Karja jo, jen zateplené. Já chci ty Tchibo, ne gumové, ale nepromokavé jako ty jejich bundy. A mají teď nově jen do pasu, bez laclu, ale s pripipinacimi ksandami, to se mi zdá do školky bezva, že si to bude umět obléct i sám. Ale nejsou taky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
My zas bojujeme s teplakama. Do skolky jich syn potrebuje hodne a jemu maloktere sedi. A ty, co mu sedi, se mu nelibi.
Takze otazka dne: kde maji teplaky s nejakou našponovanou gumickou, aby nepadaly z hubeneho tela? Idealne retezec, kamenna prodejna, jsem trochu lina objednavat
. Takove ty na zavazovani na snurku malokdy sedi a kolikrat jsou tak blbe prosite, ze tam nejde navleknout guma.
žluťásek nic nikde neni, vid? Ja taky ted uprostred horouciho leta kupovala v tchibu detem puncochace&spol. To me na materske zaskocilo, ze kdyz chci v lete na deti plavky a v zime puncochace nebo rolak, tak kde nic tu nic. Mne tady ten "pop up" styl nakupovani vubec nevyhovuje, jak musis furt koukat, co maji, a kupovat to o ctvrt roku driv.
Karja no a já chci pogumované, zateplené a do pasu
do školky budou super. Akorát je letos nikde nemají.
Gatita já na dětech šetřím, takže doporučuju Pepco, tam mají na štíhlé děti.
žluťásek takže Tchibo říkáš
a neproteče to, ani když si do té louže sedne? Ty bundy jsem klukům koupila, ale vyloženě na skákání do louží jim dávám to pogumované.
continuity mně přijde, že je líp vidět dítě, co sedí v protisměru v tom extra zrcátku, co se dá na zadní sedačku, než štelovat zpětný zrcatko tak, abych viděla na dítě, co jede po směru.
Len kdyz se tu natuklo opet to cisteni, co si prosim myslis o elektrickych (sonickych) kartaccich pro deti? Synovi je sest. Mne moje zubarka pokazde klade na srdce, at si nekupuju tvrde kartacky a uz vubec ne elektricke. Ja mam ale problem se sklovinou, syn ne. Ale nevim, nechci mu uskodit. Zda se mi ale, ze tim klasickym kartackem si to moc nevycisti, pokud nad nim nestojim.
Pro šestiletýho bych sonický klidně koupila, sonicare má myslím přímo variantu pro děti. Je ale dobrý naučit ho i s tím, vzala bych syna i s kartáčkem k hygienistce, ukáže techniku. Stejně bych ale i po čištění sonickým zuby kontrolovala, aspoň občas. Osobně jsem ráda, když děti, potažmo rodiče zvládnou vyčistit i manuálním kartáčkem, ale nevidím důvod ho nepoužívat vůbec. Já jsem mimochodem malýmu koupila sonický pro mimina.
A taky se s tím dá vyčistit, i když ho teď má spíš jako hračku.
Tchibo taky, kromě lindexu. A F&F, ale nevím, zda to ještě existuje.
Len dekuju, snad nevadi, ze jsem te takto vyuzila na dotaz:) Akorat my ted zrovna byli na prevenci a zapomnela jsem se zeptat, tak sbiram rozumy tady:)
A ono je to opravdu tak, ve střední Evropě dítě hlady neumřelo už několik desetiletí, i když nežerek je opravdu hodně.
Já jsem měla k tomu knížku a tam se pravilo, že je špatně z jídla udělat téma.
Neumrelo, pretože tu máme sondy a infúzie (a pohľad na vlastné ohadičkované dieťa, ktoré je v tom stave, pretože človek uveril tejto povere, neprajem nikomu). Primárka bola našťastie rozumná a vysvetlila mi mnohé.
Takisto neviem, ako konkrétne sa dá z jednla urobiť téma u detí, ktoré nechcú prijímať potravu už v kojeneckom veku (napríklad my sme kvôli tomu trčali dosť dlho v pôrodnici, lebo nás nechceli prepustiť, kým neuvidia, že dieťa prijíma nejakú potravu, akúkoľvek, neprijínala totiž ani čistenú vodu určenú do injekcií.
Len to je ten bob a bobek? Já ho zvazuju, ze to blika a trochu by ji to zabavilo
Tabea
ja jsem tak mala, ze ve zpetnym zrcatku vubec zadni sedacky nevidim a na dite bych sotva videla.
Evaeva ja prisaham na tyhle, ale levny nejsou. Zato teda neprotekly nikdy. Mame verzi "hasic", s tema ksandama a zipem vpredu, i tuhle jen s tema pruznejma slema. Dokonce jsem je koupila i s visackou na Vinted za pulku. Je to takovej material ani ne guma, ani softshell. Tonda ma od lonska vel.86 a porad mu jsou dlouhy, takze investice to byla skvela.
Gatita Pepko myslím mívá na hubený, Reserved taky. A pokud vím, HM mívá to stahování v pase, takovou tu gumu, co se stahuje na knoflíky.
Gatita já plánuju sonický pro Ríšu k Vánocům, bude mu čerstvě pět. Bude ho používat ráno, večer budu čistit já tak jako doteď.
Gatita jj ted jsem koupila i bundu, tak snad se osvedci. Merino mame zatim to miminkovy body(vel.86 je tak na prvnaka) a neprijde mi, ze by kousalo, tak to by byla skoda, kdyby to pro starsi bylo jiny:(
Gatita v Pepcu mají hubenější, ale stejně jsem do všech musela navléct gumu. Ale aspoň to nedělá nafouknutý zadek, jsou docela úzké. Ale pás by potřeboval ještě užší. Za mě jsou pořád nejlepší volba ten úzký střih z Kukadloo.
Rhaenys
Tchibo taky, kromě lindexu. A F&F, ale nevím, zda to ještě existuje.
kupovala som body a overaly na svojho spagetaka v HM, naopak FF mali veci velmi siroke (takisto lidl aj kaufland). nohavice a poldupacky s napletovym vysokym pasom su niektore siroke aj v HM, zalezi kus od kusu. v lindexe som zacala nakupovat naprikolad teplaky az na vacsie dieta 2+ kedze su tam aj ceny vyssie ale zas vydrzia dlho
Pinot Noir skusala si skinny detske nohavice zo zary? tie tiez nerobia velku gucu latky po stiahnuti gombikov na pase
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY