Evaeva co pár týždňov do pôrodu
Sa narodila dnes o jedenástej a bol to taký fofr, že muž nestihol prísť k pôrodu
a ty okna jsi umýt stihla?
Gratuluju!![]()
Evaeva co pár týždňov do pôrodu
Sa narodila dnes o jedenástej a bol to taký fofr, že muž nestihol prísť k pôrodu
a ty okna jsi umýt stihla?
Gratuluju!![]()
dzizisketa no to mi povídej! Malý taky ještě ven nemůže, zrovna když je tak hezky. Ale zítra už vyrážíme aspoň na procházku. Ať je ti brzy lépe.
@betsey vítej, Klárinko! Nádherná je, moc gratuluji.
Tabea tak v nemecku jsem videla leccos - takove ty riksoidni vehikly, kdy matka slape vepredu, kolem balancuji tri deti, a pres riditka ma polozeny hrabe
.
@bestey gratuluji k překrásné holčičce ![]()
betsey Blahopřeji! Krásné miminko.
betsey jeej, Koralka
krasna, velmi gratulujem!
Ešte raz všetkým moc ďakujem ![]()
![]()
betsey juchu, gratulujeme!
betsey Jste šíkovný holky! Je krásná, gratuluju.
betsey to je nádherná Korálka
všechno nejlepší vám oběma, ať jsi brzy fit a holčička pěkně prospívá
Boli sme dnes na ORL, a vyzerá to na nejaký zápal na nosných mandliach (zjednodušene povedané), doktorka bola úžasná, pýtala sa ma na milión vecí od synovho narodenia, spravila mu výter, o týždeň kontrola, okrem klasickej medicíny mi doporučila aj homeopatiká. Syn ostáva naďalej doma.
letfenixa ty jo, a jak je synovi? Narazit na dobrého doktora je nad zlato.
Po dnešku vypadám asi dost zdrchaně. Muž se mě po návratu zeptal, jestli si nemá vzít zítra HO?![]()
Ach, synovi sa vratili problemy s vylučovaním, horsie je, ze laktuloza nezabera, dnes som mu dala skoro plnu davku a nic. Vytiahla som aj kyslu kapustu a stale nic, uplne vidim ako to vedome zadrziava, uz si nechce sadnut na nocnik ci wc ani na cikanie, tak sa pocikal postojacky do nohavic
.
betsey Moc gratuluju! Krasne jmeno jste ji dali.
betsey ta je kraaasnaaa!
Moc gratuluju...
DrowRanger soucítím, my jsme teď na dovolené a už taky došlo na laktulózu. Na malou ještě ok, jakž takž, ale na velkou ani za zlatý prase, nikam ![]()
Doma už chodila bez problémů na nočník, věděla jsem, že cestování bude taková zkouška a zatím teda nic ![]()
Minule jsem viděla jednoho otce ze školky, jak veze dceru (4,5) do školky na nosiči, držela se buď otce nebo jeho sedačky. Helmu samozřejmě neměla. Tak to mi taky padla sánka.
Tuhle jeden vietnamsky pan vozi pravidelne po Krenove (!) odpolednim provozem 2 (!!) deti postojacky na elekticke kolobezce... Helmy nikdo, ale ty jsou v tomto pripade to posledni. ![]()
Jinak teda asi mi přestalo být blbě od těhotenství, ale nejsem si úplně jistá, protože kontinuálně nastoupila "školková rýmička"
říkala jsem si, že být těhotná na dovolené, kde se všichni kolem věnují oblíbenému sportu a já nemůžu je blbý, a osud mne vyslyšel a vysmál se mi. Jsem na té dovolené, těhotná a vpodstatě nemocná. Uáááá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.