continuity tlapkam, taky mam dnes migrenu. A navic jakousi divnou (asi z prehladnuti vcera), ani triptany nijak extra nezabraly. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity Pavlena S tou migrénou vás lituju, to musí být hrozný :-(.
999 Jsi hodná, ale já jsem už docela v pohodě, oproti tomu, co jsem s migrénama zažívala jako teenager (bez triptanů i analgetik, protože mi máma-migrenička chytře radila, ať je neužívám, protože si na ně zvyknu
). Po porodu mi migrény docela zeslábly, už je to pro mě jen takové drobné nepohodlí. Přála bych tenhle vývoj všem, co se tím trápí.. ![]()
U nás dnes den jak korálek. Starší je nasrana, že jsem po ní chtěla uklidit pokoj ( převlékali postele, tak sice převlékla ale vše nechala různě po pokoji v mixu se včerejším oblečením a odešla k počítači). Drzkovala tak, že jsem ten počítač pro dnešek prostě zabavila. Takže křivda veliká a to má jít s babičkou odpoledne někam na trhy. Teď alespoň obědvá, tak třeba se do pul treti ještě srovná.
Mladší vzbudila ta babička ráno telefonem, takže ta je napruzena od nevyspání, tak nějak průběžně.
zkus ten muj trik s uklizeckou;) Nakonec ani nemusi prijit, jen ta predstava je vybudi k tomu, aby posbirali svuj neporadek. Ja si teda nevymyslela a tu pani fakt pozvala, ale nakonec to tu bylo v predvecer jejiho prichodu tak vyklizene, ze bych ji byvala ani nepotrebovala. Dost to zafungovalo na syna i na muze, ze videli, ze to neni jen tak.
Gatita to by v tom pokoji musela uklizecka stanovat, včera večer tam bylo víceméně uklizeno ( když nepočítám štos encyklopedii v posteli a tak podobně). Pubertaci jsou ve vyrábění nepořádku a chaosu efektivnější než batolata.
Jinak ja mam ted same marieu dny. Nevim, jestli za to muze pocasi, nebo otevrena skolka. Ale cele dny jsme venku, vcera jsme nachodili asi 15 km s kocarem. Rano vyjeli, obesli pulku prahy 8, vymetli ruzna hriste, nakoupili, obed v restauraci na terase si dali, lesem jsme to vzali, spoustu znamych (ale takovych tech "starych znamych", ktere jsem dlouho nevidela) potkali, cestou domu starsiho vyzvedli, domu bezeli, aby se nam neroztekl polarkac. A rovnou na vecer pozvali ty stare zname, co jsme potkali. Bezva to bylo. Takove bohemske, co den prinese. A prinesl mnoho krasneho. Jako mela jsem jeden den pocit, ze umim zit![]()
continuity ja ted rikam:"chces aby prisla ta pani? Za to bys mohl mit stredne velke lego...". A do vecera to nejak uklidi
. Nevim, jak dlouho to bude fungovat, ale zatim dobry.
Gatita Kamarádka vyhrožuje, že je přihlásí do Výměny manželek a celá republika uvití ten bordel.
Kan tak to by u nas nefungovalo, protoze nevedi, co je Vymena manzelek:))
Potrefenáhusa No prostě musíš housátku vysvětlit, že to jsou tak příbuzné druhy, že ani podle kostí nejde poznat, jestli to byla ovce nebo koza. A proto vyluzují podobné zvuky. Nebo míň odborně, že se naučily cizí jazyk ![]()
Aranel Ono to vlastne bylo pozitivni, nemusela jsem cekat dlouho u prechodu a jeste me pobavila ta znacka ![]()
Mam dotaz, hledám pekna kojici tricka/saty, nejlepe ty s otvory po stranach. Tajinebanane znam, tricka ma i Creatula, ale to je hrozne tahavy bambus, mam radsi bavlnu. Nevite prosim o necem? Predem diky!
U nás dnes den jak korálek. Starší je nasrana, že jsem po ní chtěla uklidit pokoj ( převlékali postele, tak sice převlékla ale vše nechala různě po pokoji v mixu se včerejším oblečením a odešla k počítači). Drzkovala tak, že jsem ten počítač pro dnešek prostě zabavila. Takže křivda veliká a to má jít s babičkou odpoledne někam na trhy. Teď alespoň obědvá, tak třeba se do pul treti ještě srovná.
Mladší vzbudila ta babička ráno telefonem, takže ta je napruzena od nevyspání, tak nějak průběžně.
já dnes příšerku probudila v nějaké blbé fázi denního spánku,takže tu 40min řičela jak nějaký raněný zvíře a když se k ní kdokoliv přiblížil, tak začala mlátit kolem sebe. Pak jsme jeli na dětský den kde jsem měla sraz s kamarádkou, kdy buď na mě příšerka visela a kvílela že se bojí a krtek byl v kočáře a řval že ho to nebaví a chce chodit, když jsem ho vytáhla z kočárku a honila po celém placu, tak příšerka si vlezla dovnitř do kočáru a řvala že mám jít za ní, že tam nechce být sama. S kamarádkou jsme prohodily asi 2 věty, tak jsme to pak vzdaly a přesunuly se vedele na hřiště, kde po půl hodině se krtek rozeběhl na takový asfaltový plac, zaškobrtl si o nohy, nestihl dát ruce přes sebe a šel šipku rovnou na hlavu, krvavá boule větší pomalu jak hlava, několik panikařících rodičů mi nabízelo odvoz na pohotovost, tak jsem vyměkla, hodinu si poseděla v dětské nem. (vše OK), krtek se cestou domů krásně vyspal a mě čeká dlouhý věčer než usne a dlouhá noc kdy ho budu co dvě hodiny kontrolovat![]()
stibrova zdielala na ig ako jej mladsi syn v noci prestal dychat a skoncil v nemocnici. mne monitor dychu doma pipal len 2x a aj to nastastie falosny poplach. predstava ze by sa mi stalo to co jej tak som z toho totalne v prdeli este dnes![]()
eless cetla jsem to, hrozny! Ale zajimalo by me, jak vis, ze to u vas byl falesny poplach? Protoze to, ze dite jsi nasla dychajici, neznamena, ze tu dechovou pauzu nemel....nam houkal monitor jednou a Tonda se nadechl, az kdyz jsem ho vzala do ruky. Modrej nebyl, ale nemyslim si, ze to byl falesnej poplach. Ja jsem fakt vdecna, ze monitory existujou!
711990 Ani mi nemluv, kvůli mýmu synovi byla jednou v pohotovosti půlka nemocnice, strašný. Ale klid mi ten monitor moc nedodal, pořád jsem kontrolovala, jestli svítí!! ![]()
Tak jsem vzala dite do Chládka, kde si vybrecelo nějakou sklenici s podmínkou, že si uklidí pracovní stůl, aby ji bylo kam položit. V půl desáté jsme skončili s úklidem školních šuflíku a ještě to není úplně hotovo. (v šest jsem byla vychystaná na procházku, kteru jsem musela oželet,když jsem viděla ten pokoj).
No snad jim to vydrží alespoň do října.
Garfie me to blikani hrozne uklidnovalo!!!:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY