continuity my měli k vajíčku zrcátko, abychom tam viděli. Já nikdy nejezdila vzadu.
Vše o těhotenství a dětech
betsey tak to je dobré, ještě že tak.
betsey uf, tak nech obaja marodi sú čoskoro fit
Včera bola na ihrisku známa s 3detmi, 5-, 3- 1-rocne. A mala biele nohavice aj top ![]()
betsey i tak ti preju pevne nervy!
continuity na rvouci dite vidim v zrcatku. Ale myslela jsem to hlavne pro tyhle lidi, co jim nedojde ze neni ok se natahovat za ditetem....
Zarinya ale jo, ja to normalne nijak neresim a neprozivam. To jen vcera, jak jsem s ni byla delsi chvili sama a ona na me tak zirala, tak me to nejak dostalo. S tema vetsima uz je to spis o tom, abych je jeste dohonila na kole ![]()
jestli vubec budu videt, az bude velka. Jestli asoon tech 15 let jeste vydrzim.
to mi pripomnelo moji babicku, jak vzdycky rikala: kdybych ja se dozila vasi maturity (mineno moji a bratrovy). Tak dozila se i promoce, nejen moji, ale i mejch deti :))
betsey to jsou dobre zpravy!
Evaeva Víš my máme už jen ten dospělý pás přes sedačku , to je hned. Ale už to nedělá teda, jen když mě chce naštvat a prodloužit odjezd;-)
moora tak za tech 30 let napisu, jak to u nas vypada ![]()
letfenixa Na to konto jsem si vzpomněla na tu finskou youtuberku, co má těch deset nebo kolik dětí...:-) A ta v jednom videu říkala, že nosí (všichni) jen bílé a tmavé, prostě džíny a bílé triko, že jí to usnadňuje praní. Bílou hodíš do sava a je to.
Potrefenáhusa syn sa naucil otvorit dvere pocas jazdy na dialnici. Najprv sa naucil otvorit okno, to sme zamkli a tyzden na to otvoril na dialnici dvere, nastastie sa mi och podarilo zamknut. Odvtedy sme ich zamykali.
Prosím, pokud víte, odkud sedí oblečení spíš dlouhým štíhlým miminkům? Kluk má jako novorozenec skoro stejně dlouhý nohy jako 10 měsíční syn mojí sestry, musím mu něco dokoupit, do oblečení, co jsem mu koupila, se mu ty dlouhý hnáty po tatínkovi nevejdou
Zavinovací body Lindex dobrý
. Ale chtěla bych nějaký overálky a kalhoty na dlouhány, spíš bez tlapek, má i dlouhý chodidla, tak aby se mu nekroutily prsty.
Mne se dvere zamykaji po rozjezdu automaticky, ale mam pocit, ze se to neda otevrit jen zvenku, zevnitr kvuli bezpecnosti jo. Na okynka je detska pojistka, to je v pohode, vlastne i na tech dverich je na to nejaky cudlik. Jen pak nesmim zapomenout to prepnout, kdyz tam pak sedi dospely, coz teda zapomenu vzdycky.
Ale uz i ten malej pochopil, ze za jizdy se na dvere nesaha. Pripoutavat se necha, dokonce sam kontroluje, jestli jsou ostatni "zapoutani". Jen pri delsi jizde se tak po hodine vrti a knuci, ze ho boli zadek a nozicky, takze pokud neusne, musime ho vzdycky nechat protahnout. Kdyz usne za jizdy, je dobry nezastavovat, protoze to se probudi a vetsinou strasne rve. Coz je vtipny na semaforech a krizovatkach, obcas to proste bez zastaveni nejde.
Objednala jsem Rosťovi růžové kalhoty do deště. Zdravíme letfenixa
dzizisketa já už taky byla rozhodnuta koupit i růžový, ale neměli žádný. Začátek podzimu a Tchibo má vyprodaný všechny velikosti kalhot do deště, pomoc. Snad nebude teď moc pršet, máme jen jedny tenký softshellky ![]()
Já je vzala v Lidlu, kupovala jsem tam nějaké věci do domácnosti. A mají takovou hezkou světlou výraznou barvu, se žlutou pláštěnkou to bude kouzelné ![]()
dzizisketa žluťásek A měli v Lidlu jen ty zateplene, co? Já chci obyč slabé, jen to pogumování.
Ja už to obmedzujem, lebo už raz prišiel zo škôlky, že má dievčenské tričko a pritom bolo tyrkysové, s Masou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY