Evaeva taky prodávám jen věci ta 150 a víc, ať mi to stojí za to to zabalit a odnést do zásilkovny. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Sairon tak to se přiznám, že ani za 150 se mi nechce do Zásilkovny.
Já svým způsobem obdivuju všechny, co jsou schopní nafotit desitky položek po 40 korunách a inzerovat je, na to já fakt nemám. Já teda doufám, že budeme mít ještě druhé dítě, neco si pak třeba nechaj u sebe naši pro případná vnoučata od mého bratra, tak že to ještě využijem, a pak chci věci jako kočár darovat do skladu pro pěstouny, pokud budou mit zájem. Ale mám tu nějaké kombinézy a bundy, které se musím dokopat někam nahrát, protože co s nima doma.
Pinot Noir musíš zároveň něco nakoupit;) My máme Zásilkovnu blízko, takže pro mě to není problém v rámci procházky. Ale kvůli 50 Kč bych to nedělala.
Ja uz taky ty drobnejsi veci neprodavam. I kdyz bych moc chtela
. Ale jednak jsem lina a taky asi moc kriticka. Kouknu na boty, za ktere bych chtela aspon tech "administrativnich" 150 kc, a vidim spinavou okopanou kecku. To, ze jsem za ne v lete vysolila ve vesele tkanicce 1300 kc, a syn je obul asi tak desetkrat, by jim nikdo nehadal. Tak to tu stosuji a moc drzim palce jedne blizke osobe, aby ji klapla snaha o miminko. Ale je to desne, vsude po dome postrkane pytliky a krabice s nejakyma proprietama, ze se az bojim, ze kdyby se zadarilo, uz to nikdy nedam dohromady a najdu za 30 let plesnive...
Já to rozlišuju, na ty lokální bazary mezi matky, co už trochu znám a tam klidně hodim i troje tepláky za pade. Protože pade, zmrzlina v Angelatu, vono se to nasčítá, žejo.
Ale přesně třeba na vinted, přes zásilkovnu, to už si rozmyslim nebo to dám jako větší balík v jedné velikosti.
Zeptám se, chodí k vám do školky nějaké problémovejsi dítě? K dceri má být přiřazeny nějaký chlapeček, co je agresivnější, a má mít časem asistenta kvůli tomu, ale žádnou diagnózu zatim nemá a asi to na ní nijak nevypadá ani (já si myslím, že je i z takových zvláštních rodinných poměru, které tomuto rysu neprispivaji). Já s tím byla v pohodě, říkala jsem si, že v té školce mu to víc prospěje než doma, ale teď mě furt znejistuje kamarádka, tak já nevím, jestli už mám být jako dopředu taky priposrazena. Ale podle mě je to kravina, že by to tam jedno agresivnější dítě rozložilo. Navíc dcera je zvyklá na ty starší divoke bratrance. Tak mě zajímá, jestli s tím má někdo zkušenost.
eless Držím ti palce. Autismus má ten syn zname a ve společné školce funguje dobře, prý mu to tam moc prospělo v rozvoji komunikace a celkove kooperace. Nevím přesně co má, ale nic jednoduchého to zrovna nebude, on třeba vůbec nekomunikoval, neslyšel na své jméno a tak. Držím palce na toho asistenta!
Karja Jak je to porekadlo se stahovaním kalhot pred brodem? Myslím, že si děláš starosti predčasně. Počkala bych, jak se klučina vyvrbí ve školce.
brrr Já si to tak myslím celou dobu, ale ta kamarádka mé furt znejistuje!
Karja nervovat se předem je úplně zbytečné. A ta kamarádka mi teda silně připomíná takovou tu typickou filmovou postavu, která úplně zbytečně rozdmýchá nějaké nenávisti.
Karja podle mě se v každé třídě najde nějaké agresivnější nebo divočejší dítě. U syna jsem zaslechla, že něco bude potřeba řešit s odborníkem, ale on si na nikoho nestěžoval, tak nevím. K ségře chodil chlapeček, co kopal děti. Ona, jak byla "natvrdlá" v těch sociálních kontaktech, tak byla dopředu poučená, co a jak. Řekla mu, ať jí to nedělá, a kupodivu to zafungovalo. Asi bych to neřešila, pokud by dcera něco říkala, zkusila bych jí říct, co dělat.
Karja v tomto případě bych se na kamarádku vybodla, prip. ji i řekla, ze se o tom nechci bavit a dělat dopředu paniku. Osobně mi přijde, ze spousta věci se vyřeší sama jen tak mimochodem bez přičinění a dělat si starosti s tím, jak se možná bude v budoucnu chovat nějaké dítě, tak na to bych se mohla, myslím, ze i tak mas celkem dost zábavy, než ještě v hlavě sestavovat hororové scénáře. Ono to nějak bude a až budeš vedet jak, můžeš se podle toho zařídit.
Karja syn ma v skolke takeho agresivneho spoluziaka ale tam neviem co je za problem. ucitelky ho pozorne sleduju aby neublizoval ostatnym a uz to riesia aj s rodicmi aby zasli za psychologom. pokial ma mat taketo dieta asistenta tak ten uz dohliadne na bezproblemovy priebeh. kamaratkine obavy chapem ale keby bol ten chlapcek velmi problemovy tak ho s ostatnymi detmi v skolke nenechaju
eless tak aspoň niečo si sa dozvedela, dúfam, že začnú odborníci so synom pracovať a k asistentovi držím palce, viem, že je to takmer nemožné ![]()
betsey asi áno, dnes sme išli prvýkrát na Žabiatko s tým, že ráno sa zobudil a začal plakať, že tam ísť nechce. Tak som mu povedala, že dobré, že nemusí. Ale keďže som ho masirovala tým krúžkom už od augusta, tak som verila, že si to počas dňa rozmyslí. Keď sme sa už blížili k CVČ, znova začal fnukat, že tam nechce ísť, to som ignorovala a trepala dve na tri. Pri vyzliekani a prezuvani úplne odmietal, v podstate som ho do miestnosti privliekla. Musela som mu sľúbiť, že ho budem čakať na chodbe. Raz sa na mňa prišiel pozrieť. Keby som to vedela, som si mohla aspoň písomky na opravu doniesť ![]()
Ale to čo máš ty, že Alica vôbec nechce ísť von, to nepoznám, ježišmária, ani poznať nechcem ![]()
A keď sa tu riešia handry, nechceš perfektnú nepremokavu kombinézu?

Pinot Noir No tak to z toho spíš ona špatně vyšla, jak jsem to popsala ve zkratce. Ona taková rozhodně není, řekla to jen mně, jinak sama říkala ať to nikdo moc neví a není zbytecne predpojatej. Spis ona má to svoje dítě takové hodně submisivní, moc nemluví, ono by ji to ani neřeklo, kdyby se mu něco dělo, myslím, že se prostě boji a také má s tím chlapeckém už nějaké zkušenosti. Tak mě jen zajímalo, jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
Karja moje dcera tyto typy ve školce přímo přitahovala. Ona se zkamarádila s chlapeckem, co všechny mlátil a bral jim hračky. Ale ona říkala, že ji to nedělá. A učitelky ve školce si chvalili, že se s ní sklidnil a že jim to pomáhá, když s ním kamarádí.
Já bych to nechala zatím být, když učitelka schopna, lehce si s tím poradí. A když ne, vždy je čas to řešit.
Pinot Noir já ji mám po cestě,jen přibrzdím a za minutu to mám vyřízené. Spíš mě obtěžuje balení, ale beru to jako trénink na vánoce ![]()
Já teda spíš nakupuju než prodávám, ale malm v okruhu 100m od bytu 4 zásilkovny, z toho ve 2 mohu baliček nechat, takže mi nevadí ani poslat věc za 50 korun. Navíc teď velmi často kupující jen pošle kód k odeslání a nemusím zadávat žádné údaje a tím pádem s tím nemám žádnou práci. Naopak to radši hodím na zásilkovnu, když jdu kolem, než se domlouvat na čase a pak kolikrát zbytečně čekat.
A když jsme u toho - nechcete se některá zbavit teplých capáčků do nosítka? Ideálně zítra dopoledne na Praze 8,7,9?
Ty naše jsem někam důkladně uklidila, nemůžu je najít a na víkend by se mi hodily
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY