Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2021 22:46

Karja já viděla i děti z dřevěnou židlí:)

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 10. října 2021 22:50

dzizisketa jo, reima. A loni v zimě nebyly, nejvyšší čas koupit je už teď

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 11. října 2021 07:28
Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 11. října 2021 07:30

žluťásek pravda, najít e-shop, kde by měli obě velikosti pro kluky byl téměř nadlidský úkol, myslím, ze jsme to spolu řešily. platit k ceně ještě dvoje poštovné se mi úplně nechtělo

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. října 2021 07:47

Nenavidim pondelkove vypravovanie sa do skolky. A naozaj by som chcela spolocenske dieta, co sa tam tesi...

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:00

DrowRanger Hele zase si představ, že máš doma společenské dítě s kašlíkem, které do školky nepustíš a musíš mu celej den dělat zábavu (a stará matka rozhodně není dostatečně hodnotná náhrada kamarádů ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 08:18

DrowRanger taky bys mohla mít dítě, co se tam sice těší, ale stejně při příchodu do školky stropí scénu:)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:28

DrowRanger ešte by si mohla mat dieťa, čo do tej škôlky nedostaneš ani so scénami

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:33

DruI Evaeva betsey jste to rozsekly

ještě je možnost mít dvě děti, z nichž jedno by bylo ve skolce nejradši stále a při vyzvedavani obrací oči sloup a vola, to už ses tady?!? A to druhé po cestě jeci, mamiiiiii, tam neeeeeee. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 08:39

Malenge co není, může být

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:41

žluťásek ha, diky za pripomenuti.

Malenge taky jsem je ted proto koupila primo z reima.com, a vzala jsem ty ote, jsou sice drazsi, ale funkcnejsi. A na prvni objednavku 10% a free shipping. 

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:51

Evaeva tak malej tam byl přesně 5x. Zatím. Ta jeho rýma byla dost strašná, ovšem dnes vypada zcela fit, tak pevne věřím, ze vše půjde, jak má a zítra pomazou za zábavou a vzděláním oba

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:51

DrowRanger u nas je jedno aky den. syn neznasa to ranne chystanie a stale rozprava, ako on nejde do skolky, ale za pani doktorkou. totiz tam chodime autobusom a je to pre neho zazitok. doktorka sa s nim "hra" (psychologicka alebo logopedicka pouzivaju hravu formu ako zaujat dieta) a este dostane sladkost na zaver (tu nosim ja). niekedy mi hulaka doma, niekedy celu cestu do skolky, ale takmer vzdy je vsetko ok v momente ako vstupime do budovy

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:55

rasaNori jo, koukala jsem na ne, ale pro mě už je ta cena zase někde jinde a dávat se mi takové prachy za rukavice nechce. Ovšem už jsem tu o víkendu psala, ze reima je super a pro naše potřeby bohaté stačí vždy ten levnější model, třeba u kombinez a tak, nekupuju tu nejmembranovatejsi za 3000, ale tu o něco víc obyc, která stojí 2000, v nasich podmínkách i v Alpách plne dostačující, na severní polární kruh nejezdime  s těmi rukavicemi je to pro mě podobne...

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:10

Takže první týden v září jsem přišerku nedávala do školky, protože mi přišlo zbytečné aby tam byla s ostatníma břečícíma dětma. Druhý týden v září tam chodila. Třetí týden v září byla doma s virozou kterou od tama dotáhla a chytl ji i krtek, kterému se to táhlo až do dalšího týdne. Poslední týden v září byli všichni jakžtak OK, abych o víkendu pak lehla já a to stylem že jsem si volala sanitku. Teď v pátek byla příšerka na Bexeru a asi jsem se trefila do nějaké počínající virozy, protože kromě horeček od soboty i hrozně soplí a kašle. Dnes v noci jsme se zimnicí a horečkama odpadli i my dva s mužem. je začátek října  já jsem uplně vyřízená, jestli tohle bude pokračovat celou zimu tak vážně skončím v blázinci nebo ve vězení.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:14

Malenge no ja ty kombinezy kupuju taky bazarove, ale treba za sebe vim, jaky je rozdil mezi perovkou a bundou stejne tlustou, ale vyplnenou primaloftem. A taky si nekoupim horsi vec, ze to staci. Za me nestaci no... 

Offline Pinot Noir
30034 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:18
Reakce na rasaNori:

Malenge no ja ty kombinezy kupuju taky bazarove, ale treba za sebe vim, jaky je rozdil mezi perovkou a bundou stejne tlustou, ale vyplnenou primaloftem. A taky si nekoupim horsi vec, ze to staci. Za me nestaci no... 

​Tak to asi záleží na účelu, ne? Nám stačí kombinéza z H&M a od Reimy ty levnější rukavice. A občas si i pro sebe koupím věc se slabšími parametry, protože prostě plný výkon nepotřebuju.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:23

Pinot Noir jasne, jen my hodne travime cas venku, myslim ze oproti spouste jedincu tady nadstandartne, takze za me je nutne, aby byly holky oblecene dobre a kvalitne. Cimz nerozporuju, ze jinym staci funkcnosti i stredni trida. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:30

Pinot Noir souhlas, já reimu na letošek třeba vůbec nekupuju, dcera pojede na hory s manželem v březnu, to by se akorát upekla, a v Praze to podle mě nepotřebuje. Do skal v zimě taky jezdit nebudeme, leda manžel sám, takže obvyklé celodenní zimní výlety bez možnosti zajít "do tepla" letos odpadají, a tím i nutnost extra teplého oblečení. Nebýt těhotná, je to jinak, ale letos je to prostě takhle. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:36

rasaNori no, přesně, mně teď pobavil prodavač v obuvi, že zateplené kožené boty pro děti nemají smysl, protože děti jsou pořád v pohybu a nepotřebují je a do sněhu jsou sněhule. Ale když chci, aby dítě v zimě celý den strávilo venku, tak potřebuju botu s kožichem, která současně neklouže na kamenech. A kvalitní ponožky.