Rhaenys tlapkám. Láska přijde časem. Já měla na začátku divný sny - musím si vybrat jako v Sophiině volně - mimino nebo pes. A nevěděla jsem, prostě jsem se nedokázala rozhodnout, pes mi přišel mnohem bližší. A cítila jsem se kvulli tomu hrozně, že jsem dlouho dítě chtěla, teď ho mám a radši mám psa. Samozřejmě teď malou fakt zbožňuju a dala bych za ní život.
Ona teda byla málo uplakaná, ale pomohlo mi přijmout fakt, že má každý den uřvanou 2-3 hodinovku. Jeden čas řvala pravidelně kolem páté odpoledne a nepomohlo nic. Tak jsem si prostě vždycky sedla na gauč, dala si ji na nohy, pohupovala, hladila a u toho koukala na filmy, čuměla do mobilu nebo jedla. Nejsi špatná máma, protože mimino brečí. A nedá se vždycky zajistit, aby neplakalo. Podle mě je důležité, že není samo, ale nejde vždycky zjistit co mu vadí...
Jinak jestli máš podezření na břicho, tak rozhodně doporučuju tu rektální rourku. Nám fungovala jen od Fridababy. A v jeden čas jsme ji používali i 2-3x denně - jinak malá prořvala den, když jsme rourkovali, měli jsme usměvavé mimino. Jakmile se začla kolem 3 měsíců otáčet sama na břicho, už jsme ji nikdy nemuseli použít. Takže pro mě to byla spíš první než poslední možnost.
Máš Rockit? Jestli akceptuje kočár, je to super vychytávka, co s ním sama houpe. Malá spí do teď jen v jedoucím kočáru, ale tímhle ji oblbnu a spí zaparkovaná na terase i 2 hodiny. Zavinovačku nesnášela, ale zase milovala péřovou zavinovačku, na kterou jsem jí pokládala jako na polštář, můžeš to zkusit.
A hodně mi pomohlo se domluvit s mužem, že jsem ráno venčila psa já. Hrozně mi chyběl nějaký čas bez mimina, pravidelný. Co se s ním domluvit, ať každý den vezme malého ven i kdyby na 15-20 minut, ať můžeš pomazlit kočku?
s mužem si to sedne, taky mi bylo líto, že spolu trávíme málo času, ale netrvalo to dlouho 
A ostatním děkuji za rady. Snad to odezní samo, jen mě překvapilo, že to přišlo poprvé až teď. Jsme v opuštěné díře na Sardinii, takže už jsem dnes nesehnala ani jogurt. Malá obvykle noci prospí, ale rostou jí zuby a místo v postýlce je nakýblovaná u mě a čas od času se napije, tak to snad pomůže.