žluťásek mne se ty hnojovy barvy na těch dětech už ani moc nelíbí, zas by mohlo přijít do módy něco jinyho.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa dej pozor na to, co si přeješ. Přijdou devadesatky a kombinace neonovejch barev. Kaliopky a sustakovky ![]()
betsey ja ho tiez neviem vobec dostat z domu von. Dnes idem po neho pesi do skolky, tak aspon sa naspat prejdeme, ale to je 20 minut. Na ihrisko ist nechce, prejst sa ist nechce, aj u starkych v dome strajkuje. Strasne to je...nastastie my sa vieme nejak s muzom prestriedat, takze nemusim byt cely den zavreta doma, inak neviem co by som spravila so psom, lebo ani s nim nechce ist ..
Já jsem na tom jako tvůj syn, mně ty zemite barvy nesluší, radši mám ty syté a jasné... Tak se snažím takové věci kupovat i malému, ale my toho teď spoustu podědili a i když to jsou často barevné věci, třeba trička, tak jsou na tom potisky různých aut nebo dinosaurů, superhrdiny má teda na teplákové soupravě. To taky není dneska už trendy, ale Rosťa je spokojený, on je vážně fanatik do dopravy, včera jsem mu objednávala softshellovou zimní soupravu a chtěla jsem mu na ni dát reflexky s kočkou, jak je má na letní a je s nima spokojený, ale bohužel mi u toho asistoval a jak zjistil, že jsou reflexky i s auty, zařval traktor! a tím to haslo.
dzizisketa zas traktory a auta se dobře shání. Syn preferuje ty kočky a těch na klučičích věcech moc není ![]()
Pinot Noir jeej naše obľúbené pyžamo! Žeby som ho kúpila už v tretej veľkosti?
. Len ma štval ten materiál, synovi bol nepríjemný, aký je tento (či to nezmenili)?
No právě, od velikosti 86 jsou zvířata jen na "holčičích" věcech. I když na jaře jsem koupila legíny s montgolfiérama na kolenou v dívčím oddělení Pepca.
dzizisketa v tom pepcu maj občas použitelný i ty dívčí věci, ne všechno je růžové. My máme červený leginy s pejskem, jsou fajn. Teď jsem mu tam koupila krásný tričko se sovou z Harryho Pottera a prej ho mám dát někomu jinýmu ![]()
Jsem fakt ráda, že synovi je úplně jedno, co má na sobě. Když má tričko třeba bagr nebo dinosaury, je rád, ale když ne, tak taky fajn. Na barvách mu nezáleží už vůbec. Zatím ho teda můžu oblíkat tak, aby se to líbilo mě:)
Evaeva syn právě nemá rád ty dinosaury a jiný potvory, žádný superhrdiny, nic desivyho. To se pak vybírá v haemku těžko :)
žluťásek já nerada superhrdiny a pak příliš realistické dinosaury a podobně, tak to nekupuju. Hezká trička mají i v sinsay, ale nikdy nemají správnou velikost. Předevčírem jsem kupovala mladšímu ponožky a to byl docela boj, chtěla jsem bez superhrdinů, ne moc řvavé barvy.
Ranní optimismus je pryč
Před polednem měl syn přes 39, dostal paralen a usnul asi minutu po puštění audio pohádky. Na bolest čehokoliv si už nestěžuje, ale stejně očekávám nějaké ty trávicí potíže.
žluťásek ty sustakovky uz ma Zara![]()
711990
škoda, že máma všechny po nás vyházela, kluci mohli být trendy.
Mrakoplas Moc jsem to neosahávala, je veliké, schovala jsem ho. Myslela jsem na něj ale hlavně jako na masku na karneval ve školce
.
Pinot Noir no však preto ho každý rok kupujem aj ja, ale obidva roky bol pre koronu zrušený
.
Proč, proč, když napíšu do inzerátu "jen osobní převzetí v...", se mě už desátá matka ptá, jestli to pošlu Zásilkovnou?! ![]()
Po půl roce jsem se odhodlala pár věcí prodat a je to furt stejný peklo.
Mrakoplas a příště ti řekne, že za hasiče jít nechce. ![]()
Pinot Noir cha a ja ted 2 veci obratem prodala a jednu koupila a bez potizi. Svet je v rovnováze :D
tak diagnostiku u syna mame za sebou. v skratke mi povedali ze aspergera nema ale pravdepodobne vysokofunkcny autizmus ano. podrobnejsiu spravu dostanem az o mesiac ked vyhodnotia stretnutie. v skratke: najlepsie by bolo keby zostal v skolke v ktorej je a bol by prideleny asistent ucitela ktory by sa mu venoval. to bude este sranda zhanat. ziskat povolenie je v nasom pripade to najmenej aj ked to pojde cez 2 institucie. rovno mi poradili obratit sa na vysoke skoly so specialnou pedagogikou ci tam nebude nejaky ochotny student/ka ak zlyha pridelenie asistenta
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY