DruI chápu!
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jo, 98/104. Musím syna přesvědčit ji zkusit. Ale myslím že pro oba vase malý kluky bude obří
Nebo tys myslela pro staršího?
DrowRanger jak je libo, řeklo sluchátko:) U nás dneska předání prý proběhlo úplně bez problémů![]()
No já sháním právě 98! ![]()
Nevíte, jestli se někde v praze dá koupit kukla little angel? Potřebuju ozkoušet velikost a nechce se mi vracet do eshopu. A myslíte, že pražské dítě potřebuje zateplenou kombinézu na zimu, třeba na dvě hoďky na hřišti? Já zatím počítám se softshellovou kombinézou a vrstvami pod ní, že kdyby náhodou letos zase napadl sníh, tak jí narychlo nějakou zimní koupím.
DrowRanger Ty jo, on si třeba sám nehraje? Chce si furt hrát s vámi? Tak to by mi při nemoci kleplo. Velkamala si právě pěkně hraje sama. Teď mi říká ať jsem potichu, že ošetřuje panenky.
No jo, my jedeme v nastydnuti druhý kolo. Teď i babička. Ale sambo se už vzchopil, to je na pár dní (ehm u dospělého). Holky furt zahlenene.
Zuzuli kdyby byla zima jako vloni, tak to sme kolikrat ani 2h venku nezvladali. Kdyz bude takova ta standard, tak byste asi se softshellem vystacili.
Zuzuli Já bych pražskému dítěti zimní koupila. Klidně obyčejný Lidl,my je máme a přijdou mi za loňskou zimu v cajku, nejsou prostě do mokra nebo půlden venku. Nebo můžeš dát na tu softshelovou třeba ještě teplou vestu. To mě naučil sambo, ten dává vesty normálně na bundy a sobě pod bundu. Mně ty značkové věci přijdou hrozně drahé, já si kromě bot neumím představit vydávat takové sumy za dětské obleceni.
Karja souhlasim. Prazska zima se da zvladnout v leccems, my kombinovali lidl kombinezu nebo softshellove kalhoty+puncochace a mestskou bundu. Mne ale nevadi, ze mam ty deti pohastrosene. Znackove veci kupuju az ted pro starsiho, ten ma sanci to vyuzit treba na lyzich, kdyz je dobra sezona.
Karja já si pořád říkám, že kdyby třeba chodila do školky a byla denne hodiny venku, tak neřeším a kupuju rovnou dva kusy na výmenu. Nebo bydlet třeba na Šumave. Ale že ted v hnusném počasí nemusíme ani vystrčit nos z bytu, maximálně skočit na nákup, nebo si jí ještě letos dám v šátku pod bundu. Vesta je dobrý nápad, chtěla jsem jí stejně kupovat, že bych jí navlíkla jako další vrstvu, až bude sedět v kočáře, protože do fusaku jí nestrčim. Mám taky celkem problém kupovat dítěti drahé značkové sezónní věci, když vidím, jak po týdnu vypadá. Včera jsem si jí ze železníčního muzea přivezla v overalu s nevypratelnými černými fleky od kolomazu, jak lezla po lokomotivách. Naštěstí to byl ten lidl, tak to nezabolelo ![]()
Karja Hra sa sam mozno 10 - 15 minut z hodiny, inak chce aby sme sa zapojili. Malokedy ho niečo zaujme tak, ze sa vydrzi hrat sam dlhsie. A teda on sa najradsej hra s vlacikmi - ale tam potrebuje pomoct pistavit drahu, so sevou ale tam zas musi skladat muz, lebo on to este nevie a ani pri legu sa nezabavi sam ak mu nepomahame stavat my
. Kreslenie detto, aj ked tam sa vydrzi zabavat sam ak si moze farbit farbami ruky a nohy miesto kreslenia na papier
.
On aj vonku uprednostni skor nas nez ine deti, aj co sa tyka hry a aj komunikacie.
Zuzuli Já mám vesty pro sebe i pro děti fakt ráda. Mám pro ně klasické teplé navrch a nebo i takové fleecove to jim dávám v zimě pod bundu,. I jako mimina měly vesty. Sambo nosí takové ty dedkovske pletené, já se mu furt tlemim.....no a letos to přišlo do módy, je to vsude:-D. Už jsem taky objednala pro sebe
Karja s tema "znackovyma" vecma je to tak, ze pokud jsou kvalitni, neznici se a prodas je bez vetsi namahy za dobrou cenu. Ja koupila kombinezu ve sleve za 750 a prodala jsem ji za 500. Vysledna investice byla 250 a to mi prijde ok. Na to, ze jsme ji fakt nesetrili, nosil jen tuhle jednu, tak nebyla vubec jeta, odrena, nic. Dokonce se ani neoslapaly ty pasky pod boty. Me zas hrozne stve, ze kdyz koupim neco z Lidlu nebo i z HM, tak je to neprodejny a musim to nekomu dat zadarmo nebo hodit do kontejneru. Pripadne se to jeste v prubehu noseni znici, ozmolkuje nebo zmensi. Snazim se to nejak kombinovat, tricka, co stejne koncej flekaty, kupuju spotrebni. Teplakovky mi sije mama a pak je nekomu venuju. Ale tyhle vetsi veci se mi zatim fakt vyplatilo vzit kvalitnejsi a pak prodat. A to fakt funguje tak, ze to vyfotim, vystavim na Vinted a za 2-3hodky je prodano.
Zuzuli já bych jí asi koupila, nebo nějaký teplý merino pod ten softshell? My teda jsme venku denně, máme psa tak musíme. Ale sama vím jaký je rozdíl když si vezmu merino triko a nebo nějaký obyč termo z lidlu, případně bundu s nemjakou obyč výplní a peřím... A i když se mi nechce dalvat tisíce, tak ten komfort je jinde. Myslím, že u miminu je pohodlnější tenká hřejivá vrstva ve které se dobře hýbe, než jí nabalit jak pumpu aby se skoro nepohnula... Kupuju to teda většinou na vinted a nebo ve výprodejích. Takže kombinézu má za 600, merino kalhoty a body po 160 korunách ze Zalando lounge, overal melli zase za míň než půlku na jaře v mallu... ale chce to lovit. Softshell jí teď nechávám šít taky, myslím, že využije oboje. Ale je pravda že i když žijeme v Praze, na horách a v přírodě jsme často.
A teda - koupila jsem na zdejší doporučení termosku s brčkem a ona z toho neumí pít, ani se nemá snahu na to přijít ![]()
A prosím, máte někdo doma stavebnici Smartmax? Je to dobré? A nějaké dětské pianko ( líbí se mi od babyeinstein, ale budu ráda za jakýkoliv tip)?
711990 Jojo, když mne přijde že to hrozně žere čas, jak to shánět a kupovat, tak i prodávat.
Karja vesty jsou top! Od konce léta na tenčí mikinu, pak na softshellovou mikinu nebo kombinézu, pak přes tenkou bundu, nakonec i přes zimní pro ty nejhorší mrazy. Vyřeší ty přechody, kdy se mikina zdá málo, ale bunda už moc. Pro mě super věc pro děti. Vidím to s dětským oblečením stejně, na jednu sezónu je mi prostě líto peněz.
711990 Jojo, když mne přijde že to hrozně žere čas, jak to shánět a kupovat, tak i prodávat.
Jo. Strašně mě to nebaví.
Karja tak ty mas dve deti a nebydlis v Praze, tak to mas zas jinak:) Ale jinak vsechno kupuju online, kdyz je nejakej slevovej kod. A s prodanim mam praci asi tak na 5min celkem. Hodit kombinezu na zem a cvaknout nezabere nic. A zabalit do tasky a odnest do Zasilkovny me taky nezabije:) ale nikomu to nenutim, jen jsem rada, ze se mi nehromadi neprodatelny veci, nic nemusim vyhazovat a jeste jsem spokojena s kvalitou. Ja uz jsem to psala hodnekrat, ale nemame vubec ulozny prostory, vsechno obleceni pro Tondu se musi vlezt do 2 supliku, takze se vseho musim zbavit po sezone nebo jakmile z toho vyroste.
Zuzuli já příšerce na první chodící zimu koupila 2 Lidl kombinezy za 300, tu zimu se 90% času válela někde po mezi ať už v blátě nebo ve sněhu,takže jsem co dva dny prala a teď jsem je poslala ještě za polovinu ceny dál.
Pinot Noir Karja vesty sú skvelé, a mňa teraz zachraňujú od veľkých nervov, pretože Alica nie je ochotná sa obliekať adekvátne počasiu, ale tu vestu si oblečie na bundu ochotne vdakabohu
Ešte tak vymyslieť niečo na nohy, bo jedine co akceptuje, sú tenunke letné ponožky a klasické tenisky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY