Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 17:28

Tie legíny z kukadloo som minulý rok vďaka Pinot Noir tiež zakúpila a sú super, aj ked na synovi to neboli úplne legíny :)) Potrebovala by som pár kusov aj na túto zimu ale má to z Čiech aj s poštovným vyjde celkom dosť :/ 

Aký strih teplákov z HM kupujete, nášmu boli všetky vyskúšané hrozne široké, dokonca aj keď sú mu už krátke, tak zadok veľký nafúknutý balón. 

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:01

Evaeva ty gumový zateplený kalhoty do pasu z lidlu jsem viděla v pátek v sekáči u nás za 120 Kč. Když tam ještě budou, můžu ti je vzit a předat někdy na srazu? 110/116

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:04
Reakce na dzizisketa:

A když obočím od hader do deště, jaké jsou prosím ty deskové hry pro prcky kolem těch 2,5 let? Říkám si, že bychom o dlouhých podzimních podvečerech, až se bude všechno oblečení sušit, mohli zkusit něco zahrát. 

​Určitě Moje první hra, ta s krtkem. Jsou to takové aktivity pro nejmenší, úkoly na pohyb, zvuky a skupinové. Trénuje i rozpoznávání barev.

Můj favorit je Můj první ovocný sad, krásná kooperativní hra, jen ta stojí asi 600...

Tyhle dvě se mi zdají na začátek nejlepší, ale můžu vysypat deset dalších, když budeš chtít :-))) 

Offline Aranel
6692 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:05
Reakce na Zarinya:

Kokoska

Hrozny myslenky,ale chapu te.Lehko se rekne,ale nemuc se tim.Nikdo nevi dne ani hodiny,treba extchyne se nedozila ani Marcela a ja mam babicku v dobrem zdravi telesnem i dusevnim jeste porad.

​Takže to je Marcelova praprababička? To je teda nevídané

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:11

žluťásek ty jo, to bych byla ráda. Jestli teda byly tmavě modré, černé nebo šedé.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:13

žluťásek myslíš, že by ten ovocný sad bavil i čtyřletého? Syn není moc hráč, s hrami vlastně pořádně začínáme. Líbilo by se mi, kdyby to mohli hrát oba dohromady.

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:33

Evaeva náš ho hraje rád pořád, i když už umí mnohem těžší hry určené i pro starší děti než je on. Ta hra je krásně zpracovaná. Jako primárně bych ji 4letemu už nekupovala, ale 4 a 2lety jsou myslím bezva kombinace, můžou to spolu hrát i sami bez tvé asistence. 

Ještě pro oba by mohla být fajn Zajíček v své jamce, jen už vyžaduje malinko jemnější zacházení. Ten sad zvládne i dost akční a nešetrné děti :) 

Až se nudláci uzdraví, mohli bysme klidně udělat nějaký herní sraz na dekách venku, vzala bych na ukázku nějaké naše hry.

Kalhoty byly tmavé. V pondělí pojedem k doktorce, ta rýma se mi nelíbí a chci aby na něj znovu koukla. Tak se stavíme cestou zpátky vám pro kalhoty a Tondovi 711990  pro panenku :-))

Edit: což mi připomíná, že na ten minulej sraz jsem brala ty softshellky a zapomněla ti je ukázat :-)) ale myslím že by pro T. byly ještě velikánské, obleče se do nich ještě i K., ale nechce je nosit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:38

žluťásek díky, to budeš moc hodná. 

Já na ten sad už koukala, ale tenkrát jsem to zavrhla, že to nepotřebujeme, ale teď už možná joMladší teda zatím neumí ani barvy, ale třeba v lednu už by to zvládl. Na herní sraz to moc nevidím, obávám se, že venku je u her neudržím, i doma musí být ta správná nálada

Ale chystám se se starším do planetária, až bude zdraví a budeme v Praze teda, každou neděli v 11 hrají pro děti 4+, kdybyste se chtěli připojit. A díky za rady.

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:42

Evaeva tyjo, planetárium by ho možná zajímalo, vesmír je teď docela téma. Až to bude aktuální, napiš, třeba bysme se přidali.

Já plánuju ten deskoherni klub pro děti v knihovně. Ale nevím jestli to budeme moci spustit už na podzim... Bojím se, bojím, že asi ne

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 18:56

Aranel ano.

Na jare ji bylo 90let je samostatna,sobestacna,chodi k holici dosla si do centra na ockovani a Marcel je uz ctvrty prapravnuk.:-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:00

žluťásek Alicu ten Prvý ovocný sad moc nebaví, resp. nie je ochotná hrať podľa pravidiel, ona sa s tým hra ako s figúrkami z lega. Ale ani pexeso sa s ňou ešte nedá hrať, otáča všetky kartičky, kým nenájde pár k tej, ktorú zrovna drží v ruke

Offline Kokoska
35158 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:15

Aranel moji rodice maji 4 pravnoucata, rozmezi od 6 let po 6 tydnu. O plnem zdravi nemuze byt rec, ale jeste tak pred dvema lety to docela slo.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:21

Jee, já jsem úplně zapomněla, že se mi malamala dostává ručičkama z těch pasu. Prostě si je vyndá ven. Někdy poslechne po okriknuti, někdy ne. Tak já nevím, jak ji tam donutit to nedělat, ještě víc utáhnout? Je to ten klasickej petibodovej pás. 

Offline letfenixa
10938 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:22

Mrakoplas kukadloo posiela cez zasielkovnu za 3,70, to je celkom v pohode.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:22

Evaeva Jee, hele, nenapsala bys mi ten Marianne kód na online HaM? Já tam holkám něco vyberu a sobě se podívám po nějakém tlustém svetru. Doufám teda, že tam není zase milion tisíc podmínek na co to platí a na co ne.  

Offline letfenixa
10938 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:26

711990 prosím ťa, tie nohavice fix, ako sedí veľkosť?

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:30

Karja

Já jsem to vždycky utahla na max. Matka fašistka.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:32

Mha Takže priskrtime....no Mně tak teď něco na jednom pasku nesedí, budu to muset celkové nějak poštelovat, mi to právě moc už utáhnout neslo

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:35

Karja

Hele, radši počkej, co ti poradí někdo z těch mladších matek. 

Já jsem typ, co dětem dával léky násilím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2021 19:40

Karja večer ti to najdu, když tak se připomeň.