Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 16. zaří 2021 23:26

Garfie continuity Jak tu šla před pár dny debata o kapesném, tak chlapečci dneska nakupovali za svoje peníze (dostali od dědečka). Máme spostu přívěšků s manga postavičkama, tunu pokemoních kartiček. Naštěstí se mi je podařilo přesvědčit, ať si koupí aspoň kšiltovku LA Dodgers/Lakers, ať mají něco amerického.

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 07:44

S nadchazejici sezonou by me zajimalo, jestli nekdo nema tip na dobry bezkontatni teplomer, pripadne teplomer do ucha, proste takovy, se kterym neni treba dite budit. Diky

Offline Garfie
28635 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 07:57

brrr  Tak suvenýry musí být, aspoň víš, že příště musíte na opačnou stranu zeměkoule! No já mám taky historku, dcera jede teď na víkend do Prahy na setkání DDM, chtěla si vzít nějaké peníze na útratu nad to, co dostala od nás-a ukázalo se, že má jaksi velmi nečekaně méně, než si myslela a že zmrzlina každý den asi není úplně nejlepší nápad....

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 08:03

Garfie No, to už poslouchám, že příště musíme do Japonska. Starší teď jede v serialu Naruto a k tomu přibral jestě nějaké manga komiksy, takže to teď mame všude.

Dcerky je mi líto, to museli být strašlivé prozření.

Offline Garfie
28635 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 08:09

brrr Tak asi musí zjistit, že nemá bezednou kasičku. :-) Víš co, oni mají točenou zmrzlinu přímo u školy a pokud jsem mohla sledovat, kupuje ji fakt každý den, i před prázdninami i teď, mně se leda uleví, když na ni nemá.  Minule s ní dokonce nastoupila do autobusu, na další zastávce přistoupila moje máma a donutila ji prý vystoupit, že se zmrzkou nemá v autobusu co dělat. 

Japonsko je super plán!!! 

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 08:14

Garfie Jo, tvůj pohled na věc taky chápu. Mě možnost nákupu sladkostí dost vytáčí, kór když vím, kolik a co jsou schopni koupit a sníst.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 11:05

Díky za tip na Martínkovu čítanku a taky Cesty dětí do staletí. Tuhle si je před spaním prohlížela, a dneska je chtěla na cestu do školky, tak jsme si četly o lovu na mamuta, dobu bronzovou a o slovanském hradišti. Je super, že kromě odstavců delšího textu (které nečtu) je tam i komiks, to už je i pro malý děti.

Offline Gatita
8688 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 11:10

Mohučanka jeste me napadaji knizky od mary pope osborne. Deti v nich cestuji casem do praveku, egypta atd. Jsou to tenke knizky, mohly by taky splnit ucel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2021 11:23

Mohučanka Martinkovu čítanku taky zrovna čteme. Je to jedna z mých oblíbených. V Alenčině čítance mám věnování od babičky, tak ta je ještě lepší

Offline Gatita
8688 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 12:06

Tak mam na ceste formu na dort, formicku na marcipanove LEGO a nekolik barevnych marcipanovych hmot, ze upecu narozeninovy dort. Jsem se asi zblaznila, v zivote jsem upekla asi tak dve lite buchtya dorty vzdycky objednavala. Ma to tady na me divny vliv, ty prehlidky domacich dortu.

Offline Sweet Potato
40641 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 12:18

Gatita Jdi do toho. Já dorty taky vždycky objednávala, až teď mladší vymyslela, že uděláme. Panika, parfumaniačky pomozte!

Já upekla, ona ozdobila. A oslavenčino užaslé nadšení "jé, vy jste ho dělaly?!" za to fakt stálo. (Možná už jsem sem fotku dala, tak se omlouvám za chlubeníčko)

Offline Gatita
8688 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 12:24

Sweet Potato je to krasne! Jste sikovne, neberu to jako chlubeni.

Jenze ja mam z peceni nejaky blok nebo co. Nemam to proste v ruce, neumim vlastne ani zaklady, jako treba vmichat do snehu zbytek ingredienci, aby to nespadlo.... vcera jsem prave testovala testo na piskotovy korpus a vubec nevyslo. Na chut super, ale takova placicka.

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 12:25
Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 12:37

Gatita to proto, ze snih se vmichava po castech do testa a ne naopak

To das a budes pak na sebe nalezite pysna 

Offline Gatita
8688 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 13:07

Zuzuli tak to je tedy fail:) i kdyz v receptu to bylo naopak, i v tech 2 tutorialech, co jsem zkoukla. Ale uplne to nezafungovalo, no, tak priste zkusim naopak. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 13:15

Zuzuli my mame tento, syn si tu krabicu vzal ako hracku, takze je v stave v akom je

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2021 13:19

Gatita neboj se toho, určitě se to podaří! U nás se dorty vždycky pekly a vždycky to nějak dopadlo;) Děti budou určitě spokojené. Můžeš mi dát odkaz na tu formičku na lego?

Offline Sweet Potato
40641 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 13:21

Zuzuli Máme Thermoval babysense, už nejmíň 5 let a měří spolehlivě.

Offline Gatita
8688 příspěvků moje polička 17. zaří 2021 13:50

Evaeva my mame tuto

https://www.ozdobsidort.cz/silikonove-formicky/silikonova-formicka-lego-s-panackem/?gclid=Cj0KCQjwkIGKBhCxARIsAINMioJWcfBlZ5U1xKF5hPoC8b0eP61XxzzWIXXvWLLvYGWPmS-viMXAA6waAgxQEALw_wcB

A koukala jsem jeste na tuto 

https://www.ozdobdort.cz/silikonova-forma-na-peceni-lego-kostky?gclid=Cj0KCQjwkIGKBhCxARIsAINMioK-GQ7iYHR0FhvDaWGaol5FgmCYRuPbD-P63nA5jKjA_IzGNif3JjgaAqBCEALw_wcB#details

Tu meli i na mall.cz

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2021 13:55

Gatita díky