Pinot Noir to je fakt zajímavé, se mi to nikdy nestalo ![]()
Vše o těhotenství a dětech
eless myslím, že ten student je výborný nápad, tam by se někdo šikovný, ochotný a zapáleny mohl najít. Moc držím pěsti, zůstat ve stejné skolce a vůbec co nejméně změn by bylo pro syna pravděpodobně to nejlepší.
Malenge s tou Zásilkovnou?! Osm lidí z deseti u každého inzerátu. Teď u věci za 50 korun. ![]()
Pinot Noir jo, se zásilkovnou. Když jsem měla nějaký inzerát na osobní vyzvednutí, fakt se mi to nikdy nestalo, ty to chudáčku asi přitahujes
ale ja věci spis posílám, k nám na ves nikdo pro mikinu nepojede. A hlavně, když už jsem se k těm kšeftum dokopala, tak prodávám buď věci typu reima/Little angel nebo balíčky typu 10 trik za 100, aby to hned zmizelo.
Malenge já teď prodávám fusak, zimní kombinézu, zimní bundu a plyšový overal. S fusakem bych se asi do té Zásilkovny harcovala, ale všichni chtějí poslat tu nejlevnější věc, overal. ![]()
Pinot Noir jé, harcovala! To říkávala moje babička ![]()
Jinak teda máš můj obdiv (a soucit), já jsem za tři až pět let nebyla schopná prodat vůbec nic. Teď se mi to teda bude hodit, ale pak to buď nekomu přímo dám nebo věnuju na charitu.
Pinot Noir ty levné věci podle mě takové typy přitahují. Já se teda přiznám, že věc, kterou si cením míň než za stovku, rovnou odlifruju buď do kontejneru nebo do charity.
Mohučanka loni jsem prodala celkem rychle a bez problémů skejt ke kočárku, hlubokou korbu, monitor dechu a pár větších hraček Fisher Price. Ale to oblečení, to je opruz velkej teda. Dám to radši do Klokánku. Ale ty věci jsou jak nové, ta kombinéza třeba se pořád prodává. No ale teda... Včera jsem trčela doma kvůli zájemkyni, samozřejmě nedorazila.
Pinot Noir a kde to inzeruješ? Zkus nějakou lokání fb skupinu, tam tyhle tanečky odpadnou.
Evaeva no proto tam píšu to vyzvednutí - je to nová věc, říkala jsem si, že se to třeba bude hodit někomu ze sousedství a nebude mu zatěžko pro to za pade zaběhnout (inzeruju to primárně v místním bazárku).
žluťásek na místním bazaru, tanečky included.
eless přeji, ať najdete synovi asistenta, co nejdříve, a ať si to všechno ve školce sedne. Je fajn, že už máte nějaké odpovědi na otázky
Mohučanka taky jsem vždycky říkala, že na nějaké prodávání nemam nervy, jenže ty věci nemám komu dát, děti jsem měla celkem pozdě, všechny kamarádky je mají stejně staré nebo starší, spoléhala jsem na brachu, je mladší, jenže svagrova má nos nahoru a vždycky když jsem pro ně něco měla, musela jsem ji pomalu přemlouvat, aby si to vzala, tak to mi může... zacetla jsem se i do nějaké skupiny maminky v nouzi na miminu, ze bych to dala někomu cíleně, kdo potřebuje pomoc, ale tam se navzájem osocovaly, která toho chce od ostatních víc a proč bere klucici i holcici balíky, když tvrdí, ze má jedno dítě, no děs proste
plus teda covid, takze za poslední dobu věci nechtěly ani některé azylaky a dávat pekne věci vyloženě do kontejneru je mi líto. Takže jsem obnovila od VŠ spici účet na vinted a beru to jednak jako službu planetě a ze bude nějaký peníz na zmrzlinu.
Pinot Noir šiš! Lituju ![]()
Pinot Noir jinak ale teda mám vtipný zkušenosti, jak když za tu věc chci nějaký drobný peníz, tak je kolem každýho kusu oblečení milion otázek, přeměřit, vyfotit z obou stran, kdy budu doma, nešlo by potkat se na hřišti, kam chodí dítě do školky a šlo by předat tam, vyzvedne manžel až se vrátí z cesty kolem světa 8. dubna v 17.05.
Když to nabídnu za odvoz, s převzetím dneska večer do osmi, pět lidí může přijet ihned ![]()
žluťásek to rikam furt, ze P6 je jedina normalni ctvrt, vsude jinde jsou tyhle bizary:D
711990 najdou se i bizarni zkušenosti, ale vesměs je to v pohodě.
Ale já teď koupila dvě různý bundy a taky jsem otravovala s měřením, tak budu zticha a šoupat nohama a doufat že aspoň jedna z těch bund mu bude. Tu druhou prodám tady ![]()
Malenge jo, to já se nejspíš vybičuju a věci typu reima kombinéza prodám, ale že bych fotila a nabízela každou mikinku, to nedám. Jsem v tomto děsně neschopná, ale přímo vyhodit to tedy taky nechci, to je zas škoda. Proto jsem se taky zatím nezbavila zhola ničeho.
Mohučanka ono naštěstí ty mikiny/trička/tepláky apod jsou po druhem potomkovi spis na odpis než na prodej
prave přežijí ty kvalitní reima a spol. věci a k těm jsem se teda donutila, plus věci jako jídelní zidlicka. Já k tomu pristupuju jako k recyklacnimu programu vhodnému pro planetu, jak už jsem psala, plus z toho je nějaký ten peníz.
Pinot Noir Hm, tak to jo. Já mám lepší zkušenosti s tím vinted. Nejlepší mi přijde ta metoda žluťáska, za odvoz tam a tam (a nazdar
). Ale jsem ráda, že toho moc neprodavám, skoro všechno schraňuju. Pak to jednou šoupnu ségře nebo prodám jako celek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY