Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2021 17:27

letfenixa já mám pro děti kapky na lžičku/do pití. Jsou dost hnusné teda.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 08. října 2021 17:42

My máme sirup Sinutin, co mi v lékárně podstrčili že je to totéž jako sinupret pod jejich řadou dr. Max.

Pak jsem se teda dočetla, že je to úplně jiný, jiný složení, jiný byliny, byla jsem fakt naštvaná hodně.

Ale má moc dobrou chuť, celkem to asi pomáhá, tak ho dáváme i přestože jsem chtela ten sinupret.

Nicméně ta obchodní strategie je teda strašná a nic jejich si už nekoupím. Už jim nevěřím že je to totéž. 

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 08. října 2021 17:50

Evaeva Tak mezeru sinupretu jsme už měli, ale co ten Nasivin? Po sedmi dnech stopka? To bude v pondělí a zatím žádné zlepšení, ale Nasivin jsem nasadila dneska, od toho si slibuji hodně! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2021 18:08

žluťásek přesně to samé se stalo muži

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2021 18:09

Karja po sedmi dnech užívání kapek do nosu by měla být mezera minimálně sedm dní, to je dost důležité, snadno se vytvoří závislost.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 08. října 2021 18:44

žluťásek poslala jsem muže pro sinupret, přišel se sinutinem, ani mu ta bába neřekla, ze mi dává něco jiného, kupoval toho víc, tak nevěděl a nevšiml si, já si všimla okamžitě. Fakt mi ukrutně lezou na nervy  kamarádce místo železa na předpis v těhotenství podstrcili nějaké jejich, kde skoro žádné železo není, gynekolog se divil, proč ji je furt špatně a krevní výsledky blbe, no když nasadila železo poradne, bylo ji hned lip. Hnus tohleto chování!

Offline Myrtila
5460 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:27

Skocim vam do debaty jinym tematem, potrebuju poridit synovi softshellove kalhoty. Nejvic se mi libi Unuo a Dupeto, akorat nevim, ktere z nich budou lepsi pro hubene dite, nemate s nimi nekdo zkusenost? Budu brat batoleci velikost asi 92 s napletem v pase. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2021 19:34

Malenge s tím železem je to teda drsný, to je fakt hnus. U Sinupretu ještě dejme tomu. Já už jsem poučená, takže ty jejich výrobky odmítám už jen z principu, stejně jako v benu.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:38

Myrtila Dupeto ted kupovala Potrefenáhusa pro housatko, tak treba poradi!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:42

Karja nasivin jsem řešila na ORL, prý můžu dávat až 10dni, pak týden pauza a pak znovu

Myrtila unuo mi moc pro hubené děti nepřišlo.  I když třeba na začátku sedí, tak nemají v tom napletu pořádnou gumu a velice rychle to povolí 

Offline continuity
43633 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:55

Sairon no v tomto stylu 10 a pak týden pauza a pak deset dní jsem si právě vyrobila závislost. Jako je to fakt hned, už mi to nesmí před prah. Dospely se toho nějak zbavi, když mu dojde, co se děje, ale s dítětem bych to zažít nechtěla. 

Mě teda vždy na ORL, když už jsem tam skončila napsali kortikoidy ( nevím jestli je to teda lepší, na užívání, kde se předpokládá víc než týden, asi jiná možnost neni). 

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:56

Evaeva hnus fialovej, kamarádka má jen zbytky zraku, když mi to vyprávěla, normálně jsem měla úplně tendence jít tam někam do te jejich skvěle společnosti udělat nějaký ošklivý humbuk  naštěstí se na to přišlo a brzy se ji udělalo lip, ale jako ...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2021 19:59

Malenge tohle je fakt hrozné, když mi nabídnout něco jiného, čekala bych, že to bude víceméně odpovídat. Oni za to ty magistry ani moc nemůžou, nabízet to musí. Obvykle taky není potřeba nic moc říkat, jakmile odmítnu. U toho železa ale určitě měla postupovat jinak.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:01

Myrtila unuo mi na hubene děti nepřijde. Dupeto neporadím, mají to moc hezke, ale pro mě už je ta cena za hranou. Syn má teď Little angel, už od loňska, Naplet drží dobře a jsou i úzké. Teplejší má kukadloo, ty jsou fajn, ale naplet bych ocenila širší. Já vlastně každý rok kupuju jiné, dosud jsem nenatrefila na ty jedny dokonale, které budu brát každý rok znovu a znovu, i když bych rada.

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:08

Evaeva Tak to musím spoléhat na sinupret. Ona malamala je přes den v pohodě, jen ji tečou nudle, i umí smrkat. Jenže ji uložím ke spánku a hrozně kašle. Teď neměla dva dny ani žádný polední spánek, ten kašel ji nenechal, poslední dvě noci měla dvě hodiny okno, kdy kašlala, teď mi tu už hodinu kašle taky. Doktorce jsem se dovolala, nic na tlumení mi nedoporučila, jen sinupret a zvýšenou polohu na spaní. Je mi ji při těch kapslích tak líto. Větrák, zvlhčuju vzduch, odpařuji i tu vincentku, ani ten Nasivin teď dvakrát nepomohl,dřív to při těch záchvatech pomohlo. Ještě mě napadá tymianova mast, ta ale bude v lékárně určitě až v pondělí.....

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:10

Myrtila A co ty kukadloo? Mně přijdou úplně skvěle! Dcera je měla dva roky a teď je určitě bude ještě dva roky mít po ní malamala. A to je nosí hrozně často. Na hubené mi docela přijdou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2021 20:10

Malenge já jim letos koupila kugo a unuo, oboje z druhé ruky. Ty kugo se mi líbí, že mají i kšandy, ty mám na mladšího. Nemám moc ráda, když mají nohavice zakončené nápletem, přijde mi, že to nasákavá vodu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2021 20:13

Karja naše doktorka říká, že když už je to vyloženě budí, tak už to není úplně v pohodě a většinou je chce poslechnout. Jestli se přes víkend nezlepší, radši bych tam zašla. Mluvím teda o vlhkém kašli, takový ten dráždivý je jiná. Nezkoušela jsi ten stodal? Klukům minule pomohl, mi přišlo. A nebo to odeznělo samo:)

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:17

Evaeva No jako ona nic takoveho nepovidala, ale samozřejmě pokud to nebude lepší už budeme muset vymyslet něco jiného, jak z ní ty hleny dostat. Fakt spoléhám na ten nové nasazený sinupret, ještě dávám ACC, ten prý zabírá třetí den, takže minimálně od nedělní noci to už musí být lepší!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:17

Myrtila já kupovala Little Angel, spokojená jsem 100% jak s tenčími, tak se zimními "s chlupem dovnitř".