Mohučanka no, mě to taky hlava nebere
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka znám rodinu, která jezdí s dítětem uvázaným v šátku. Protože jinak pláče a dobrá matka nenechá nebohé miminko plakat! A je přece pevně v šátku a ještě má přes sebe pás, tak co se může stát... ![]()
![]()
Kokoska takové malé štěstíčko![]()
Tu ked si clovek niečo prečíta...7. den v skolke, dnes vecEr zatiaľ 3x vracal. Asi hy som brala radsej teplotu nez toto. A netusim ci to je nieco virusove alebo ma podrazdeny zaludok z niecoho co zjedol v skolke...
MPLee paneboze
takovy lidi by mela nonstop stavet policie
Já vám sem jdu poslat trochu kolektivního štěstí. Dneska v noci se syn probudil jen třikrát na kojení, a to mu rostou zuby, což je u nás vždycky ohromně bolavá záležitost na týden minimálně, většinou spím tak tři hodiny přerušovaně. A dneska krása, cítím se jak po masáži a mám skvělou náladu. S čištěním střídavě bojujeme, ale poslední týden je to úplně na pohodu, malej si vezme svíticí kartáček a "čistí" a já čistím zároveň s ním. Doufám, že se nakazíte (teda jen vy, co máte nespící děti, ty co spí celou noc ať s tím pokračují).![]()
Navíc jsem ráno odevzdala dítě muži a jedu na trhy do Berouna, hned si dám v klidu kafe a nemusím uspávat, jupí.![]()
MPLee No ty bláho!!![]()
MPLee ze se ty lidi o ty děti nebojej :-(
no ale jedna moje kamaradka vedla takový řeči, ze děti v sedačce placou, tak ho budou vozit vzadu v dodávce ve veteranovi, kde si bude moct hrát na zemi ..... naštěstí ji to porodem přešlo, ale fakt ![]()
Len kdyz se tu natuklo opet to cisteni, co si prosim myslis o elektrickych (sonickych) kartaccich pro deti? Synovi je sest. Mne moje zubarka pokazde klade na srdce, at si nekupuju tvrde kartacky a uz vubec ne elektricke. Ja mam ale problem se sklovinou, syn ne. Ale nevim, nechci mu uskodit. Zda se mi ale, ze tim klasickym kartackem si to moc nevycisti, pokud nad nim nestojim.
MPLee Tak jako dcera, když byla mrňavá, v autosedačce tak strašlivě řvala, že jsem se o ní při jízdě normálně bála, že se jí z toho něco stane. A tak jsme teda radši jezdili vlakem :o)
Len trhy v Berouně! Jak jsem na ně mohla zapomenout? Nezapomeň se pak pochlubit úlovky.
Tak a ja mam namiesto jedného pacienta teraz doma dvoch. Muz si včera večer zlomil členok. To som presne mesiac a pol pred pôrodom potrebovala ![]()
betsey no to teda! Jak dlouho bude mít sádru? Přeju, ať je rychle fit.
betsey Ouvej. Lituju vás oba.
Sweet Potato jak by to dělali, kdyby měli dvě tři děti? Kluci do sedaček lezou rádi, protože z toho kouká nějaká zábava nebo aspoň písničky.
Sweet Potato jak jsem fakt vsema deseti pro respektující rodičovství,tak tohle je pro mě úplně strašně moc za hranou, aby celá rodina tři hodiny čekala, až si batole vleze do sedačky, je pro mě fakt už celkem wtf
Evaeva oni maj 3 děti, ještě další dvě 13 a 19
Evaeva oni maj 3 děti, ještě další dvě 13 a 19
A ty se prostě nikam nepodivaj.
My jsme měli období, kdy se dcera odpadavala. Takže jednou mi i vylezla za jízdy ven a válela se tam po zemi!
Potrefenáhusa no ty s nima už asi nejezdí
já respektujícímu rodičovství taky fandím, ale tady chybí respekt ze strany toho dítěte, respektují akorát rodiče.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY