nepotřebujete se některá zbavit teplé zimní kombinézy velikosti 80? Případně poradit, jaká značka je kvalitní?
a bod dva, daruji nové nepoužité tmavozelené kočárové rukavice, v případě zájmu nafotím
nepotřebujete se některá zbavit teplé zimní kombinézy velikosti 80? Případně poradit, jaká značka je kvalitní?
a bod dva, daruji nové nepoužité tmavozelené kočárové rukavice, v případě zájmu nafotím
SunEclipse v téhle malé velikosti mohu doporučit kombinezy reima, jsou téměř nezničitelné, neprofouknou, nepromoknou ani při mnohahodinovem valeni se ve sněhu, přežily i klouzani po sněhu plném kamínků a štěrku. Naši 80 jsem prodala už loni, takže tu bohužel nenabidnu. Jo a osobně nekupuju tu nejdražší = s nejvíc sloupci a nevím čím vším, ta víc obyčejná zatím vždy stačila.
SunEclipse Já koupila péřovou Reimu, na Vinted za zlomek ceny a je jako nova.
MPLee Dneska jsem viděla v centru pana na kole s takovým maličkým špuntem v přední sedačce, hned jsem si na vás vzpomnela, jen dvě modrý kukadla zpod helmy koukaly
Já bych se chtěla na něco zeptat k dětskému bruslení. Velkamala bude mít v prosinci 3,5 tak ta by už bruslicky zvládla počítám nějak, prostě se učit. Velkamala bude mít v prosinci 2, takže ta by měla asi takové ty nazouvaci (mi to vypadlo to slovo), to by už taky zvládla? Nějak se tam mrcaait okolo, jenom abyxhom tam mohly chodit my? A rodiče se mrcasi na ledu na bruslích nebo v botech? Jako na zimaku myslím, ne na rybníce, v botech to asi klouže co?
No tož teorie. A teď praxe....Je to zvládnutelné já a tyhle dvě? Protože sambo chodit nebude moct a ségra říkala, že to rozhodně nedám, argumentovala jsem to tím, že jsem se zvládala s nima i jezdit se sama koupat, ale prej je musím nějak drzet nebo co? Já spoléhám na tu hrazdičku co s ní decka jezděj:-D... poznámka na okraj: Já bruslit umím:-D
Karja velkámalá to dá v pohodě, do rukou hrazdičku a ťapat. Malámalá nedovedu odhadnout, dcera stála na ledě prvně v 2 3/4, jednou na těch "kačenkách", ale byla jak koza na ledě, nohy jí šly do všech stran. Pak už jsem jí hned koupila normální brusle. Prodává se vůbec menší velikost, než 27?
Hm, asi by bylo lepší, kdyby šel aspoň dvakrát někdo s tebou, nebo jen ty s velkoumalou. I když teď jsem viděla na zimaku otce, holčička tak 4-5 bruslila, mladší sestra seděla na lavičce a víceméně pořád svačila. Otec ji občas vyzvedl a jedno kolo ji potlačil.
Karja sama s nimi nevím, jestli to zvládneš, s hrazdičkou možná jo. Loni starší bruslit zkoušel, my jsme byli taky na bruslích. A ty brusle pro malou se jmenují kačenky, díky za připomenutí, asi je budeme taky potřebovat.
Karja dceři loni ve 3 a 3/4 na rybníku řekla "sama" a jak řekla, tak udělala. Ťapala tam dookola a druhý den pochopila i to, že lze udělat nějaký skluz. Opěrku žádnou neměla. My byli napřed v botech, ale pak na bruslích, vždycky jeden kolem ní a druhý si objel rybník. Jestli zvládneš dvě najednou nedokážu posoudit - kdyby byly dvě takové jako ta moje loni, tak určitě jo.
Karja a vy hrazdičku máte? Kde se to bere?
Mohučanka syn loni sám moc nechtěl, to mu byly akorát tři, maximálně třeba padesát metrů a pak zase za ruce. Ale s hrazdičkou by to asi zvládl.
Karja není u vás na zimáku nějaká bruslicí školička? Já byla kdysi s dětma na vysočině, pustili nás, i když ostatní byli stálí brusliči. Bylo to super, kluk byl s panem, co asi jinak trénuje hokejisty, já se mrcasila (na bruslích) s tou malou. Bylo to pro kluka super, dělali závody a tak. Tady vedou kurzy krasobruslařky a podle toho to vypadá.
Jo, a taky počítej spíš tak s půlhodinou, než víc, tenkrát mi ta trenerka rikala, ať jen na chvíli, že to je blbý na kyčle. A hlavně na hlavu helmu, dcera jak byla malá, tak padala rovnou na hlavu. Teď ve 4,5 už tak nepadá.
Potrefenáhusa To nebyla naše! My jsme byli na horách a teda hrozně si užívám, jak malou zajímají nové věci a místa
Kolo jsme odložili na příští rok a snad do jara doroste do nejmenší helmy a nejmenšího odrážedla ![]()

Evaeva nás to taky dost překvapilo, ona se obvykle do nových věcí moc nehrne, takže jsme byli připraveni na kdeco, až na tohle. Nedávno jsem ji musela dost podplácet, aby byla vůbec ochotná se jít podívat na kroužek atletické přípravky, no a po prvním tréninku nadšení největší a "příště jdu zas" ![]()
Jinak teda mám toho plný brejle tenhle týden! A to musím říct, že se holky moc vylepšily! Ale jak byly nastydle, mám je na krku furt, malamala moc nespi, takže za její polední spánek nemůžu nic moc udělat. Od čtvrtka je nemocnej i sambo, takže tu furt odumírá. Jednou jsem jela sama do lékárny a volit, jinak pořád s holkama a doma vše na mne, a jak je teď týden nevzal sám ven, tak je to sakra znát, že já tu prd udelam. Ale on je úplně nepoužitelnej, to je k pláči, já mu řeknu včera, že přijdeme večer, ať zatopí, všechno odkejva...nic. Dneska zase odkejva, že sebere prádlo, jak přijedu domů,nic, všechno tam najdu jak jsem nechala, včetně nádobí, prostě za tři hodiny se nic nehne z místa, jen seberu 4 kapesníky navíc. Je normálně nachlazen, nezmita se v teplotách. Ale tohleto celkové staveníse k domácnosti to je normálně k umoření! Když je víc doma, tak je to ještě víc jak pest na oko.
MPLee teda to je dvojka
nám už teda takhle Trnka několikrát dite zrakvila, když se o ni postavilo a ona uhnula :-)
my asi s helmou problém mít nebudeme, aktuálně moc doufám, ze nová merino kukla 50 vydrzi aspoň do jara
Jinak teda mám toho plný brejle tenhle týden! A to musím říct, že se holky moc vylepšily! Ale jak byly nastydle, mám je na krku furt, malamala moc nespi, takže za její polední spánek nemůžu nic moc udělat. Od čtvrtka je nemocnej i sambo, takže tu furt odumírá. Jednou jsem jela sama do lékárny a volit, jinak pořád s holkama a doma vše na mne, a jak je teď týden nevzal sám ven, tak je to sakra znát, že já tu prd udelam. Ale on je úplně nepoužitelnej, to je k pláči, já mu řeknu včera, že přijdeme večer, ať zatopí, všechno odkejva...nic. Dneska zase odkejva, že sebere prádlo, jak přijedu domů,nic, všechno tam najdu jak jsem nechala, včetně nádobí, prostě za tři hodiny se nic nehne z místa, jen seberu 4 kapesníky navíc. Je normálně nachlazen, nezmita se v teplotách. Ale tohleto celkové staveníse k domácnosti to je normálně k umoření! Když je víc doma, tak je to ještě víc jak pest na oko.
Karja Tohle bednění tam dceři tenkrát půjčili, bylo to lepší než ta hrazdička, protože pod tím nemohly podjet nohy dopředu. Třeba by vám děda něco sbouchnul..

Tabea Jo to by bylo easy, ale už by se nám to asi neveslo do auta:-D. Prosím tě, já teď nakupuji brusle:-D. Ale tak nějak se zabavit musíme:-D
Tady už se bruslí? To mi připomnělo, že loni se tady doporučovaly nějaké super hřejivé a nepromokavé rukavice, nevíte někdo, které to jsou? Myslím nějaké Reimy?
Karja jo, u nás je taky mají, já myslela na rybníku. S mladším na stadion nepůjdu, u nás bývá dost lidí, to by asi nebylo dobré. A ve všední dny dopoledne tam chodí školy a veřejnost se tam nedostane.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.