Podle mě tak od cca roka už je možný to dítěti vysvětlit. Ale chápu, že každý to má jinak. Já raději hodinu vymlouvám dítěti díru do hlavy než zaklekavam. A netvrdím, že je to tak správně, jen že to tak mám já.
Vše o těhotenství a dětech
Opět děkuji vesmíru za děti, čípek na cokoliv jsem nemusela použít ani jednou, sirupy by mohli denně a co je percentil pořád jen matně tuším, i když byla dcera nedonošená. Zuby taky bez větších potíží. Na 5leté prohlídce sybek 106cm a 16 kg bez poznámek, tak asi dobrý. Mám jednou stížnost, synek pusu nezavře, furt mele!
Syn stále dostáva čípok, sám ho chce, dokonca vyžaduje teplotu merať rektálne, proste si na to zvykol a nechce to inak. Bola by som rada, keby sme už prešli na inú formu, ale rektálny teplomer pípne za 10 s, je presný a bezpečný. Tak zatiaľ ho netlačím. Lieky užíva, či už kvapky, sirupy, rozpustené antibiotiká, chvalabohu v tomto sa s ním dá dohodnúť.
letfenixa čípek je nejšetrnější, jak to nejde přes žaludek. Jinak já si pamatuju (takže mi klidně mohlo být pět), že jsem taky preferovala čípek. Akorát že já měla jako druhou variantu obří:) tabletu paralenu.
notna nemyslím si, že jsou všechny děti takové. Jak vysvětlíš ročnímu dítěti, že si má čistit zuby, aby ho za půl roku nebolely? Sotva si představí, když mu řeknu, že něco bude zítra. U věcí, kde ty důsledky pocítí okamžitě, to může fungovat, i když některé odmítají ty věci apriori.
Hlásim sa do klubu chorých detí. Alica včera večer začala kychat, potom sa pridruzil sopeľ, v noci sa každú chvíľu budila a strašne plakala a nad ránom a dnes aj teplota. Chuda, ako ešte nikdy nebola chorá, tak to nesie fakt zle, aj keď teplotu nemá až takú vysokú. A dala som jej cipok, dobrovoľne. Vysvetlila som jej, že bude mať chvíľku nepohodlia ale potom jej bude veľa hodín dobre a budeme si stavať z lega
continuity ja vim, ale jsem rada, ze jsme ty leky do deti dostali vzdycky nejakou mirovou cestou.
Dort pro trileteho

Kokoska no ten je!!!![]()
Kokoska super! ![]()
Oslavenec rejdi s rodici nekde na kolotocich a ja hlidam Adelajdu, aby si uzili den bez revu. Spi od ctvrt na 12, uz jsem se chodila koukat, jestli dejcha.
Oslavenec rejdi s rodici nekde na kolotocich a ja hlidam Adelajdu, aby si uzili den bez revu. Spi od ctvrt na 12, uz jsem se chodila koukat, jestli dejcha.
viktorka_od splavu ja jsem tu fotku radsi smazla, mohla bys prosim taky? Dik.
Kokoska ta je krásná ![]()
Kokoska a já ji nestihla ![]()
Syn bere léčení zodpovědně. Vyžádal si v tv Byl jednou jeden život a teď vykřikuje "Potřebujeme erytrocyty!"![]()
Kokoska krásný dort ![]()
Kokoska úžasná torta!
Zuzuli Od kdy prosím dáváš malé "dospělé" jídlo? Mám pocit, že naše jídlo by jedla normálně. Co jsme na dovolené, jí jenom kousky ovoce, banán si drží i sama
Sápe se nám po všem, takže si klidně dala i jogurt ze lžičky, i když jinak prostě neotevře na lžičku pusu. Kapsičky se rozhodla, že bude jíst jen jablečno-jahodové. Takže půl dovolené trávíme v místních obchodech a hledáme, protože to tu asi moc nefrčí a je úspěch, když seženeme jeden kus
Jinak teda vůbec strava pro mimina je tu jiná. V regálech jsme nenašli žádnou kaši, zato granulovaný piškoty do mléka od 4. měsíců, kakaové pudinky od 4 měsíců a jiné skvosty má každý obchod. V aktuálním hotelu je s námi 8 měsíční holčička co k večeři dostává pizzu a pak zmrzlinu
A já chtěla řešit, že madam ráno ukradla a snědla rajče...
Jinak teda pořád nemá ani 6 kg v skoro 8 měsících a na sobě má body vel 56 ![]()

MPLee co je spatnyho na rajceti?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY