Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5442 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 22:30

INCOM1 Co Kulisarny?

Jinak teda u nas to je vikend... svagr ma dneska svatbu, tak jsme vcera rano vyrazili s ditetem s mirnou teplotou pres pul republiky ke tchanum s tim, ze zuby. Vecer z toho byla uz horecka, coz teda v tech provizornich podminkach, kdy pres den dite budili psi, nemeli jsme tam poradny teplomer, ani dost nahradniho obleceni, kdyz se zacal hodne potit, to bylo vazne paradni. Dneska jsme diteti srazili teplotu nurofenem a vyrazili aspon na obrad a pak jsme jeli pres pul repulibky domu. Ted ma zase horecku  Je to uplne prvni nemoc, co nas potkala, tak jsem z toho dost na nervy. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 22:48

Myrtila děkuji, ta trička vypadají celkem slibně. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 22:51

Myrtila a k té nemoci, taky jsem tu naši první hodně prožívala, držím palce. Jeli jsme i na pohotovost, asi zbytečně, ale byli tam moc milí. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 00:18

711990 prevalil sa na opacnu stranu postielky kde ten monitor "nefungoval" ale to bol uz vacsi a nie novorodenec. mali sme ten doskovy a druhu dosku som dokupenu nemala aby pokryl celu plochu

Offline Myrtila
5442 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 00:49

INCOM1 Poridila jsem si od nich tuniku, zatim jsem ji teda nemela na sobe primo pri kojeni, protoze prisla nekdy v tydnu, ale vypada moc dobre. Jestli se osvedci, objednam si i nejake tricko. Mam od nich i nejake veci na dite, cepice, capacky a tak. 

No a k te nemoci, i proto, kdybychom potrebovali jet na pohotovost, jsme vyrazili domu. Tchani bydli v miste, kde nejblizsi detska pohotovost je skoro hodinu autem. Ale doufam, ze kdyz jsme zvladli tu prvni noc sami, zvladnem i tu dnesni, nastesti krome te horecky mu nic neni, mozna to budou nakonec ty zuby. 

Offline continuity
43586 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 00:58

Myrtila ještě to může být některá z těch číslovaných chorob. Tam se tři dny nic kromě horečky neděje a pak vyrazí vyrážka.

Neboj,bude v pohodě.  

Offline Myrtila
5442 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 03:56

continuity Jo, to je i muj druhy tip, ze to bude sesta nemoc. 

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:08

Myrtila Syn mival jako miminko často pár dní horečky a nic dalšího. Ty pak přešly a byl opět zdravý. My jsme s tím tedy museli vždycky k doktorce na vyšetření, protože prodělal pyelonefritidu a nikdy nic nevyšlo. Tak držím palce, neměla jsem to vůbec ráda, když byl celý rozpálený. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:16

eless aa chapu:) moje dite se prvnich z mesicu nehnulo, tak nemam predstavu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:18

711990 přesně, stačilo kouknout na světýlko, ani jsem nemusela vstát. U nás naštěstí jediné poplachy byly, když jsem to zapomněla vypnout;)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:19

Evaeva joy ro taky obcas bylo:) ale jsem za to fakt vdecna, protoze jak porad blil, byla jsem mnohem klidnejsi

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:19

711990 kluci dost cestovali, ale monitor je vždycky snímal. Ale byli už větší, my ho používali tak do 8., 9. měsíce.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:20

711990 u nás byl monitor prakticky povinnost, ségra mívala dost výpadky, tenkrát ještě monitory nebyly, to by nám mamka nedovolila si ho nepořídit;) Podle mě je to fakt super věc.

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:32

INCOM1 Mám jen věci se zipy po stranách. Za mě nedoporučuju J.amys - mám šaty a tričko a moc se mi nelíbí zpracování. Super je TheMilkyteecompany.uk, Chicmama.ru (objednavam pres instagram, Mammalattes na Etsy a pak mám trička a mikiny z pieknamama.pl. Z těch co nemám vyzkoušené tak Little alice, bigbros baby, minile, linenzoya... No a nebo si prostě u švadleny nechcat všít skryté zipy do libovolného oblečení

edit: ještě Little hustler, mambi, koime...

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:35

711990 Ríša taky hodně blil, hlavně než mi došlo, že to je bílkovinou kravského mléka, tak jsem byla za monitor taky strašně vděčná. A Viktor zase spal první týdny kolem 10 hodin v kuse, to bych byla bez monitoru úplně na nervy! 

(Ty děti se nezavděčí, co? Jeden spí málo, druhej moc... )

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:36

A monitor nám malou taky asi zachránil, nadechla se, až když jsem ji vynášela z postele a chystala se resuscitovat. Pak jsem ho dlouho dalvala i do kočárku na delší spánek. Teď sice občas falečný poplach má - když si stoupne na kraj postýlky a pozoruje nás a podobně, ale jinak vůbec. To blikání mě taky uklidňuje. A teda aby neměl falešné poplachy, je potřeba ho mít nový nebo zkalibrovaný. Nejčastěji falešně řvou ty z druhé ruky...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:42

MPLee já taky dávala monitor i do kočárku, u staršího jen na balkón, u mladšího jsem ho brala i ven, měl arytmie, tak mi to doporučili v nemocnici. I přestože za jízdy to podle mě nefunguje, vždyť ten kočár se chvěje i tím pohybemMěla jsem dvě desky, tak jsem přehazovala jen ten strojek.

Offline MPLee
3052 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 07:50

Evaeva já to dělala stejně. Za jízdy jsem to nezapínala, ale když pak spala na terase, večer někde na návštěvě nebo v restauraci, tak jsem byla klidná a nechodila ji co pár minut kontrolovat teď co se hýbe víc už má obě desky v postýlce a funguje to pěkně i když cestuje. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 10:23

MPLee super, díky, jdu to nastudovat! 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 05. zaří 2021 14:13

To je dobrej masakr, s tím novorozencem.  Nevím - přežiju to?