Karja já viděla i děti z dřevěnou židlí:)
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa jo, reima. A loni v zimě nebyly, nejvyšší čas koupit je už teď
žluťásek pravda, najít e-shop, kde by měli obě velikosti pro kluky byl téměř nadlidský úkol, myslím, ze jsme to spolu řešily. platit k ceně ještě dvoje poštovné se mi úplně nechtělo ![]()
Nenavidim pondelkove vypravovanie sa do skolky. A naozaj by som chcela spolocenske dieta, co sa tam tesi...
DrowRanger Hele zase si představ, že máš doma společenské dítě s kašlíkem, které do školky nepustíš a musíš mu celej den dělat zábavu (a stará matka rozhodně není dostatečně hodnotná náhrada kamarádů ;o)
DrowRanger taky bys mohla mít dítě, co se tam sice těší, ale stejně při příchodu do školky stropí scénu:)
DrowRanger ešte by si mohla mat dieťa, čo do tej škôlky nedostaneš ani so scénami ![]()
Malenge
co není, může být
Evaeva tak malej tam byl přesně 5x. Zatím. Ta jeho rýma byla dost strašná, ovšem dnes vypada zcela fit, tak pevne věřím, ze vše půjde, jak má a zítra pomazou za zábavou a vzděláním oba ![]()
DrowRanger u nas je jedno aky den. syn neznasa to ranne chystanie a stale rozprava, ako on nejde do skolky, ale za pani doktorkou. totiz tam chodime autobusom a je to pre neho zazitok. doktorka sa s nim "hra" (psychologicka alebo logopedicka pouzivaju hravu formu ako zaujat dieta) a este dostane sladkost na zaver (tu nosim ja). niekedy mi hulaka doma, niekedy celu cestu do skolky, ale takmer vzdy je vsetko ok v momente ako vstupime do budovy
rasaNori jo, koukala jsem na ne, ale pro mě už je ta cena zase někde jinde a dávat se mi takové prachy za rukavice nechce. Ovšem už jsem tu o víkendu psala, ze reima je super a pro naše potřeby bohaté stačí vždy ten levnější model, třeba u kombinez a tak, nekupuju tu nejmembranovatejsi za 3000, ale tu o něco víc obyc, která stojí 2000, v nasich podmínkách i v Alpách plne dostačující, na severní polární kruh nejezdime
s těmi rukavicemi je to pro mě podobne...
Takže první týden v září jsem přišerku nedávala do školky, protože mi přišlo zbytečné aby tam byla s ostatníma břečícíma dětma. Druhý týden v září tam chodila. Třetí týden v září byla doma s virozou kterou od tama dotáhla a chytl ji i krtek, kterému se to táhlo až do dalšího týdne. Poslední týden v září byli všichni jakžtak OK, abych o víkendu pak lehla já a to stylem že jsem si volala sanitku. Teď v pátek byla příšerka na Bexeru a asi jsem se trefila do nějaké počínající virozy, protože kromě horeček od soboty i hrozně soplí a kašle. Dnes v noci jsme se zimnicí a horečkama odpadli i my dva s mužem.
je začátek října já jsem uplně vyřízená, jestli tohle bude pokračovat celou zimu tak vážně skončím v blázinci nebo ve vězení.![]()
Malenge no ja ty kombinezy kupuju taky bazarove, ale treba za sebe vim, jaky je rozdil mezi perovkou a bundou stejne tlustou, ale vyplnenou primaloftem. A taky si nekoupim horsi vec, ze to staci. Za me nestaci no...
Malenge no ja ty kombinezy kupuju taky bazarove, ale treba za sebe vim, jaky je rozdil mezi perovkou a bundou stejne tlustou, ale vyplnenou primaloftem. A taky si nekoupim horsi vec, ze to staci. Za me nestaci no...
Tak to asi záleží na účelu, ne? Nám stačí kombinéza z H&M a od Reimy ty levnější rukavice. A občas si i pro sebe koupím věc se slabšími parametry, protože prostě plný výkon nepotřebuju.
Pinot Noir jasne, jen my hodne travime cas venku, myslim ze oproti spouste jedincu tady nadstandartne, takze za me je nutne, aby byly holky oblecene dobre a kvalitne. Cimz nerozporuju, ze jinym staci funkcnosti i stredni trida.
Pinot Noir souhlas, já reimu na letošek třeba vůbec nekupuju, dcera pojede na hory s manželem v březnu, to by se akorát upekla, a v Praze to podle mě nepotřebuje. Do skal v zimě taky jezdit nebudeme, leda manžel sám, takže obvyklé celodenní zimní výlety bez možnosti zajít "do tepla" letos odpadají, a tím i nutnost extra teplého oblečení. Nebýt těhotná, je to jinak, ale letos je to prostě takhle.
rasaNori no, přesně, mně teď pobavil prodavač v obuvi, že zateplené kožené boty pro děti nemají smysl, protože děti jsou pořád v pohybu a nepotřebují je a do sněhu jsou sněhule. Ale když chci, aby dítě v zimě celý den strávilo venku, tak potřebuju botu s kožichem, která současně neklouže na kamenech. A kvalitní ponožky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY