Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:33

DruI tak animovať musíme sústavne aj my, to že nechce ísť do škôlky u neho neznamená, že doma si zalezie do kúta a nevieme o ňom. Skôr to znamená, že vyžaduje 100% pozornosť celý deň. A už toho máme s mužom dosť plné zuby, pretože nechce chodiť von a v byte nám to už lezie na mozog (ale len nám, syn je spokojný).

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:33

A můžu se zeptat, jak to děláte, když jste v zimě celý den venku a holčička v kombinéze potřebuje čůrat? Mně je kombinéza sympatická, že se nevyhrnuje, protože to naše dítě má z nějakého důvodu tendence se pořád válet po zemi, ale na to čůrání mi přijdou lepší oteplováky a bunda, tak teď přemýšlím, co na zimu pořídit.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:35

DrowRanger nie, nedokážem. Manžel je tento týždeň ráno doma, má poobednú, a to je asi kameň úrazu. Asi ma tým pádom Alica pocit, že nikam nemusí. Muz sa ju snažil prehovárať aj by ju tam odviedol, ale on na ňu nepôjde cez násilie. Ja som u nás ta prísnejšia, on si nedovolí ani ju napríklad co len trochu násilím obliecť 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:40

DrowRanger Tak to máte teda fakt horší verzi. Ona dcera by taky v klidu vydržela doma, ale já jí tu 100% pozornost nezvládám věnovat a taky mi to leze na mozek. Školka je u nás požehnání.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:44

DruI přesně proto nemáme kombinézu. Ty softshellové kalhoty, které máme, neslejzají dolů, dcera jak je hubená, tak se jí do nich klidně vejde i ta mikina, a má tak celý podbřišek v teple. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:45

Mohučanka a jsou ty Bobuxy i do sněhu když mají membranu? Nebo kupuješ ještě i snehule? 

betsey já si loni říkala že ty rukavice Reima nepotřebujeme,  že jsme.venku max 2 hodiny v kuse atd. No a v průběhu zimy jsem koupila asi 4 různý rukavice z HM, decathlon a podobně a ve všem měla ledový ruce a nakonec jsem ty Reimy stejně koupila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 11:46

DruI celkem si pamatuju ty manévry, když jsem byla já malá v kombinéze na lyžích:) Ale Alici asi ještě zvládneš podržet, ne? Tohle mají kluci jednodušší, ale uvítala bych kombinézu se zipem až do půlky stehna, ale to mají hlavně v menších velikostech.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:48

Sairon 

Přesně, v rukavicích z Decathlonu měl úplně studené ruce.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:48

betsey uf, tak to teda dúfam, že ti ju manžel pomôže zabaviť. U nás je v tomto muž prísnejší, zavelí, že sa ide a idú. A teda pokiaľ sa Artur aktívne nebráni, viem ho tam zaniesť aj ja (našťastie zatiaľ ešte nejak často nekope ani sa nehádže na zem, to by som už mala problém). DruI on je v tej škôlke už potom našťastie spokojný a aj na ňom vidím, že mu to prospieva, domov príde kľudnejší. Keď je celý deň doma a navyše nechce ísť von, tak je už podvečer dosť protivný.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:49

Sairon hm, tak to je celkom presvedčivý argument, aby som ich išla kúpiť. My sme mali minulý rok dosť obdobie nechcem rukavice, tak sme tiež bojovali každu chvíľku s inými, ale tento rok jej kúpim jedny poriadne a basta

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:53

DruI jakmile se dcera odplenkovala, tak uz nikdy nemela kombinezu

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:53

DrowRanger tak manžel už zalahol s poriadnym prechladnutím

Ale našťastie sa mi ju aspoň podarilo bez akýchkoľvek scén a prehovarania dostať von a od návratu sa už polhodinu sama hra a neviem o nej

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:59

betsey prestávam to tu čítať, Karja tiež písala, že jej sambo je chorý . (BTW, nechcete niekto vyhrať milión a podeliť sa o tú radosť v tomto vlákne? Bola by to príjemná zmena oproti virózam a ranných plačov ).

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. října 2021 12:02

Sairon no, přímo na horách jsme nebyli, protože loni to nešlo, ale pražské bobování a vycházky do zasněženého lesa zvládly. Jinak toto je model decathlon, kromě rukavic, s těmi tam pravda také nejsem spokojená.

Offline Pinot Noir
30034 příspěvků moje polička 11. října 2021 12:02

Ríša dnes ráno: Na co je taková mast?

Já: To je make-up a dávám si ho, abych byla hezčí.

On: Ále, vždyť jsi pořád stejná.

Úplně jsem čekala, že to bude pokračovat "stejně škaredá"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 12:03

Sairon dzizisketa tak to mám asi horkokrevné děti, rukavice z decathlonu jim stačí, pokud není extrémní mráz. Když není sníh, nosí jen pletené. No po me to nemají

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 11. října 2021 12:17

dzizisketa já kupuju pořád Tchibo, je krásně teplá, nikdy nepromokla. Jen se rychle odírá mezi koleny. Nepromokne ani tak, jen ji už výhodně neprodáš. Zkusím tu naši, jestli ještě bude, máme modrou. Ale bojím že je moc velká pro vás 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. října 2021 12:20

dzizisketa Tonda mel vloni obyc kombinezu z Lindexu, ne tu radu FIX a byla super, vubec nepromokla a i v tech mrazech z ni byl teplej(pod tim mel merino leginy a body+svetr). Testovali jsme v ni pak i valeni v kaluzich a vydrzela skvele. Ale nevim, jestli se delaj i ve vetsich velikostech, Tondovi staci porad 92, max. 98. Jo a kupovala sem ji az v lednu ve sleve za 750 v prodejne. Plna cena je tusim neco pres tisicovku.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 11. října 2021 12:23

Evaeva No, dceru nějak podržet zvládnu, ale jsem si celkem jistá, že to skončí alespoň částečně počůranou kombinézou, protože ten krám je prostě moc objemnej :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 12:24

žluťásek a není to třeba 104? Kdyby dzizisketa nechtěla, tak já se hlásím.