmíní. Pamatuju si, jak mě vždycky chválila culík, ale tím stylem, že mi to sluší, že je to lepší než ty rozpuštěné chouny, co mi lezou do očí a podobně. Malá ségra je (jak už víte) trochu jiné dítě a ona tu její jinakost nikdy nepřijala. A táta se teď diví, že ségra k ní moc nechce. Bohužel táta k tomu má taky sklony a dost se to podepisuje na vztahu sester k němu, ta starší s ním skoro vůbec nemluví.
Karja Takovou mamku mám doma taky. Akorát já jsem jiná natura než ty, poměrně rychle vybuchuju a je mi jedno, že se se mnou někdo nebaví. Vždycky se pohádáme, ona vydrží být dvě hodiny uražená, takže je klid a pak ji zase otrne. Vnoučata, nejen naši kluci, už s ni občas taky nechtějí být, protože je pořád diriguje. No, vysvětlit ji to nejde.
Evaeva No přesně.
brrr Hele mně taky nevadí, když se mnou nekdo nebaví. Ale konflikt je prostě pro moji mámu denní chleba. Tuhle jsem jí fakt řekla nepěkný věci, řekla jsem jí, že je kra.. že s ničím nepomůže, jen uškodí. Fakt hnusný co? No, tak jsem z toho byla špatná, řekla jsem i sambovi, že fakt blbý, že se asi stěhujeme, protože to už bylo přes caru a fakt jsem počítala, že kolem sebe budeme jen tak chodit. A ona? Ona nebyla ani naštvaná, normálně se se mnou bavila! Ona totiž po takovyhle konfliktu treba uzná, že v tom sporu nebyla v právu, ale nijak ji ten naslednej konflikt nerozhodí ani nijak do budoucna nepoučí.Normálně to přejde. Takže hádat se nemá smysl. Nejlepší je se prostě odprostit a nenechat si prostě brát energii. Ale jak píšu, někdy není úniku no!
Karja moja mama sa tiež potrebuje každý deň pohádať, ale keby som jej povedala to, čo ty, aj facku by mi dala. Môj otec sa s ňou nehada, mávne rukou, tak som ja na rade.
letfenixa No já si myslím, že to bylo na sbaleni kufru. I jsem si to tak říkala, že omlouvat se jí nebudu, protože to fakt odráželo me aktualni pocity, že by to nebyla upřímná omluva, takže prostě že na ten rok někam půjdeme. Ale ona jak má ty konfliktní situace běžné, tak pro ni to asi nic nebylo, ona si spíš řekne, aha, tak to už jsem přehnala, protože ona to své chování dělá i trochu schválně. Takže i když po hádce ví, že to přehnala, stejně z toho pro příště nic nebude, takže hádat se s ní nemá smysl. Jak říkám, jedině se odprostit, takže to bych udělala i v téhle diskuzi;-). Prostě to nemá smysl;-)
Karja a teda moja mama nikdy nepriznala a neprizná, že v niečom by mohla spraviť chybu, nebodaj nemať pravdu. No proste vrchný generál.
Trochu blbý dotaz. Jsou pro dítě brýle hodně omezující při sportu? Dcera zatím chodila jen na běžné dětské cvičení, kde jí nevadí, sundavá jen na plavání. Bez nich tedy vidí špatně. Uvažovala jsem o něčem jako atletika nebo gymnastika. Její kamarádka bude chodit na volejbal, tak chce taky, nebo mají ještě ve škole basket. Ale zrovna ty míče se mi moc nepozdávají ![]()
JankaM gymnastiku soudit nemohu ale atletika je i s brýlemi úplně v pohodě. A na volejbal pro jistotu pořídit levnější verzi![]()
Dnes jsme měli videohovor s mou mamkou a Rostík po něm plakal, že se mu po babičce stýská a že za ní chce jet. Bylo to hrozně roztomilé a dojemné zároveň.
Ja nemam blog, ani nic nedavam na IG, tak vam aspon tady napisu highlight meho dne. Na prechodu me poustel Karlos Vemola osobne v desny kare. Mel to napsany i na SPZ, takze to musel byt on. A pry ze na MD clovek nic nezazije!
Wow! Zážitek nemusí být dobrý, stačí, když je silný? ![]()
JankaM mě brýle vadily, sportovala jsem bez nich, dokud to šlo, pak jsem si pořídila čočky. Ale dost kamarádů brýle nosilo a nevadily jim. Ale pořídila bych jí nějaké levnější.
No a to moja mama ani nesmeruje vytku ku mne ale večne má nepriame narážky na moju neschopnosť. "Ty si taký chudáčik, stále musíš nosiť plienku" (doslovna citácia), "no, maminka ťa ani nenaučí jazdiť na motorke", a ešte moje obľúbené "mala by si ich naučiť jesť všetko" (vraví na dieťa čo hovorí mňam na zelenú fazuľu a pýta si brokolicu) atď. Tvl na zabitie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY