Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 19:51

Evaeva Viď já asi taky. Sambo se mě taky zeptal, zda nemá být doma. Ale on chodí na můj vkus fakt pozdě. Od půl 6 ráno do půl 7 večer bez poledního klidu je prostě při pobytu jen doma a ne venku fakt příliš. 

letfenixa Tak to bych se tě zeptala, zda měl syn i teploty? Ta malá tak divne kašle, málo často, ale přijde mi, že ji to nějak sedlo hrozně nízko. Teplotu zatím neměla vůbec. ORL je tu strasnej, té malé by to asi nevadilo, protože te vadí každej doktor, ta špatně chování snad ani nezaznamená, ale pro velkou by to teda nebylo nic moc. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. října 2021 19:53

Mohučanka no ja som rozhodnuta necestovat nikam dalej nez 30 minut od domu minimalne dalsieho pol roka . Ako fakt, ked si spomeniem, ze predtym nemal fakt problem s malou ani velkou von v prirode a teraz sa boji ist aj na nočník...

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:01

Dneska mě dostal syn, řešil do školy slovní úlohu-holčička má dvě sukně (bílou a modrou) a tři trika-zelené, červené a žluté. Kolik variant oblečení má? No masakr, ne každá barva se totiž hodí k sobě, že jo.... Když jsem mu poradila, aby to nekomplikoval, vysvětlil mi, že příklad je v učebnici označený jako "těžší", takže to musí být komplikované!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:02

Garfie prihlas ho na modni peklo :)

Online continuity
43645 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:10

DrowRanger ta lactulosa funguje až po pár dňoch. To nie je také prehanadlo ako Senný list - trvá to trochu dlhšie, práve preto,že je to šetrnejšie. Ja by som mu to dávala kľudne mesiac v kuse, pokiaľ si nebudeš istá, že je to za vami. My sme to dávali určite aspoň rok a nestalo sa nič. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:14

DrowRanger no ale jen co jsem si tu postežovala, zaznamenali jsme úspěch obřích rozměrů!!! snad si to zapamatuje, že to teda jde i v cizích krajích.

Fakt držím palce, je to děs! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 20:17

Karja to je fakt dlouho! On to má i do práce daleko, ne? To se holt nasčítá. Muž ráno chodí se starším, někdy se zadaří a já ještě spím (zrovna dneska, ale tomu předcházela bdělá dvouhodinovka). Vrací se po půl šesté, dvakrát týdně ještě o hodinu později. Obvykle mi to vůbec nevadí, ale zrovna dneska jsem doufala, že se zázračně zjeví už v půl páté:) Tobě holky ani moc nespí po obědě, co? To musí být opravdu náročný. Já mám teď o víkendu nějakou práci, tak to bude všechno na muži, tak si dnešek asi celkem napracuje;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 20:18

Garfie ten si chudák tak komplikuje život

Offline rasaNori
8880 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:19

U male ve skolce uz jsou 2 pozitivni deti a dr se dnes s vysledky nozvala. Zacinam byt mirne nervozni... 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:22

Karja 

U nás všechny děti v okolí teď mají záněty v dýchacích cestách, kašlou různě často, ale zvuk je stejný, takový chrčivý nebo chrastivý kašel, jako když jim nejde odkašlat. Bez léků to nezvládl nikdo, někteří museli ATB, ale chodíme všichni k pediatrům, na ORL nebyl nikdo.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:24

continuity on fungoval teraz dva ci tri tyzdne uplne normalne, chodil na wc aj nocnik, velka 3x denne, dokonca vrvarl, ze kakal aj v skolke. Len v nedelu sme 2 hodiny cestovali a prislo to na neho v aute, nechcel ist v prirode, tak to potlacil a vcera uz sa bal ist, ze to bude boliet . Nam ta laktuloza minule zabrala rychlo, fakt este v ten den, ale predpokladam, ze dnes to pojde v noci ked sa uvolni...dufam v to, lebo zajtra to uz budu tri dni a predpokladam, ze aj to brucho uz bude boliet...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:25

Mohučanka tak aspon u vas je to ok :)

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:29

Evaeva Malamala spí hodinku, hodinku a půl, při které zaměstnáván velkoumalou aby ji nevzbudila;-((((. Mě jebne. Jako my to tak máme nastavené, že má sambo prostě hodně práce, jak chodí ještě na tu stavbu, on třeba i nekdy přijede brzo, ale odhodí notebook a jde. To samé o víkendu. Jako mně to ani tolik nevadí, ale takhle v těch krizových dnech je to debilni. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:32

dynda Aha, aha, no holky mají takový odkaslavaci kašel vlhky, chrčivý není, jen mi přijde, že dneska to malemale sedlo tak zvláštně nízko, ale nekasle moc často. Jen taková zvláštní změna, jak to najednou divné zní, ještě mi psala jedna kamarádka, tak mám brouka v hlavě. 

Offline Makara
3669 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:35

betsey Jejda, ta je krásná.At jste obě zdravé a v dobré náladě. Alice bude mít úžasnou panenku na hrani.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:40

Karja presne pred 3 týždňami v utorok večer, po dni v škôlke, na výtvarnej a na ihrisku, mu večer vyletela teplota na 38,5. Dala som mu cipok, do rána klesla na 37, a potom už nič. Hneď tú prvú noc začal chrcat, čakala som obvyklé sople a nič. Pred týždňom mal byť zaočkovany, namiesto toho po mojom popise - v noci chrci, cez deň má zahuhnany hlas, mu detská vypísala odporúčanie na ORL, kde nás objednali na dnes. Krcna bola mierne nespokojná, že mu ešte žiaden výter detská nespravila. Na tvojom mieste by som trvala na výtere. 

Online Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:41
Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:43

Toto, čo tu píšeme o tých chorobách, je tak vyčerpávajúce. 

Už chcem, aby bolo dobré!

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 19. října 2021 20:58

letfenixa souhlasím úplně! My jsme dnes oba dospělí dostali antibiotika, já jsem doma už třetí týden. Naštěstí aspoň syn přestal kašlat, tak snad aspoň on už bude dobrý. Je to hrůza. 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 19. října 2021 21:00

Evaeva syn je spokojný, lebo nemusí chodiť do škôlky

Ešte, keď nám dala ten termín o týždeň, som rozmýšľala, že pôjdeme na ORL k doktorovi, kde som ja bola s mojimi dutinami. Som rada, že som nešla, táto doktorka je top.