Malenge a má to být jedna hra dohromady, kterou si můžou zahrát spolu?
Takhle na první dobrou mě napada Tajná výprava čarodějů, že by možná šla společně. Možná, ale na to koukni někde na recenze, Kulišák.
Hmmm, ještě se zamyslim
Malenge a má to být jedna hra dohromady, kterou si můžou zahrát spolu?
Takhle na první dobrou mě napada Tajná výprava čarodějů, že by možná šla společně. Možná, ale na to koukni někde na recenze, Kulišák.
Hmmm, ještě se zamyslim
Malenge tak co kupujeme my: staršímu hodinky, vysílačky (muž vybral nějaké normální, nic dětského), ty zvířecí papuče, oblečení dle jeho přání, kapesní elektronickou hru, brusle, tu knížku Slyšíš, jak mluví stromy a další dvě knížky (o včelách a o zvířatech). Bude mít i narozeniny, tak něco vyčlením na narozky.
Mladšímu porcelánový jídelní set a příbor (jí jenom suchý rohlík, takže z toho bude mít opravdu radost
), dětský smartphone, zřejmě taky ty papuče.
No a nějaké autíčko musí být.
Evaeva pokladna je u nás taky oblíbená ![]()
Karja já koupila bílý botas vel. 27 v Pelhřimově
. Ale jsou jí i letos, kdy má jiný boty 29. Tak nevím... Ve sportissimu jsem tenkrát nepořídila.
já tady furt jediná bruslím.Ale ty Botas jsi ji koupila ty s kožíškem nebo bez? Vidím tady na bazarku pěkně s kožíškem, velikost 27, ona má boty teď 26. Tak doufám, že by ji to taky ty dvě sezóny vydrželo třeba.
Karja bez kožíšku, nosila do toho dvoje lyžařský ponožky, letos jen jedny. Nohy nikdy studený neměla. Jedinej, kdo u nás při bruslení mrzne, jsem já. Z toho jak 45 minut jedu před ní pozadu šnečí rychlostí. ![]()
Určitě jí ty boty dva roky vydrží. Já teda ještě hned nechala ubrousit dva nebo tři zoubky, aby přes ně nepadala.
Tabea No spíš přemýšlím, zda ji nevzít rovnou větší, ale tak je to dobrá koupě, kdyžtak to zas střelim a ve velkých by se jí asi jezdilo špatně.
My už máme koupené Duplo popeláře a metr a půl dlouhý tahač s auty, o kterém vůbec nevím, kde ho budeme skladovat. V plánu je ještě nůž Opinel, domeček pro Peppu a Albi tužka nebo Magformers, to musím nějak vyzkoušet, co z toho by ho víc bavilo. Nedá se Albi tužka půjčit v knihovně, neví třeba žluťásek
dzizisketa našeho mladšího ta Albi tužka baví, ale jen písničky. Starší jí ale taky plně nevyužívá. Myslíš, že magformers už dokáže stavět? Já o tom taky uvažuju, ale myslela jsem to jako společný dárek hlavně pro staršího.
Ešte vôbec neriešim Vianoce, ale mám od vlani odloženú krabicu lego classic, knižiek do foroty asi 15. Zvážim magformers. Potrebujem 24 malých vecí do adventneho kalendára, to už zhromaždujem.
letfenixa no jo, musíme se s mamkou domluvit, kdo letos udělá adventní kalendář, když babička už není![]()
Evaeva ha, na tramvaj jsem zapomněla, to je dobrý nápad, Díky!
žluťásek no ideálně pro společné hraní, to by bylo úplně skvěle, dekuji!
Pinot Noir bezva výčet, díky, ze ses podělila, už mám na seznamu tu nasa mikinu
Edit: a papuce! To je nápad, má je jen starší a furt se o ne rvou, ze jsem to nevymyslela sama ![]()
Jinak Albi tužka u nás jede ve vlnách, cele léto po ni ani nevzdechli, ale přes zimu a jaro to bylo pořad, malý jede písničky a říkanky, větší má nejradši ta povolání hasič, popelář a spol., dopravu a vesmír, myslím, ze s brzkou tmou a hnusnym počasím tužky zase budou v kurzu.
Malenge ten vesmír mně zajímá. Pro čtyřletého by mohl být? Chci si ho i někde vyzkoušet, ale těch prodejen je hrozně málo.
Evaeva S Magformerem si vyhraje dítě každého věku. Viki si už v roce a půl pěkně stavěl. Sice jen tak spojoval stejné tvary, ale vydržel u toho dlouho. Starší to vytáhne určitě obden a staví čím dál složitější konstrukce. Myslím, že jako společný dárek je to ideální.
dzizisketa dá se v knihovně vyzkoušet, jen na místě, ne půjčit domu. Nevím jaké všechny pobočky ji mají. Nebo se můžete někdy stavit na návštěvu, až se uzdravíme. Máme doma oboje, tužku i magformers :-))
dzizisketa u nás Albi tužka jede u obou dětí, naopak magformers se moc neuchytilo. Prostě každý dítě je jiný.
Magfotmers taky potvrzuju. Kupte to tak, ať máte aspoň dva podvozky a je vystaráno. Syn staví různá vozítka, pokaždé jiné, dcera už si z toho spojuje 2D objekty, teď měla "plácačku" na řízení provozu.
Evaeva knihy k Albi tužce má i knihovna normálně k půjčení domu na měsíc. My máme vlastních jen pár a rezervuju pořád různé z knihovny. Většina je k dostání docela rychle, už jich je dost, tak fronta neni tak velká.
Zadej si na www.mlp.cz frází "interaktivní mluvící kniha" (snad je to takhle, nefungují mi zrovna stránky
)
Už to jede, Seznam tady
žluťásek aha, to jsem nevěděla, zkusím to. Ale budu jí muset koupit, oni jsou dost ničitelé.
U staršího jsou teď top jakékoliv stavebnice, jeho by magformers určitě zaujalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.