Garfie continuity Jak tu šla před pár dny debata o kapesném, tak chlapečci dneska nakupovali za svoje peníze (dostali od dědečka). Máme spostu přívěšků s manga postavičkama, tunu pokemoních kartiček. Naštěstí se mi je podařilo přesvědčit, ať si koupí aspoň kšiltovku LA Dodgers/Lakers, ať mají něco amerického.
Vše o těhotenství a dětech
S nadchazejici sezonou by me zajimalo, jestli nekdo nema tip na dobry bezkontatni teplomer, pripadne teplomer do ucha, proste takovy, se kterym neni treba dite budit. Diky
brrr
Tak suvenýry musí být, aspoň víš, že příště musíte na opačnou stranu zeměkoule! No já mám taky historku, dcera jede teď na víkend do Prahy na setkání DDM, chtěla si vzít nějaké peníze na útratu nad to, co dostala od nás-a ukázalo se, že má jaksi velmi nečekaně méně, než si myslela a že zmrzlina každý den asi není úplně nejlepší nápad....
Garfie No, to už poslouchám, že příště musíme do Japonska. Starší teď jede v serialu Naruto a k tomu přibral jestě nějaké manga komiksy, takže to teď mame všude.
Dcerky je mi líto, to museli být strašlivé prozření.
brrr Tak asi musí zjistit, že nemá bezednou kasičku. :-) Víš co, oni mají točenou zmrzlinu přímo u školy a pokud jsem mohla sledovat, kupuje ji fakt každý den, i před prázdninami i teď, mně se leda uleví, když na ni nemá.
Minule s ní dokonce nastoupila do autobusu, na další zastávce přistoupila moje máma a donutila ji prý vystoupit, že se zmrzkou nemá v autobusu co dělat.
Japonsko je super plán!!!
Garfie Jo, tvůj pohled na věc taky chápu. Mě možnost nákupu sladkostí dost vytáčí, kór když vím, kolik a co jsou schopni koupit a sníst.
Díky za tip na Martínkovu čítanku a taky Cesty dětí do staletí. Tuhle si je před spaním prohlížela, a dneska je chtěla na cestu do školky, tak jsme si četly o lovu na mamuta, dobu bronzovou a o slovanském hradišti. Je super, že kromě odstavců delšího textu (které nečtu) je tam i komiks, to už je i pro malý děti.
Mohučanka jeste me napadaji knizky od mary pope osborne. Deti v nich cestuji casem do praveku, egypta atd. Jsou to tenke knizky, mohly by taky splnit ucel.
Mohučanka Martinkovu čítanku taky zrovna čteme. Je to jedna z mých oblíbených. V Alenčině čítance mám věnování od babičky, tak ta je ještě lepší ![]()
![]()
Tak mam na ceste formu na dort, formicku na marcipanove LEGO a nekolik barevnych marcipanovych hmot, ze upecu narozeninovy dort. Jsem se asi zblaznila, v zivote jsem upekla asi tak dve lite buchty
a dorty vzdycky objednavala. Ma to tady na me divny vliv, ty prehlidky domacich dortu.
Gatita Jdi do toho. Já dorty taky vždycky objednávala, až teď mladší vymyslela, že uděláme. Panika, parfumaniačky pomozte!
Já upekla, ona ozdobila. A oslavenčino užaslé nadšení "jé, vy jste ho dělaly?!" za to fakt stálo. (Možná už jsem sem fotku dala, tak se omlouvám za chlubeníčko)

Sweet Potato je to krasne! Jste sikovne, neberu to jako chlubeni.
Jenze ja mam z peceni nejaky blok nebo co. Nemam to proste v ruce, neumim vlastne ani zaklady, jako treba vmichat do snehu zbytek ingredienci, aby to nespadlo.... vcera jsem prave testovala testo na piskotovy korpus a vubec nevyslo. Na chut super, ale takova placicka
.
Gatita to proto, ze snih se vmichava po castech do testa a ne naopak ![]()
To das a budes pak na sebe nalezite pysna
Zuzuli tak to je tedy fail:) i kdyz v receptu to bylo naopak, i v tech 2 tutorialech, co jsem zkoukla. Ale uplne to nezafungovalo, no, tak priste zkusim naopak.
Zuzuli my mame tento, syn si tu krabicu vzal ako hracku, takze je v stave v akom je ![]()

Gatita neboj se toho, určitě se to podaří! U nás se dorty vždycky pekly a vždycky to nějak dopadlo;) Děti budou určitě spokojené. Můžeš mi dát odkaz na tu formičku na lego?
Zuzuli Máme Thermoval babysense, už nejmíň 5 let a měří spolehlivě.
Evaeva my mame tuto
https://www.ozdobsidort.cz/silikonove-formicky/silikonova-formicka-lego-s-panackem/?gclid=Cj0KCQjwkIGKBhCxARIsAINMioJWcfBlZ5U1xKF5hPoC8b0eP61XxzzWIXXvWLLvYGWPmS-viMXAA6waAgxQEALw_wcB
A koukala jsem jeste na tuto
https://www.ozdobdort.cz/silikonova-forma-na-peceni-lego-kostky?gclid=Cj0KCQjwkIGKBhCxARIsAINMioK-GQ7iYHR0FhvDaWGaol5FgmCYRuPbD-P63nA5jKjA_IzGNif3JjgaAqBCEALw_wcB#details
Tu meli i na mall.cz
Gatita díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY