Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:41

Tabea já teda nenašla nikde ani velikost 27, jen 28;-((((. Asi si uděláme výlet za realitu všedních dni, do krajského města do Sportisima, koupit troje brusle:-D. Myslete na mě. 

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:56

Karja já koupila bílý botas vel. 27 v Pelhřimově . Ale jsou jí i letos, kdy má jiný boty 29. Tak nevím... Ve sportissimu jsem tenkrát nepořídila.

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:00

Tabea No ségra říkala, že brusle jsou na dvě sezóny určitě. Tak super. A co to bylo za obchod, prosím te? Pelhřimov máme taky za rohem. I mi nevadí nějakej bazar, to tu taky máme velkej, ale stejně to bude mít pak třeba ségra, takže to může být nové. A se školkou se jezdí od 4 let bruslit a chtějí šněrovací bruslicky 

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:00

Mohučanka a jake boty jsi koupila prosim te? Starsi ma porad superfity s goretexem, ale uvazuju co pro ni na zimu. Ja si myslim predloni poridila ugg s vibram podrazkou, a nedam na ne dopustit, jenze pro ni bych potrebovala vic pevnejsi v kotniku. 

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:16

rasaNori no vždyť o tom to je přece, ne? vám nestačí, nám stačí bohatě. V zimě celý den nevydržím venku ani já, když je krásně a sluníčko, i tak si potřebuju jit někam dovnitř "odpočinout", dát horký čaj z hrnku, ne termosky, svléknout se, aspoň bundu a tak. Kdybychom jako za bezdětna bydleli v Praze na sídlišti, tak by mi reima kombineza akorát doma zaclanela.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:24

DruI Evaeva betsey výborné ďalšie možnosti vás napadli . eless no ja som s malou dušičkou čakala muža a že keď ho posadil do auta, syn sa zázračne ukľudnil a pred škôlkou veselo zahlásil, že neplače, šiel dobrovoľne do šatne sa pezliecť a aj sám nakráčal do triedy...Ako neviem či si takto malé dieťa vie vychutnať pocit viny u rodiča, ale ak áno, tak môj si ho vychutnáva až do dna :D 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:31

A jaká kombinéza je takový fajn střed? Jako jsme v Praze, ale jezdíme i k našim a tam bývá chladněji, navíc malý je i v zimě rád venku delší dobu. Loni jsme měli z Lidlu, ale teď by mohla vydržet třeba i na příští rok, tak jsem ochotná pořídit něco lepšího. Někde jsem četla doporučení na Lindex Fix, ale tu prodávají za 2800, to je jak ta Reima.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 10:35

Karja brusle může mít o číslo větší, bych řekla. Já teda synovi loni koupila ty rostoucí, pro naše účely jsou dostačující.

Jinak mým dětem stačí zimní věci z Lidlu:) Na horách jsme maximálně 14 dní v roce, pořád spí po obědě, takže chodíme na oběd domů. Ještě se mi nestalo, že by promokli nebo jim byla zima. Samozřejmě až vydrží lyžovat celý den, tak koupím něco lepšího.

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:35

Karja Tady. Ale napřed bych tam určitě brnkla, je to jen malej obchod. Škoda, že tam pojedeme nejdřív na Vánoce, jestli vůbec. Jinak bych ti ty naše výhodně prodala a obratem pořídila větší. 
Máme Botas Nela. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 10:37

dzizisketa a co Decathlon? Mě přijde, že má fajn věci. Nevydrží třeba deset let, ale pro dítě mi přijdou dostačující.

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:38

Evaeva ono je to prave jinak, jakmile uz lyzuji, tak naroky na obleceni klesaji, na rozdil od pouheho "praseni se ve snehu".  Pokud to tedy nejsou z rodin, kde se permice musi vyjezdit i v desti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 10:55

Pavlena u nás se musí vyjezdit i v dešti!Predpokládám, že když budou venku celý den, tak bude zima hrozit víc než za ty dvě hodiny. A jak vypadá zima v Praze, víme. Na válení ve sněhu právě chci, aby měli kombinézu, ne jen oteplováky a bundu. Ale ta lidlovská jim nepromokla ani v břečce.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:56

dzizisketa driv dobre zimni kombinezy melo H&M a Lindex, nevim jak ted jsou na tom s kvalitou. Urcite to byvalo o dost lepsi nez Lidl a Tchibo. My mivali Reimu na hory (a pak jsem ji vzdy dobre prodala) a na bezne noseni mivali tyhle 2 znacky. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:09

rasaNori no asi nejlepší zkušenost do zimy bez závějí jsem měla s bobux timber arctic, kožené, s membránou, zateplené merinem, tj. přesně vyhovovaly mým představám o teplé botě do terénu. Letos si na ně myslím taky, ale zatím čekám, až/jestli poskočí noha.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:18

dzizisketa já jsem taky obecně spokojená s decathlonem, kombinézu jsem tam tedy nikdy nekupovala, ale bundy, oteplovačky, vesty, teplé mikiny. Když jsem dala funkční triko a spodky Little Angel, na to ty zateplené sotfshellky Little Angel, a nahoru chlupatou mikinu (tlustý fleece) a zimní bundu z decathlonu, tak v tom dcera normálně vegetila celý den venku v teplotách kolem nuly. A pořádnou čepici a merino ponožky teda.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:25

DrowRanger bohužiaľ, u mňa to nebol nápad ale dnešná realita

Ja som ju rovno odhlasila na celý týždeň, tento týždeň to proste nemá zmysel

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:28

DrowRanger Žádný nápad, krutá realita! Už jsem se snížila k pouštění pohádek, abych si chvilku vydechla ;)

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:29

Karja  Tyto Roces 25-29 Znám jejich inline variantu a ač jinak od plastových odrazuju, tak jsou super. Objevují se na bazarech za zlomek ceny a vydrží hodně. Já mám jedny inline 12 let staré schované pro malou a jsou pořád super. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:30

Ja už som chcela ísť objednať tie rukavice Reima, ale teraz som sa zamyslela, či ich vôbec to moje dieťa potrebuje. Na hory cez zimu nechodíme vôbec, u nás nikto nelyzuje ani nekorculuje, celu zimu sme v podstate len u nás na sídlisku. Mame tu super podmienky na sánkovanie, ale aj tak sme vonku max 2 hodiny v kuse a ide sa domov. Tak neviem, mam objednať, nemám objednať?

Jo a kombinézu tiez mala minulý rok z decathlonu 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:30

betsey fuha, ty ju nedokazes dostat ani z domu? A manzel? Ci ten je prec?