Neceka tu nekdo zimni dite a nechce uplne bozi fusak Voksi za pul porizovaci ceny? Jinak ho ritualne spalim brzo...
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori Škoda, že druhý nepotřebujeme. Je fakt boží!
MPLee jo ja dnes se slzou v oku prochazela lindex, ze ty veci pro mimina maj fakt uzasny, ale ze bych si kvuli tomu porizovala treti, to fakt ne:D takze mily fusak pujde taky, nicmene ho fakt neminim poslat nekomu postou, aby ho okoukl nazivo![]()
letfenixa jej, ta je krásna. Pošleš mi prosím ta do sz koľko za ňu chceš a aká je to veľkosť?
rasaNori Ten je krásnej! Ale já mám dvě děti a dva fusaky:-D
Karja Ten fusak je boží, ale že bych si kvůli němu musela pořizovat druhý dítě hned, abych využila dva fusaky najednou, to zase ne ![]()
MPLee Dva fusaky nevyužijes;-). Taky jsem je nepoužila zaraz, prostě se mi sešly dva.
Ale jako náhodou musím říct, že ačkoliv se topime v těch virozach, tak jako u nás se to snad v pohodu obrací! Jako poslední dva dny s holkama byly fakt super, je s nima desna legrace, už vidím že se to dvouletý martyrium začíná otáčet!!!! Tak já to tady snad ještě budu propagovat ty dvě decka po sobě!:-D
Karja vsak jsi to tu kdysi psala, ze rok 2022 bude tvuj, ne?
. Ono se to mozna naplni!
Bože ma porazí. Starší zas nádcha. Toto nemá konca.
Neporadil by mi dakto z prítomných odborníc, trebárs mnum . Môžem dávať synovi Imunoglukan a zároveň Broncho Vaxom, či už to bude moc? Teraz má teda s Broncho tu trojtýždňovu pauzu.
Mrakoplas zrovna nedávno jsem slyšela jednu dětskou lékařku říkat, že 10 běžných respiračních onemocnění je v normě. To ale vychází na dvě měsíčně během těch zimních měsíců![]()
Zeptám se, chodí k vám do školky nějaké problémovejsi dítě? K dceri má být přiřazeny nějaký chlapeček, co je agresivnější, a má mít časem asistenta kvůli tomu, ale žádnou diagnózu zatim nemá a asi to na ní nijak nevypadá ani (já si myslím, že je i z takových zvláštních rodinných poměru, které tomuto rysu neprispivaji). Já s tím byla v pohodě, říkala jsem si, že v té školce mu to víc prospěje než doma, ale teď mě furt znejistuje kamarádka, tak já nevím, jestli už mám být jako dopředu taky priposrazena. Ale podle mě je to kravina, že by to tam jedno agresivnější dítě rozložilo. Navíc dcera je zvyklá na ty starší divoke bratrance. Tak mě zajímá, jestli s tím má někdo zkušenost.
Nestresuj se dopředu, nejhorší jsou tady ty „pověsti" který každýho předcházejí, proč se nikdo nesnaží udělat si vlastní obrázek a předjímá něčí názor. Nemysím tebe, vybavila se mi jedna sousedka.
Evaeva lenže jedno ochorenie je tak na dva týždne ![]()
Kan Jj já vím, ale myslím, že zrovna mě ani té kamarádky se to netýká. Gatita Fakt 2022? Tak jo teda:-D Je fakt, že chci zhubnout, tak to nechám po lednu teda. Jo a vlastně sambo říkal, že se příští rok ženi a že teda buďto se mnou nebo s někým jiným, že je mu to jedno, ale prostě bude ženatej. Tak to jsem ale uhrála na 2023. Ty jo aby ten 2022 nebyl spíš takovej možnej poslední voraz před nástupem do ústavu a prace a pak to začne.
Karja proč se nechceš vdávat? Udělala bych to před nástupem do práce, víš, jakej opruz je pak vysvětlovat, že se jmenuješ jinak? ![]()
Mrakoplas nemam zkusenost. Teoreticky ano, jsou to pripravky na ruzne bazi, tak by se mohly doplnovat.
Evaeva 10? mam za to ze 6, max 8 za rok je norma u predskolaku. U tech 10 uz bych resila s imunologem
mnum prosím tě, když už je tu poradna;) Jakou mezeru mám dělat při užívání sinupretu? Dávám klukům ty kapky vždycky tak 3 dny, přijde mi, že jim to pěkně uvolní rýmu. Na krabičce píšou max 14 dní v kuse, ale o odestupu nic. Zeptám se v lékárně, ale tam jsem ještě nebyla.
Evaevahehe, ze poradna
ja jsem zrovna takovy papirovy pediatr, vetsinu profesniho zivota jsem na novorozencich, tak fakt s temito tematy, ktere resi opravdovy prakticky lekar, take zapolim ![]()
Takze svym pololaickym usudkem bych rekla ze kdyz mas par dnu pauzu, klidne v tom muzes pokracovat. Nejsou to nosni kapky u kterych se ovlivnuji cevy a ktere muzou po naduzivani zpusobit trvaly otok nosni sliznice, nejsou to ani antibiotika na ktere bys tim vyrabela rezistenci. Proste pouzijes dle potreby, treba ty 3 dny, pak treba tyden nepotrebujes a pak zas prijde ryma, tak zas 2 dny. Jinak ale po 2-3 dnech se ryma uvolni i svym beznym mechanizmem, trochu ustoupi otok a prekrveni sliznic a bunky uz produkuji fuj. Takze Sinupretem to jen trochu podporis, aby hleny nestagnovaly nekde v dutinach (ktere ale male deti jeste moc ani nemaji vyvinute)
To jsem zas poradila, co?
Ja jsem takovy terapeuticky nihilista, hlavne u techto beznych rym a kaslu, u deti nepouzivam temer nic, dam jim caj a med na lzicku, odsaju nos, na noc max. nosni kapky a mokre plenky s par kapkami eterickeho olejicku. Jedine co, tak srazim horecku poctive.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY