Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. října 2021 22:58

Peklo zvané výber jesenných topánok začína. Mňa už to taak nebaví! Ešte v tejto našej diere nie je jediný poriadny obchod, všetko musím online. Bože prečo ma to dieťa také zvláštne nohy?

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 08. října 2021 23:03

Mrakoplas Já jsem byla nemocná ze zacatku týdne, teď už je mi lépe, takže doufám, že nepřijde nějaká další vlna! 

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 09. října 2021 05:26
Reakce na Myrtila:

Skocim vam do debaty jinym tematem, potrebuju poridit synovi softshellove kalhoty. Nejvic se mi libi Unuo a Dupeto, akorat nevim, ktere z nich budou lepsi pro hubene dite, nemate s nimi nekdo zkusenost? Budu brat batoleci velikost asi 92 s napletem v pase. 

​my hubený dite nemáme, tak to nedokážu posoudit, ale ty dupeto mají docela dlouhej, tenkej a přitom pevnej naplet v pase i na nohavicich (je to něco umelyho,myslím to nenasakne) Maj pro nechodici děti dole ohrnovaci ťapky, který ty kalhoty zkratej, což je taky super - máme velikost 80/86/92, dite ma teď velikost tak 80, kalhoty ji jsou ještě dost dlouhý.
fotky mám jen celkem blby, nevim, jesli k něčemu budou, kdyžtak muzu zkusit vyfotit nějak lip 

akorat ta růžová fakt není praktická barva 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. října 2021 05:59
Reakce na žluťásek:

My máme sirup Sinutin, co mi v lékárně podstrčili že je to totéž jako sinupret pod jejich řadou dr. Max.

Pak jsem se teda dočetla, že je to úplně jiný, jiný složení, jiný byliny, byla jsem fakt naštvaná hodně.

Ale má moc dobrou chuť, celkem to asi pomáhá, tak ho dáváme i přestože jsem chtela ten sinupret.

Nicméně ta obchodní strategie je teda strašná a nic jejich si už nekoupím. Už jim nevěřím že je to totéž. 

​Já mám u Maxu stejnou zkušenost, akorát s pastilkama Strepsils. Taky už tam nechodím.

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 09. října 2021 06:10

No a bot se děsím taky, u nás to vyjde asi na zimu, poridila jsem zatim na fleru softshellovy capacky s merinem 

Zatím nevypadá, ze by se chystala 

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 09. října 2021 07:42
Reakce na Kan:

​Já mám u Maxu stejnou zkušenost, akorát s pastilkama Strepsils. Taky už tam nechodím.

​Taky Maxe bojkotují kvůli jejich praktikam. Dřív jsem věřila,cze nabízí opravdu totožné a neřešila to. Ale třeba šampon pro dítě z ekzémem mi vnutili prodali jejich a byl  jiný, nevhodný a dítě se mohlo zbláznit, jak to svedilo.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. října 2021 08:01

lekaren max tiez bojkotujem. tam stoja veci vyrazne drahsie nez v inych lekarnach a to sa nebavim o ich max produktoch ale vseobecne dostupnom liecive v ostatnych lekarnach. o to mako nutia tie svoje blbe produkty uz ani nehovorim

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 09. října 2021 08:45

Benzinka 

Offline Pinot Noir
30034 příspěvků moje polička 09. října 2021 09:05

dzizisketa skvělá! Ty jsi talent. Určitě je nadšený

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 09. října 2021 10:32

Potrefenáhusa Já mám zálusk na zimní capáčky od Nohatky. Cena hrozná, ale možná by mohly být fajn i když občas ještě popoleze, ale většinu času stojí? Teď je ve fázi že se chytá čehokoliv pohyblivého a chodí s oporou - opřená o psa, krabici, kočár... Tak se bojím, že se taky rozchodí v zimě. 

A nemáte někdo zkušenost s nějakou cestovní jídelní židličkou? Něco lehkého, skladného a funkčního? Jsme skoro každý víkend někde a židličky mají málo kde. Udržet to klubko hadů na klíně je peklíčko a v kočáru být nechce. U stolu v židličce ale vydrží docela pěkně...

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:06

MPLee a kolik za ne chtej, na stránkách to nevidim? 
ta vaše je fakt drak, naše o chůzi zájem nemá, podle mě ji to ještě nenapadlo, ze se tak dá přesouvat vpřed, nábytek obchází, ale nic přes sebou tlačit nezkousi a když by měla ty kroky dělat a držet se mne, jde radši na kolena. Ale ve veku ty vaši se akorat nějak zacala plazit vpřed, lézt a sedět skoro v roce. 

zidlicku neporadim, leda takovou tu bilou ikeu, ale nevim, jestli jde slozit. Nejdou u ni opřít nohy, ale na to občasný krmeni to asi neva? 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:21

Potrefenáhusa Kolem 1000, ale nic lepšího jsem zatím nenašla. Má softshellové capáčky do nosítka a v tom se jí chodí špatně. 
Ona je hrozný drak, prvňe si našla krabici v šatně a přešoupala si ji přes celý byt

Židličku jsem spíš myslela jen něco Takového co se dá hodit do kočáru a vzít i na návštěvu/ do restaurace a tak. Ale nechci zase za tisícovku koupit nějakou blbost. Ty nohy bych asi ale na chvilku oželela.

Offline Myrtila
5460 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:40

Dekuju za rady s kalhotama, na mobilu se mi asi nepovede vsechny zminit. Ok, Unuo vynecham a mrknu jeste na Little Angel, Kugo a Kukadloo (a dekuju za pripomenuti, ja jsem si rikala, ze u hubenouru se tu nekolikrat zminovala tahle znacka, a nemohla jsem si na ni vzpomenout).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2021 11:45

Potrefenáhusa já měla na malého softchelové capáčky, do kterých jsem dala takovou tu vložku s beránkem. Docela to zvládalo i mokro.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2021 11:47

MPLee v kočárku jí v restauraci mít nemůžete? My na cesty vozíme tu IKEA židličku, do auta se vejde dobře. Teda příští rok snad už jen s podsedákem

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:50

Evaeva můžeme, ale ona v něm být nechce. Zatím co v židličce spokojeně sedí a důležitě se usmívá na všechny kolem. V kočárku kňučí a snaží se vylézt ven. Sama se v něm nenají, protože tálíř nebo krabičku zahazuje, jinak jí dám mističku s přísavkou na stůl a ona se sama krmí křupkama a plackama a je spokojená. Jako kdyžtak se na to vykašlu a koupím tu ikeu, ona se hodí pak i v létě na terasu kdyžtak...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. října 2021 11:57

MPLee cestovni zidlicku mam takovou co se prikurtuje na normalni zidli. Neco takoveho, akorat ta nase je cerveno-cerna. Je v ni i ulozny prostor na jidlo, pribory, ubrousky... Kdybys mela zajem, napis SZ, domluvime se. My ji nevyuzijeme.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. října 2021 21:17

My sme dnes mali uplne marieu den, rano som si pospala, muz potom siel na bicykel a ja som psa aj syna vzala k svokrovcom, kde sa syn skoro hodinu a pol hral na piesku za mojej minimalnej asistencie, doma sa paradne najedol, sli sme spat a poobede sme ho skoro po mesiaci vytiahli von na prechadzku zas aj so psom. Sice tam vydrzal len hodinku a stvrt, ale mne tak dobre padlo, ze sme boli doobeda aj poobede vonku. A doma bol uplne zlaty, pozerali sme na youtube cez Tv videa s dinosaurami a rozpravali sa o nich, nekonali sa zoadne sceny pri vecernom kupani a umyvani zubov a dokonca nebol cely den nalepeny na mne, ale vecer sa preorientoval na muža. A potom ked uz lezal v posteli sme sa rozpravali o Olivii, o tom ci aj jeho pan doktor pocuval v brusku, vykladal mi ako bude sestricku ucit obliekat sa a ze ju bude nosit a pusinkovat a potom ma hadam 20 minut na striedacku pusinkoval a mojkal . A teda cely den sa zmietam medzi zachvatmi lasky k starsiemu a zachvatmi tesenia sa na mladsiu, uz nech je ten december a sne štyria .

Offline Emerald
2688 příspěvků moje polička 09. října 2021 23:37

Karja Dithiaden za sebe nedoporucuju, syn po nem mel nocni mury, vubec nespal. ACC by se mel davat jen rano, jinak taky hrozne nuti ke kasli, ale to asi vis. A nektery lidi ho nesnesou vubec, protoze je hrozne zahleni. Ja mam na noc dobrou zkusenost se Stoptussinem. A taky bych doporucila nejake antihistaminikum. 

Offline Catherinne
10883 příspěvků moje polička 10. října 2021 09:03

dzizisketa ty gumičky tam, to je boží