Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30034 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:00

Když jsme měli mimina, taky jsem tu návštěvy, zvlášť nocující, moc nevítala, ale teď už bych klidně brala, kdyby těch skoro 300 km přijeli po Štědrém dnu všichni sem. Kdokoliv, kdo odpoutá pozornost kluků ode mě, se hodí. A budu ho za to klidně hostit a opečovávat několik dní! 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:03

Už je všechno mnohem lepší, už jsem zamilovaná, budeme končit šestinedělí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 14:06

Pinot Noir 300 km je hodně, my máme všechny do půl hodiny, takže radši absolvuju čtyři návštěvy ve čtyřech dnech než někoho hostit. Myslím, že husa má příbuzné taky blízko.

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:10

Tak a je to tady, syna poslali ze skolky kvuli kasli. Vcera tam byl poprve po nekolika dnech doma, nic moc mu nebylo ani na zacatku. Ach jo, to si ho muzu nechat doma do prazdnin. Vsechno to chapu, a zatim mi to muze byt jedno, ale az mi skonci rodicak, asi me z toho klepne. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:33

Garfie to maj u samba doma. To pak dostanes jako darek treba plechovku sardinek, jen aby bylo vic daru. Nemam to rada!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:38

711990 my sme toto robievala s bývalým, vianoce sme oslavovali samy dvaja a pod stromčekom sme mávali aj 50 darčekov ale väčšinou to boli hlúposticky a strašne sme sa tym bavili, napríklad to boli baterky do ovládača, ktoré nám chýbali, zabalená každá zvlášť a tak 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:39

Gatita Já se utěšuju myšlenkou, že až mi skončí rodičák, tak už budou obě děti tak promořený školkovým kašlíkem, že jejich imunitu nerozhází nic :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 14:40

DruI Taky doufám, že se mladší imunizuje už teď.

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:46

Evaeva my máme obe babičky v Praze, bydlej od sebe 4 stanice tramvaji, my bydlíme 30 kilaku od Prahy. Kdyby to aspoň bylo tak, ze přijedou a odjedou, ale muž pro ne jezdi a pak je zas odveze, což je fakt den úplně v prdeli a loni to ještě vymyslel tak, ze to bylo 24. na oběd a 25.na oběd - stejně jako loni mám dite, se kterym uvarit nekolikachodovy menu bez pomoci dalsi osoby a uklidit u toho jakžtakž dům je zhola nemožný, plus teda ani nechci, loni mi to bohatě stačilo 

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:47

Rhaenys krasnej chlapeček

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2021 14:51

Potrefenáhusa já s tebou souhlasím! Letos si myslím, že to s malou bude ještě horší než loni. U nás zatím pokaždé štědrý den odpoledne vypadá tak, že muž má starosti děti a já přípravy, sama bych to nedala.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 12. října 2021 14:55

711990 máš už nějaký kočárek vybraný? Moje babička ho nutně chce pořídit a tím že máme vánoce a narozeniny hned po sobě, bojím se že nás nemine. Já proti kočárku nic nemám, ale myslím, že by to rok ještě počkalo... Ale když to nechám na ní, dovalí šíleně růžovou rozpadající se hrůzu a zároveň se mi nechce vybírat

Jinak já teda pro malou mám už většinu dárků i za půlku rodiny. Bobužel u nás se jede v hromadách darů a nikdo si to nenechá vymluvit. Když jsem se bavila s našima o tom, co chci miminu koupit výhledově k vánocům a narozeninám (myslela jsem co bych si přála aby dostala od všech) tak během týdne mi napsal táta že už to pro ní všechno má  Ale nestěžuju si, aspoň se řídí přáním. A teda já bych spíš potřebovala ješte

tak 3-4 děti, abych měla komu kupovat všechny ty super věci co pro ně teď dělají a co bych hrozně chtěla

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 12. října 2021 15:02

Potrefenáhusa Ještě má to ježdění po vánočních návštěvách výhodu, že se rozloží dárky do více dnů a dítě si to rozbalování víc užije.

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 12. října 2021 15:07

DruI a taky se ty dárky daj nechat na místě

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 12. října 2021 15:08

Potrefenáhusa Když dítě dovolí ;o) Ale tuhle strategii jedu taky :o)

Online Garfie
28638 příspěvků moje polička 12. října 2021 15:27

711990 U nás je to taky tak!! Miluju to a leze mi to na nervy v jednom! 

Potrefenáhusa Já si to vaši loňskou lapálii pamatuju, úplně ti rozumím. A je to těžký :-(

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. října 2021 16:26

MPLee hele mam, ale jednak je drahej jako cert a taky je docela tezkej, pro takovyho prcka jako mas. Je to spis takovej vozejcek (foto z instace)

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 12. října 2021 17:03

Gatita no vid, já vůbec nevím, kdy tam mám dceru poslat. Ona má prostě furt ten obcasnej hlenovej kasel plus občas smrka. Ale nenazvala bych ji nemocnou. Jako mně je to jedno vesměs, ale tak za něco jsme to skolkovny či co to bylo platili:-D. 

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 12. října 2021 17:13

Karja presne, ani nemocni, ani zdravi. Clovek je rad, ze to neni nic horsiho, ale z toho byti doma nijak nadsena nejsem. Nasadila jsem ted mucosolvan, at se aspon vykasle poradne. Doted jsme to ani nijak nelecili, kvuli takove kravine se mi atb davat nechce, i kdyz uz to trva dlouho. Ucitelka znela uplne omluvne, bylo slyset, ze ji samotne to neni prijemne, ze vi, ze syna jsme doma meli, ale vytusila jsem, ze nechce, aby si ostatni rodice stezovali. 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 12. října 2021 17:26

MPLee

Zkus kouknout na Bayer, ti mají i nějaký výběr a myslím že to žádný rozhrkaný šmejd nebude.