Karja Ježiš, presne! "Človek ti už ani nemôže nič povedať, stále si nervózna, už aj zavolať sa ti bojím."
Cha, to je ako moja mama, ale ta pouziva: "ja ti radsej nevolam, lebobsi stale nervozna!" ![]()
Karja Ježiš, presne! "Človek ti už ani nemôže nič povedať, stále si nervózna, už aj zavolať sa ti bojím."
Cha, to je ako moja mama, ale ta pouziva: "ja ti radsej nevolam, lebobsi stale nervozna!" ![]()
Karja tak na jednu stranu je fajn, ze sa mama neuraza. Moja si krivdu pestune, fakt dlhodobo, klusne 30 rokov a navyse si v hlave meni udalosti, proste si pozmeni to, ako to v skutocnosti bolo, aby sa mohla postavit do role obete. V tomto sme ja, setsra a aj otec uplne iny, po hadke to pre nas skoncilo a povazujeme to za uzavrete, ale mama sa dokaze nastvat aj ked nebola v prave, nemala pravdu a urazi sa tak, ze sa s clovekom nebavi. S jej rodicmi sa raz pohadala (kvoli kravine, politike ci co to bolo) a dva roky sa im neozvala. Aktualne je z nejakeho rovodu rozhadana cela jej rodina navzajom, je to strasne unavne pocuvat, co kde kto kedy o kom povedal a preco su ti ostatni zli...
DrowRanger Jo tak mě ta moje řekla, že dítě se vzbudí ne kvůli jejímu hlasitému mluvení, ale že je že mě rozhozena, jak jsem na nervy! :-D :-D aaaaaaaa. Jsme prostě nervózní no:-D
Karja a z koho asi jsi nanervy, ses neoptala? Ty matky fakt dokazou strasny veci pod heslem "ja to prece myslim dobre!"
Karja já si na vaši mamu tuhle vzpomnela, když jsme tuhle bydleli v Praze, tak si moje mama odemkla svejma klicema a z předsíně volá: "Spíte???" Hm.......už ne!
Sousedi si pořídili kamerunský ovce, vypadá to jako koza a mečí to jako koza, jsem velmi rozpolcena, vždycky ukazuju To je ovce, dělá bééé a za plotem se ozve méééé
Potrefenáhusa Já bych jí řekla, ne, zrovna máme sex...
Potrefenáhusa pre toto som máme nedala kľúče od aktuálneho bytu. Chodila k nám neohlásene, nezaklopala, len si otvorila. Nepomohlo ani keď som jej to povedala. Pritom by stačilo, ak by napísala cez wa, že o chvíľu príde.Ale ona mala odjakživa problém so súkromím, pre ňu cudzie neexistuje.
Mrakoplas Ježíš, toto nám dělala tchýně a ty klíče opravdu potřebovala. Nepomohlo nic. Tchán to teda dela doted, ale ten alespon chodí ohlásenej, když přijede nečekaně, tak zvoní.
999 no to bylo v 11 dopoledne, šlo o pracně uspany mimino, většinou psala předem sms, jestli se muže stavit
Mrakoplas no já v tom bytě teď nebydlim a mama bydlí ve stejným domě, potrebuju, aby ty klice měla. U nás tohle zkraje taky problém byl, ale nechala si to vysvětlit. Tohle ji asi přišlo lepší než zazvonit...no vyšlo to nastejno
Potrefenáhusa Mrakoplas nechávejte zevnitř v zámku klíče ![]()
SunEclipse U nových vložek už tohle nefunguje. Nás už to teda párkrát zachránilo.
Naše klíče má teda půlka rodiny, ale všichni soukromí i spící děti naštěstí respektují.
SunEclipse my máme práve naschvál zámok, kde sa dá vložiť kľúč z oboch strán, tiež nás to už pár krát zachránilo :)
Potrefenáhusa Neboj, sambo dodnes neví zda koza dělá meee nebo beee. Má vysokou školu, svéprávnost a děti to taky s klidem učí jak ho zrovna napadne.
Ale tuhle jsem ukazovala dětem kachny a kamarádka říká ,,to jsou husy, kachny jsou přece hnědé,,!!! Měla jsem říct ,,a joo, tak to bude asi labuť!,,
Poradíte prosím, kde on-line koupit pěknou věc pro novorozeně jako dárek?
Tak nevím jestli ta třezalka nevzbuzuje chuť k jídlu. Nejsem zatím ještě v harmonii, ale docela dost jim.
Karja já taky nevím, jak delaji. Teda vím, ale kdyz slyším to zvíře, tak nepoznám, jestli je to Meeee nebo Beeee.
Možná to byly kamerunské ovce.
Evaeva tak to nevím, meli jsme EVVU na kartu, u ní to nešlo, a před rokem jsem kupovala FAB, taky na kartu a ani ta se odemknout při klíčích nedá..jsem si doteď myslela, že je to obecná vlastnost vložek ![]()
Pak leda pořídit řetízek na dveře.
U nás dnes den jak korálek. Starší je nasrana, že jsem po ní chtěla uklidit pokoj ( převlékali postele, tak sice převlékla ale vše nechala různě po pokoji v mixu se včerejším oblečením a odešla k počítači). Drzkovala tak, že jsem ten počítač pro dnešek prostě zabavila. Takže křivda veliká a to má jít s babičkou odpoledne někam na trhy. Teď alespoň obědvá, tak třeba se do pul treti ještě srovná.
Mladší vzbudila ta babička ráno telefonem, takže ta je napruzena od nevyspání, tak nějak průběžně.
Mě chyta migrena a muž je pryč na celý víkend. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.