Evaeva Nene, jen na jaře, tak to mrknu na vinted. Mně se právě líbilo, že to můžou nosit celoročně, staci to jen správně podvleknout. Ty teplé se moc nedají nosit, když je teplo. V létě to nosily v desti prostě bez ničeho a na podzim jim dám pod to legíny. V zimě nosí jiné oblečení.
Vše o těhotenství a dětech
Karja souhlasím, já je chtěla vyloženě do školky, jinak si taky vystačíme s těmi tenkými.
Evaeva No snad tam ještě něco nachodime. Já teď dceru omluvim do středy včetně, ale myslím, že bude chybět celej příští týden....A na konci září přidávají další třídu, takže možná děti ještě rozhodí. Ale to mi nevadí, dcera si může jen pomoct, aktuálně tam nezná ve třídě vůbec nikoho a současne učitelky učí poslední rok.
Evaeva lindex měl 20% slevu teď, koupila jsem gumovy laclace a jsou super
Karja no, já jsem taky zvědavá, u nás to taky vidím tak na středu, takhle parádní rýmu už dlouho neměl
syn šel taky do školky bez kamarádů, já vybrala jinou školku než ostatní, ale on by stejně asi byl v jiné třídě. U nich to každý rok trochu přeskupí, takže bůhví kam bude chodit. Škoda, současné učitelky mi přijdou fajn.
A když obočím od hader do deště, jaké jsou prosím ty deskové hry pro prcky kolem těch 2,5 let? Říkám si, že bychom o dlouhých podzimních podvečerech, až se bude všechno oblečení sušit, mohli zkusit něco zahrát.
Evaeva No velkamala má právě kašel a sirup se nenechala ukecat ani výměnou za bonbony. Takže jediný co, tak ji mazu hrudník a záda mastičkou a pije pruduskovy čaj ředěný džusem. Takže to bude asi celý na dýl no.
dzizisketa my máme little match od djeco, to je karetní hra podobná prší. Je psána od 2,5, ale syna to baví až letos, což bude kus od kusu. Přiřazují se tam stejná zvířata a barvy. Pak máme ještě Pojď si hrát, to je člověče s obrázky místo čísel, to asi znáš, bylo to i za nás, má to motiv krtka.
Prosím vás, a kedy môže ísť dieťa do škôlky po chorobe? Alica mala včera teplotu okolo 38,5 ale dnes už nič. Dnes je bežné rozblaznene dieťa. Kašeľ žiadny, trochu číry sopeľ. Ak zajtra tiež nič, v pondelok asi môže ísť, že?
betsey Jj,určitě v pondělí může.
Karja syn mívá kašel po každé rýmě, takže já preventivně vždycky nasazuju Prospan, u nás sirupy nejsou problém, jinak je to vždycky na 14 dní. I když ve školce nebudou tak striktní jako v té mini. Uvařila jsem mu i ten majoránkový čaj, jak někdo doporučoval, a s medem ho pije ochotně.
Sairon nevím, jestli je to ono, kupuju v Kukadloo bambusové spodky, jsou to vlastně úplně normální legíny. A ty právě do školky v zimě nosil, mají taky tu gumu s knoflíkem, ale to ani nebylo třeba, jsou úzké. Jsou super, mladší už nosí ty po Ríšovi a jsou pořád jak nové, černočerné, nevydojené. To myslím ty legíny, co jsem teď vzala z H&M, nevydrží, aby je někdo i podědil.
betsey já bych jí klidně poslala, jestli se jí ta rýma víc nerozjede.
Evaeva 14 dni
. No nestraš. No ale teď jsme doma třetí den a docela to ještě jde. Ono kdyby to malé vrestidlo tak nervalo, tak je to celkem v pohodě. Ale ta rana.....já už snad vyskočím z okna. Děda říkal, že je to na vyhození z okna, to já neříkám, takze já to měním na vyskoceni z okna. Právě ta školka nás tak harmonizovala:-D Sice mi bylo líto, jak velkámala po odpoledních pobrekava, že už tam nechce, ale objektivně to tam má lepší než doma, a tak celkově to malymaly a mne víc sedělo.
Pinot Noir prosím tě, které jsou ty spodky. Tohle?
Legíny z HM budou moje smrt, to ty moje pomalu rostoucí děti stihnou zničit ještě dřív než z toho vyrostou. ![]()
Vyhovovaly mi legíny a trička z Lindexu, ale pro ty větší velikosti uz to stojí za pendrek.
continuity jo, to budou ony. Na těch fotkách moc lákavě teda nevypadají ![]()
Karja jeho se ten kašel právě pak drží, když to nepodchytím v zárodku. Ale myslím, že že školky by ho pak už nevrátili, v té mini to brali hodně vážně.
Evaeva No u nas to dosmrkavani taky neřeší. Pokud to neni nic enormního.
711990 Já teda taky doufám, že malá bude v proti směru co nejdýl. Mám velký přídavný zrcátko, má to i světýlko na noc... Jasně, asi by malá řvala míň, kdybych jí nedotáhla pásy nebo si mohla běhat po zavazadlovém prostoru
Ale má smůlu, na jejím životě mi záleží. Občas řve, ale zrovna v autě mi to žíly netrhá a prostě má smůlu. Když to jde, tak zastavím, když to nejde tak ječí. Ona teda často ječí jen proto, že se nudí a když nezastavím, tak si během 15 minut začne hrát s nějakou hračkou nebo usne a je klid. A když s ní jedu sama třeba 6 hodin, tak bych rozhodně chtěla čekat, než se sama rozhodne, že do sedačky chce. I když ten zmiňovaný ig profil je pro mě jedno velký ![]()
Pinot Noir děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY