katkas continuity díky za rady. V budoucnu počítám, že jim budeme kupovat vlastní, klidně teda z druhé ruky. Ale letos ještě nevím, těžko říct, kolik toho nalyžuje, ale zase je zdědí mladší
Ani nevím, jestli v okolí nějakou sezónní půjčovnu máme, většinou chodíme do malé vysloveně lokální půjčovny/bazaru.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no tak kdoví jak to letos s lyžováním vůbec bude. To mi připomíná,že jsem chtěla backcountry běžky. ![]()
continuity Já teda fakt doufám, že to letos vyjde. Co si pamatuju, nelyžovala jsem jen loni a když byl starší miminko. A taky si myslím, že starší by se mohl taky trochu naučit.
Evaeva Tak kdyby to bylo u darku na rodinnou oslavu, nebo s sirokou rodinou spolecne u stromecku, tak by se na to ani nemuselo prijit, ze od vlastnich rodicu tam zadny darek nebyl ![]()
Myrtila to jo, díky za tip
Ale vánoce slavíme postupně, to by asi prasklo![]()
Když tu teď frčí ty merina a softshelly apod, tak kdybyste náhodou někdo měl na prodej cokoliv vel. Cca 110/116, ráda koupím. Upotřebili bychom merino triko s dlouhým rukávem, legíny, rukavice aj. potřebnosti pro kluka. Barvy skoro jakékoliv, asi jen ne fialovou :)
Naplnila jsem si košík na Dupeto a ta cena je tak strašně moc strašná, že bych něco klidně vzala i z druhý ruky ![]()
Evaeva My tedy půjčujeme, vždy na sezónu. Máme tedy jenom jedno dítě. Přestala jsem kupovat z druhé ruky docela záhy, neb dítě roste hrozně rychle,(mám pocit že u @continuity se roste pomaleji
). Každý rok má úplně jiné boty, délku lyží i hůlek. Jen helmu má už pátý rok neb má hlavu jako makovičku![]()
Potrefenáhusa ta tvoje holčička je tak krásná.
díky
tahle holcicka se opravdu moc povedla
S blížiacimi sa Vianocami zasa raz začínam ocenovat, že u mužovej rodiny sa nedávajú vôbec žiadne darčeky, ani Alici nekupuju. Naši so sestrou to aj tak preženu ako každý rok, a my s mužom jej teda kupujeme len dva darčeky, takže to budem mat celkom ľahké. My jej kúpime asi Albi kúzelné čítanie a ešte jednu nejakú drobnosť, miminu kúpim nejaké čiernobiele leporelo, nech sa Alica nečuduje, že ono nič nedostalo, moja sestra si vyberie sama co chce a ja to len kúpim a naši dostanú obľúbenú fotoknihu a nejaké jedle darčeky a mam vybavene. S mužom si supneme pod stromček tiež len niečo symbolické kvôli Alici
rysamona právě nevím, jestli mu lyže vydrží dva roky. Kdyby jo, tak s mladším to jsou už čtyři, to už docela jde.
Mrakoplas merino Crawler. Ceska vyroba, kvalitni, ale zruinuje...
Evaeva zkuste a uvidíte. Oni ty lyže v mrňousčích velikostech jsou v docela dobrém stavu a záleží jak rychle kluci rostou. Když jsou lyže trochu menší tak to asi nevadí. Já jsem právě psala že jak máme jednu a s tou její rychlosti růstu je pro nás 12stovek za půjčovně na sezónu výrazně výhodnější než koupě.
betsey my si take v rodine darky uz davno nedavame, moji rodice i muzovi rodice v tomto nastesti jedou na stejne vlne. Zato v pripade deti jsou to orgie, tak si musim predem rict, co bychom uvitali, protoze oni by se jinak rozdali a my se topili ve zbytecnych a drahych kramech. V rodine je to tedy bez problemu, spis se pak nascitaji vsechny ty darky pro deti kamaradek a synovy kamarady, to je pro me strasne tezke si na kazdeho vzpomenout a pamatovat si, s kym si neco davame. Ja prave nerada davam takove ty neadresne darky, ze bych koupila 10x stejne omalovanky a rozdavala je, ale asi to tak budu muset udelat.
Zítra dopoledne pojedem do Bubenče, kdybyste se někdo chtěl přidružit třeba na nějaké hřiště.
rysamona no my zatím půjčovali u nás v půjčovně asi za 400 na týden.
Evaeva s těmi lyzemi bereme od začátku staršímu roční půjčovné, tj. Půjčis v říjnu, vracis v říjnu dalšího roku. V ceně 1000 je i jedna výměna v průběhu, pokud ti dítě z te sady vyroste. Upřímně si nedokážu představit to kupovat, boty, lyže, přilba, hůlky, všechno potřebuje přizpůsobit postavě, takový set, aby mu sedel, těžko najdu. A pak to ještě serizovat, no ani náhodou. Třeba by vám to taky vyhovovalo.
Gatita áno, moja mama sa tiež nedokáže krotiť, aj keď sa to snažím koordinovať, aj poviem, čo by sa hodilo a aj tak do vlečie kopec ďalších veci, nemôže si proste pomôcť ![]()
A díky všem za nakopnuti k řešení Vánoc, musim se na to vrhnout taky. Takže mám prosbu na žluťásek , nenapadá te náhodou nejaka hra, která by mohla bavit kluky na Vánoce skoro 3 a skoro 6? Dekuji!
Plus teda vsichni klidne pište, co dětem kupujete, nápadu není nikdy dost a letos jsem dost bezradna, zatím jen hazim do košíku všechny možné samolepkove a tvořící věci od jirimodels, tipy pro rodinu budou potřeba určitě.
Malenge Boty máme, hůlky asi ještě nebude potřebovat
No letos to ještě vidím na tu naši půjčovnu, ale do budoucna by to možná stálo za úvahu.
Malenge U nás teď měla velký úspěch ta tramvaj od rappy, co hlásí zastávky. Skoro to vypadá, že budeme potřebovat ještě jednu
Pak mladší ještě dostal pokladnu a ta má u obou taky velký úspěch.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY