Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. října 2021 11:57

Ja mám zatiaľ dve knihy, plánujem Piratatak plus ešte uvažujem nad tými Carodejmi, hasičské pyžamo už tretí rok :)) a možno už velkacske lego. Minule ho starší u babky vyhrabal (ešte po nás) a staval úžasné domy a záhradky, dosť sa s tým vyhral. Ešte si želá umývacie auto, ale to ma sľúbené len ak nebude schválne ničiť hračky a to sa mu teda nedarí ani trochu. 

dzizisketa fakt nôž? Bože ja som ako vždy strašne pozadu, u nás nevie krájať ešte ani starší . Ledva som ho teraz na jeseň naučila ako tak strihať. 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 12. října 2021 11:58

Evaeva spis na to vyzkoušení, muzes to před nimi schovat :-) rezervovat můžeš na vaši nejbližší pobočku, když bude kniha jinde, přivezou ti ji tam nebo až se vrátí, odchyti a přivezou. Rezervace je za 10 Kč.

My jsme jich takhle zkusili už spousty, ten vesmír mi přijde spíš pro starší, ale teď ho to taky hodně zajímá,tak ho zkusíme znovu. K vánocům zvažuju atlas světa, mapy a atlasy pořád studuje, to by mohlo mít úspěch.

Potřebovali bychom interaktivní plán Prahy. Teď je nadšenej, když na každé mapě Prahy najde kde bydlíme a ukazuje mi místa co zname.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 12. října 2021 11:59

Evaeva Ještě k těm lyžím... U nás dostávají podle potřeby lyže a lyžáky od mých rodičů (kluci mají narozeniny začátkem ledna). Kupujeme nové, ale postupně se o ně podělí mí dva kluci, neteř, synovec a pak tři děti od bratrance. Mimochodem nevím, na kolik to je výhodná akce (ale asi je, protože tohle to má táta v merku), ale něco na levnější lyžáky mají ve Sportissimu, že je tam kupuješ opakovaně každý rok nebo co. Zkus se poptat. Lyže jim vydrží obvykle dvě sezony než potřebujou delší.

Ale asi je nejvyšší čas shánět běžky, letos byly díky sněhu a koroně nedostatkové zboží.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 12. října 2021 12:02

Malenge ještě nase oblíbený Mlsný myšky, to je moc hezká jednoduchá hra. Pro staršího už možná i moc jednoduchá, ale určitě si zahraje rád, pokud není nějak extra hráčsky zdatný a nehraje nějaké složité hry.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 12. října 2021 12:03

Evaeva myslím, ze ve 4 je ještě docela brzy, knížka je myslim psaná od 6?! Syn si prohlíží nějaké obrázky, to se mu líbí, ale informace o Valentine Tereskovove ho moc neuzije  jestli budete začínat, vzala bych ideálně tu dopravu, tu kluci miluji oba. Což myslím je obecně u kluků hodně oblíbené téma.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. října 2021 12:22

No u nás to bude skromnejsie: to Albi kúzelné čítanie, zo dve knižky a ešte nejakú drobnú hračku možno, aj keď teraz vážne uvažujem nad tou pokladňou

A od našich to bude bicykel, z čoho teda nie som nadšená, ale moja mama je bicyklom pre Alicu posadnutá už rok. Na narodeniny sa mi jej to podarilo vyhovoriť, ale teraz už sa mi to nepodarí. A ostatok neviem, to budú spontánne nákupy nahromadené za niekoľko mesiacov

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 12. října 2021 12:41

žluťásek myšky máme teď z knihovny, ty jsou parádní, baví to i nás s mužem a když tu byli mi rodiče, tak byli taky nadšeni  asi pořídíme tajnou výpravu, mám na ni rezervaci už z dob těžkého lockdownu a pořad nic, tak snad by kluky bavila. Moc ti dekuji!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. října 2021 12:48

betsey u nas bude taky od nasich kolo, teda zatim jen bez slapek:) a od nas jeste nevim, mozna kocarek (kterej chci hlavne ja, haha). My mame politiku jednoho daru. Mezi sebou i (zatim) pro Tondu. 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 12. října 2021 12:54

betsey

Jejda, já vypsala dárky, o které požádám i příbuzné, u nás se naštěstí dary konzultují. Ale samozřejmě nějaké drobnosti navíc od babiček jako vždy budou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 13:30

Malenge dopravu máme. My máme jednu encyklopedii o vesmíru z Alberta a ta ho baví, přestože mi přijde celkem složitá. Má teda pár stránek, čteme to pořád dokola. Chci se podívat i na nějaké normální encyklopedie, uvidíme, co vyberu.

Offline Pinot Noir
30034 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:31

betsey já taky vyjmenovala i to, co dostanou od babiček. Deset darů od rodičů, to u nás taky neprovozujeme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 13:32

Naši kluci od nás dostanou tak dva dárky dohromady a dva každý zvlášť. Od každé babičky dostanou taky třeba tři, mají tři tety, moje babička jim taky dá třeba tři, dost se to nasčítá.

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:45

Ach jo, Vánoce, jsem zvědavá, jak se budou všichni tvářit na to, ze letos jezdíme po návštěvách MY, to loňský peklo nehodlám uz nikdy absolvovat

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:47

Evaeva Dcera si ten vesmír s Albi tužkou prohlížela na návštěvě a docela to vypadalo, že ji to baví. Taky jsou jí čtyři a taky teď čteme tu encyklopedii z Alberta :o) Ale teda doma ji Albi tužka nijak zvlášť nezajímá, to si na ni vzpomene jednou za kvartál. Ono by ji to teda asi i bavilo, ale musela bych u toho sedět s ní a když už u něčeho sedím s ní, tak si radši vezmu nějakou normální knížku než se kousat do jazyka a opravovat, co říká tužka :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 13:51

DruI syn si s ní teď taky až tak moc nehraje, ale řekla bych, že to ještě přijde. Asi zatím není schopný vstřebat všechny informace. On mě teda nepotřebuje skoro u ničeho (číst teda neumí), takže tohohle se nebojím.

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:54

Potrefenáhusa :-DNo to teda. Normalne si uděláte štědrý večer samy a pak to objedete ne? Jako na nic jinýho bych nekyvla! 

Online Garfie
28638 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:55

711990 Vy se máte! U nás máme politiku milionu darů pro všechny!!!

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 12. října 2021 13:56

EvaevaTak to dcera mě vyžaduje skoro u všeho, já si od Albi tužky slibovala, že se tím chvíli zabaví sama (a teda ona se i zabaví, ale fakt jednou za kvartál :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 13:56

Potrefenáhusa Karja jediná variantajako bezdětní jsme teda později večer po rozbalení dárků chodili k našim, bylo to přes ulici.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 13:57

DruI on je fakt dítě pro naprosto neschopné rodiče