Vše o těhotenství a dětech
Karja jezisi jak se ji to darilo?
A ty se prostě nikam nepodivaj.
My jsme měli období, kdy se dcera odpadavala. Takže jednou mi i vylezla za jízdy ven a válela se tam po zemi!
některý prej umej otevřít i dvere!!!![]()
Potrefenáhusa novější auta se za jízdy zamknout, ty starší měly tu pojistku. Pamatuju si, jak jsme vždycky čekaly, než nás naši vypustili. Syn dveře podle mě otevřít dokáže.
Kokoska krasna holcicka.:-)
betsey ouvej kotnik, to je oskliva polizanice. At se dobre zahoji. Tebe taky moc tlapkam, to do porodu spraveny nebude, co?
Zarinya byla jsem vcera nejak namekko, jestli vubec budu videt, az bude velka. Jestli asoon tech 15 let jeste vydrzim.
Nasi aspon ta pravnoucata zazili, i kdyz Adelu zatim jeste nevideli. To mne nehrozi, moje deti mely deti dost pozde.
711990 No my máme totiž už tu větší sedačku a to je jednoduchý.
711990 Jako ven ze sedačky a válela se po zemi v autě. Ne po škarpě:-D
Karja to mě nikdy nenapadlo, že by mohly dokázat. My totiž máme ty 9 až 36 a pasáme je dospělým pásem.
Hrozny myslenky,ale chapu te.Lehko se rekne,ale nemuc se tim.Nikdo nevi dne ani hodiny,treba extchyne se nedozila ani Marcela a ja mam babicku v dobrem zdravi telesnem i dusevnim jeste porad.
711990 Evaeva z té batolecí sedačky od roka se občas vycvakly i mě, jak se jim to zapíná mezi nohama a dosáhnou na to, tak to není tak složitý. kamarátka mi tehdy, že mi říkala, že mají v špitále častěji polytraumata matky a dítěte, které se vycvaklo ze sedačky a matka ho tam za jízdy rvala zpět.
Že by to asi chtělo školení, že nejdřív bezpečné zastavit a pak řešit sedačku a dítě. Tak to asi není nic raritního.
continuity my právě batolecí nemáme, z vajíčka šli rovnou do té na dospělý pás. Ale že někdo poutá dítě během řízení![]()
continuity jako rvala od volantu za jizdy??? Jako tohle vsechno sou pro me argumenty pro jizdu proti smeru no. Rodic se tam nenatahne a musi zastavit.
Karja
to sem pochopila, ale stejne. Tonda ma 5bodovej pas a rozepnout z jeho strany nejde.
Evaeva starší sa z pásu v pohode odopne. Ale nerobí to našťastie za jazdy.
Inak keď je tu tá téma, včera som videla video v stories jednej známej ako idú v aute, traja dospeli a dieťa. Pripútané bolo akurát to dieťa, ostatní si asi myslia, že sú nesmrtelni ![]()
711990 to už jsme tady řešily mnohokrát. Když ti dítě v té protisměrné sedačce nervre, vozit ho tak můžeš. Když ti řve, tak k tomu potřebuješ spolujezdce, který na něj vidí. Protože vozit řvoucí dítě, na které navíc nevidím je totální psycho, to je 100x nebezpečnější než klidné dítě po směru.
Potrefenáhusa já jsem respektující až na půdu, ale tahle maminka by potřebovala začít sledovat @rodicejsoutakylidi a @detipotrebujihranice ![]()
Mrakoplas no, my mu to teprve na tu větší variantu budeme předělávat, takže zatím se tam nenahne. Ale čtyř leté dítě to, myslím, už dokáže pochopit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY