Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:12

711990 hele, ale třeba ty Lidl kombinézy v pohodě dají tři pražské sezóny. Já jim je dávám jenom na sníh, takže je vyperu dvakrát za sezónu, nosí je třeba tři týdny. Já chápu, že pro někoho, kdo je x hodin venku, celou zimu na horách a tak ty kvalitní věci mají smysl, ale v Praze mi to přijde jako zbytečnost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:13

žluťásek to by byla malá, díky. Potřebuju právě na staršího na válení ve sněhu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:16

Zuzuli kluci nosí zimní softshellky a teplou bundu, ale ne "lyžařskou", ta mi přijde na hřiště zbytečně tuhá. Kombinézu jen na sníh nebo možná když bude míň jak - 10.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:18

MPLee ta termoska, jestli je to ta hydro flask, tak ta funguje i bez brčka, když ho tam matka roku zapomene před výletem instalovat 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:23

Evaeva tak ja jsem nemela vloni zadny jiny veci na valeni se po hristi, jen tu kombinezu, takze mi to prislo fajn:) schovavat neco jen na snih, to bych nemela kam dat. Hele a zimni softshellky jsi davala a pod to jeste punchochace? Ja nejak tapu, jak s tim nakladat.

Offline Zuzuli
3870 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:27

Evaeva díky, zatím to vidím na ten softshell s teplou spodní vrstvou na hřiště, kde je pořád v pohybu, a pak do kočáru teplou vestu navíc a nohy pod deku. 

711990 já na jaře koupila na marketplace soft overal z lidlu za stovku, malá ho dost nosila a celkem zlikvidovala (třeba ty fleky od kolomazu, jak lezla na lokomotivu, z toho už nedostanu), a pak ještě koncem srpna druhý, nenošený, za 150, že to bude mít na výmenu. Jenže mi z toho do teď vyrostla, koupila jsem jí nové ve větší velikosti, tak jsem ty malé dala před chvílí na vinted. Novější za 150, jak jsem koupila a leželo mi to doma, a k tomu zdarma na donošení ten z jara. Zájemce byl za tři minuty. Ale třeba za boty, merino body a kuklu a tak si klidně připlatím a koupím to nové, jen tyhle sezónní věci se mi fakt moc platit nechtějí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:29

711990 starší je horkokrevný, dokud nebyly teploty pod nulou, nosil jarní (ne letní) softchelky s tenkými termolegínami (ne těmi pletenými), zimní softshelky nosil jen do mrazu. Ty legíny jsem mu často dávala rovnou místo tepláků, když jsem věděla, že půjdeme ven. Mladší nosil buď zimní soft kombinézu nebo, když bylo chladněji, texové kalhoty a bundu, pod to legíny. Mě právě přijde, že ty nepromokavé zimní věci nejsou tak pohodlné, jak jsou trošku tužší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:32

Zuzuli My jezdíme každý rok na hory, takže kupuju rovnou jednu sadu na sníh. Jinak ten softchell v pohodě stačí. Za boty taky utrácím nejvíc a i mladšímu kupuju nové.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:45

Evaeva diky:) ja ted zadny zimni softshell jeste nemam, musi mi mamka usit. Tak mu ted davam puncochace nebo merino leginy a na to letni. Ale rikala jsem si co v zime:) no uvidime i jak bude a jak se bude venku hybat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:47

711990 starší do teď nosil tenké softchelky bez ničeho, dneska měl pod ně legíny, na zimní je ještě teplo. (Ne teda v těch osm, co jsem se poprvé podívala na teploměr. Dva stupně)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:53

Na jaře jsem, myslím, Sairon slíbila softchellovou kombinézu po mladším. Ona mu ale pořád je, tímto se omlouvám, zatím není k dispozici.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:53

Evaeva no rano to bylo drsny. My sme oba s Tondou ted nemocny, takze ja vytahla i fusak, at je v teple, az ho povezu na nakup do Billy a zpet. 

Offline Pinot Noir
30034 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:58

Evaeva

711990 

Já dnes dala poprvé tenké legíny pod letní softshellky. A přes mikinu vestu. V devět šli ven, to byly ještě ty dva stupně. Teď jste mě úplně znejistily s těmi vrstvami. 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:58

Zuzuli Ja par kukel zahlidla v detskym dome, ale moc jich nebylo, takze jsem to nakonec zkusila objednat z ofiko eshopu. Sice jsou mym podmerecnym detem trosku vetsi, ale material je dost pruznej, takze se daji v pohode nosit.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. října 2021 15:00

Pinot Noir my sme byli predtim na horach, pak jsme se vratili, bylo 20 stupnu a pak onemocnel:D takze v poslednich tejdnech to byla stridacka od kratasu po cepice a zas zpatky. Takze mluvim ted o tom chladnym pocasi, kdy jsou rano 2 a pres den 10

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 15:02

Pinot Noir no tak to si ho oblékla stejně jako já dnes, to, co jsem psala předtím 711990 byla zimní varianta. Já letos už fusak moc neplánuju maximálně deku, pěkně chodit budeJá to beru podle staršího a ten už kočárek neměl vůbec. No uvidíme, jestli nevyměknu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 15:05

Než to hodím na vinted, mám tu boty Pegres asi 21 a kompromisní Dd step 22 po mladším. Oboje nosil asi dva měsíce, jsou trochu okopané, ale sešmajdané mi nepřijdou vůbec. Oboje jsou tmavomodré. Kdybyste někdo měl zájem, napište mi sz, přeměřím, nafotím.

Offline Pinot Noir
30034 příspěvků moje polička 11. října 2021 15:07

Evaeva fusak jsem zrovna prodala. Ráno jsem si sice říkala, že by mu v něm bylo líp, ale on už 99 % času stejně jde, kočár mám vlastně jen k odvozu nákupu a k závěrečnému násilnému odvozu kluka domů, protože dobrovolně domů nepůjde, kdyby měl vysílením zůstat ležet uprostřed chodníku

Offline Zuzuli
3870 příspěvků moje polička 11. října 2021 15:13

Vari já mám totiž taky podměrečný dítě, tak jsem z jejich velikostí nejistá. Malá má obvod hlavy 46, ale to je jejich velikost 4, pro 2-3 roky, což se mi fakt nezdá. Tak nevím, jestli vzít menší. Máme doma dvě kukly manymonths, menší 3-12 mesíců nosila loni celou zimu, ale teď už jí má hodně napnutou a nesedí jí, a větší 1-4 roky je na ní uplně obří. Tak se bojím, že se netrefím do velikosti ani tady

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 15:20

Pinot Noir On se povozit nechá, přecejen jsou mu jen dva. A když ho potřebuju na čas dostat do školky pro staršího a ještě v dobu, kdy už je unavený, bez kočárku by to nešlo. Se starším jsme prakticky neopustili rondel, než se naučil na odrážedle. Ale deka mu bude stačit.