žluťásek určitě napíšu, snad to stihneme než zavřou. Herní klub bych s ním taky zkusila, když budou hrát všichni, tak on třeba taky.
Vše o těhotenství a dětech
Karja je to HM20, žádné omezení tu psané není, platí to teda až příští víkend.
Karja Mha pokud vynda ruce, asi by slo vic dotahnout. Ja dotahuju fakt napevno, nemelo by ti jit dvema prstama ten pas jakoby zastipnout, rika se tomu pinch test, jde to vygooglovat.
letfenixa prijdou mi, stejne jako jiny Lindex veci, vetsi. Takze Tonda ted ma porad ty 86 a jeste mu tuhle zimu budou. Ty dalsi sem koupila 98 a jsou veliky. Ale nevadi to, jen ma nahrnuty nohavice a klidne je muze hned nosit.
Jinak v termínu Dnů Marianne sice Lindex nemá slevu v knížce, ale minimálně poslední dva roky měl vždycky aspoň dvacku dolů na prodejně (s online si nejsem jistá) ![]()
Když už jsme u těch slev, tak na mallu mají 20% na některé lego![]()
Máte někdo nějakou skutečnost s ,,psím sádlem,, pro děti? To co máme my, je pro ty nejmenší, takže to nebude mít žádnou velkou účinnost.
Jinak dcera má zase teplotu, kašle hrozně, odpoledne byla celá zmozena....moc se nám to od toho čtvrtka nikam nepohlo, spíš horší, už jsem si říkala, že ji bude lépe a lépe. Teď ve spánku jsme ji dali čípek a jakžtakž to zaspala.
Karja choroba dieťaťa je zlá. Skúsenosť nemám, ja na kašeľ dávam Stodal. A na chorobu plus rekonvalescenciu rátam vždy minimálne dva týždne.
Karja to od dr.Weise je na průdušky náhodou super! Malej taky přinesl nějakej moribundus ze školky, on je už lepší, ale teplotu dostala dneska i mladší dcerka, nos jsem nestačila utírat:( Je toho plno, prý někde je ve školkách sotva půl třídy....
Zarinya To je super! :-) Moje babička se prapravnoučat nedočkala, i když zažila 10 pravnoučat.
Karja pokud je nemocná od čtvrtka, tak je to třetí den. To ty virózy bývají minimálně tři dny, pak by se to mělo zvolna lepšit.
continuity No to víš, jak už to včera bylo lepší, tak jsem si říkala, že se to zlomilo.
Karja no to může byt, fakt bych si z toho nedělala starosti. Ty choroby jsou blbé, ale je to hlavně nepříjemné. Kdyby byla nemocná častěji můžeš ji zkusit dávat ten imunoglukan, ale vy jste hodně venku, já myslím, že to bude dobrý.
continuity Jj, no ona nebývá nemocná téměř vůbec, myslím, že je to kombinace skolkovy bacil, stres a nevyspání. Snad to bude brzo dobrý, ten imunoglukan bych do ní stejně nedostala. Dnes jsem chtěla směnit bonbony za mucosolvan a nic. Nejvíc se podařilo sambovi dostat do ní dobrovolne jednu lžíci toho cibulového sirupu.
Karja cibulový sirup ![]()
Pokud ji to chutná, klidně ji dávej ten.
continuity No právěze ani ne, taky ji musel dlouho lakat. Ona byla i nadšená, že ten sirup vypije a dostane bonbony ale prostě ji to nešlo, zkrivila se jí pusa a konec.
Takhle náročný večer už jsme neměli pěkně dlouho, několik měsíců, a mimochodem muž je pryč ![]()
Vůbec nemohl zabrat, vždy když už to vypadalo, že usíná, začal zase usedavě plakat. Nakonec zabral osvědčený šum příboje, stejně jako když byl několikaměsíční kojenec.
Ja sa len tak onformacne opytam, to ke normalne, ze v skolke detom učiteľky kludne davaju torty a sladkosti? Ako syna v tomto neobmedzujem, sladkosti jedava, ale v malych mnozstvach. A vcera mi do rana 7x grcal, uplne rozdrazdeny zaludok, najprv som myslela, ze je to viroza a potom mi doslo, ze to ma z jedla, pravdepodobne sa objedol blbosti v skolke - dostal tortu, lebo malo nejake dievcatko narodeninu, cukriky, v skrinke mal nedojedenu nejaku sladku tycinku a pez cukriky. Samozrejme mne v skolke ucitelky nepovedali, ze mali deti cez den uz sladkosti, takze ako bonus som mu dovolila tie pez cukriky zjest. Doma uz potom nic moc jest nechcel. V kasliach sa mu nikdy nic taketo neatalo, sladkosti nechavali ucitelky v skrinke, bezne tam mal syn plne vrecko, ktore som mu potom postupne delila, tortu som tam niesla aj ja, ale oznamila som to vopred a prisposobili tam detom potom stravu...uz minule ma zarazilo, ze sa mi syn stazoval, ze je v skolke smadny, nema rad sladene napoje, nepije malinovky, dzusy ani sladene caje (nemam na tom ziadne zasluhy, jednoducho to zatial sam od seba nechce), len cistu vodu a v skolke im to normalne osladzaju, tak sme ich tam s muzom prosili, ci by mu mohli davat k jedlam cistu vodu a teda staznosti na smad zo synovej strany pretrvavaju
. A fakt kazdy bozi den ma bud nejake sladkosti v skrinke alebo mi povie, ze tam niečo jedol sladke, nepaci sa mi to a neviem tak uplne co s tym?
DrowRanger rieš to s učiteľkami, stále, kým sa to nezmení. Možno aj rodičovske budete mať, tak tam to nadhod a dohodnite sa aj s rodičmi, že čo budú nosiť. Torta ?! To je riadne prehnané.
letfenixa asi budem musiet aj ked budem za kravu, ale vcerajsiu joc si nechcem zopakovat, syn vobec prvy raz od bábätka vracal, 4x sme prezliekali postel, potom som to už proste v sede na gauci chytala do uterakov a diek co som tam mala nachystane a on bol strasne dolakany a nevedel co ma robit...
DrowRanger no, syn taky sladké docela nosí. Když má někdo narozeniny, může něco přinést, prý se nosí různé věci od dortů přes bonbóny po meloun:) Minimálně jednou týdně mají sladkou svačinu (koláč, kakao), jako náhradu odpolední svačiny (vyzvedávám ho po obědě) nosí sladké křupinky do jogurtu, sladké mléko a podobně, jogurt přinesl jen jednou. Bonbóny běžně nedostávají (jako třeba za odměnu), čaj mají neslazený. Není to nejhorší, ale taky docela koukám. Zkus znovu požádat o tu vodu, třeba by aspoň mohl mít v šatně svojí lahvičku. Pověděla bych jim o tom zvracení a požádala, aby mu ty bonbóny dávali do skříňky a trošku ho hlídali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY