eless ne, upřímně, asi jsem vůbec netušila, že má Zara dětské oblečení ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska debata uz je asi jinde, ale malicka je krasna. A na me se moja usmala uz myslim ve 4 tydnech, moc ji to neslo, ale bylo to tam.
Z 6.tydne uz mam nahravku rehotu, kdyby to nemelo datum, tak tomu neverim...
eless vtipný, já jsem měla z F&F bodies, který byly fakt úzký
asi je to jak co...
Gatita Vůbec nevadí.![]()
Potrefenáhusa Jojo, přesně tenhle. Dávám mu vybrat ze dvou kartáčků a zatím si vždycky vybral toho Bobka, zapnu ho jen na svícení a jeho to zabaví, takže mám čas vyčistit jednosvazkovým. Pokud to nezabere, zapnu i to vrnění, ale většinou to není potřeba.
Evaeva Já ty zateplené s laclem mám a nepřijdou mi tak prakticke jako ty obyčejné. Ty mám jednou, i s bundou a je to super ohoz. Spoliham na Lidl, ale aby tam člověk teda v neděli večer visel online
Pavlena to je opravdu dost brzo. Adelka taky vydava nejake zvuky, ale spis tak ojedinele, jak kdyz mnoukne kocicka, ale myslim to driv taky nedelala. Je to hezky, jak si ty mimina pridavaji komunikaci s okolim. Driv to jen tak koukalo do nikam, ted uz krasne sleduje pohyb, asi se teda usmiva... roztomily to je.
Rhaenys Vitej do klubu matek dlouhych zizalek
Nejlepsi mi prijdou veci z HM - kalhoty, teplaky, leginy... vsechno je uzky a neco ma dokonce v pase zmensovaci gumu. Mame odsud i dost pyzam bez tapek (taky kvuli dlouhým chodidlum) a taky jsou spis na štíhlejší dite. Potom jsou dobry teplaky z Lidlu, ten strih s vysokym napletem v pase.
Jinak az se propracujete od zavinovacich body k normalnim, doporucuju brat ty s patentem na rameni, ty bez nej se hodne oteviraji a mivaji i sirsi strih. U nich mi prijde nejlepsi Lindex a zase HM.
Gatita jo a Ríšovi jsem teď koupila legíny. Ale trochu čekám, že mě s tím pošle někam. Loni v zimě je nosil, ale čím dál častěji chodí ze školky s tím, že kluci říkali... Tak jsem zvědavá.
Stejně musíš nastělovat zpětné zrcátko, aby se ti v něm odráželo to zrcátko na zadní sedačce?
Já mám v obou autech už z výroby přídatná zrcátka, které zabírají prostor na zadních sedadlech, takže nic nesteluji.
Ono je to fuk, u nás doma to probíhalo tak, že otočením dítěte po směru se všem zvedla kvalita cestování asi tak o milion procent. Takže tech důvodů bylo o dost víc než vidím/ nevidím.
Já teda se starší dcerou musela jezdit vzadu, to byla alespoň teoreticka sance,že ji na chvíli zábavim. Ona měla v aute dva módy: buď řvala nebo spala. A spala jako mimino opravdu málo, takže řvala hodně.
Mladší neřvala, ale kolem toho cca roku a kousek začala mít kinetózu, coz taky není situace, kdy s písní na rtech necháš dítě vzadu bez dohledu. To už jsem vzdadu nejezdila, ale dítě otočené směrem dopředu nějak obstará spolujezdec i za jízdy.
Sonické kartáčky pro děti nám doporučila hygienistka, nemůžu si to vynachválit. Dočišťuji taky, ale i u sebe vidím velký rozdíl.
Akorát ty starší Philips jsme už 2x reklamovali
. Tyhle poslední vypadají jinak, tak doufám,že vydrží déle než rok.
711990 Vinted teď pečlivě sleduju, právě mi tam jeden komplet utekl. O tom lindexu vím, ale nedám 1000 za kalhoty, které možná nepřežijí sezónu. On se klidně sklouzne po zadku po betonu a podobně![]()
Zkoušela jsi prosím v Kukadlu i ty bambusove leginy? Jsou taky pro hubeňoury?
Karja v Lidlu nezateplené mívají akorát na jaře, na podzim vždycky vyteplené. Ještě teď mívá tyhle dětské věci Kaufland, ale to musíš sledovat leták
Syn je otužilý, takže ty vyteplené by mohl nosit bez ničeho, že by mu to ušetřilo práci, taky až bude v zimě břečka a tak. On nemá moc rád oteplovačky, tak zbývají ještě zimní softshelky
slniecko To je děsivé. Co pomohlo?
Pinot Noir taky plánuju dávat v zimě synovi do školky legíny. U nás zatím žádné kluci říkali naštěstí neprobíhá, holt by měl víc převlékání, jeho volba
ale je to důvod, proč bych mu dražší věc nekoupila třeba růžovou, pak to nebude chtít a co já s tím potom.
Evaeva ty Lindex kalhoty jsou skvěle, vydrží fakt všechno. Je to takový hodně odolný materiál. Jinak na Dny Marianne míval Lindex slevu 25% a s jejich kartou to bylo i víc a tam je ta cena už snesitelnejsi.
continuity no letos tam sleva není. Já znám své lidi
, tolik za to dát nechci.
Evaeva mě vždy přišlo nejlepší jim dávat dvě vrstvy. Takže teplokrevnému dítěti nějaké podvlíkačky na to třeba jen ten softshell. Člověk s ním přijde někam dovnitř, sundá tu vrchní vrstvu a má oblečené a v rámci možností čisté dítě.
Evaeva aha, to je škoda. Ja to už moc nesleduji, co mi děti vyrostly z té dětské řady, je Lindex dost nepoužitelný.
continuity tak samozřejmě podle toho kam jdeš. Když jdeme za barák do kaluží/sáňkovat, tak celkem ocením míň oblékání. I mě bývá teplo v mých zimních softchelkách a to tam naběhám asi třetinu toho, co on.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY