Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 21:22

letfenixa chápu:) Tak aspoň, že se cítí dobře.

Trochu jste mě tu vyděsili s těmi antibiotiky. Mladší měl teď tu virózu taky nějakou těžší, ještě o víkendu se mi to moc nezdálo. Teď už mi ale přijde docela dobrý, v noci nekašle, vlastně ani přes den, akorát ráno a teče mu pořád rýma, teplotu už taky nemá. Ale je hodně unavený, dneska jsme byli akorát pro bráchu ve školce a skoro to vypadalo, že usne v kočárku.

Offline viktorka_od splavu
49465 příspěvků moje polička 19. října 2021 21:24

Pavlena po uvoze takhle tatulda vozi malou skolacku na zadnim nosici, nohy ji klinkaji nad silnici a drzi se ho kolem pasu. takovych typku magoru potkavam prehrsle a vzdycky me napada, zdali to vi matka tech deti (kupodivu to zatim byli sami otcove/muzi)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 21:34

Karja no ta stavba asi taky zabere dost času. Ty dny, kdy to neběží podle plánu, jsou fakt naprd, ať už seš zvyklá na cokoliv.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 19. října 2021 21:42

betsey Moc gratuluji! Nádherná holčička!

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 21:51

Evaeva Jo, ne dneska byl asi ten úplněk nebo nevím. Protože jinak to docela jakoby šlo, povedly se věci že kterých mívám obvykle radost (že se mi třeba povede vytřít, trochu uklidit, nebo že si holky důkladně vyčistej zuby:-D), mě stačí fakt málo, abych se za ten den jako pochvakila. Ale nějak to dneska nebylo ono. Asi jak jsme málo spali, brzo vstávali, tak se to celý nějak pochroumalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 21:53

Karja no u nás to bylo hodně naprd, ale zas na druhou stranu, už může být jen líp:)

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 21:58

Evaeva No u nás malamala už má nedostatek podnětů a nic ji není dobrý. Za celej den ji bavilo a byla spokojená jen když jsem vytáhla dětské šminky nové jako dárek od kamaradky a pak taška do kontejneru s prazdnejma Vincentkama:-D. Ona to tak prostě má no, že když se nic neděje nového, zajímavého tak je nakrkla. Já si s ní ráda hraju, ale pro ni je dostatečné hraní jen prostě nonstop a ještě hrozně intenzivní, to prostě nedáš:-D. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. října 2021 22:03

Karja

A co trénovat intenzivní odpočinek? Hraní na relaxaci. Aspoň dvě minuty by to mohlo jít, ne?

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 22:07

Mha :-D:-D Možná kdybych přitáhla nějaký ty tibetský misky a ona do toho palicí mlátila:-D. Na zítra jsem naložila krůtí řízky do jogurtu, to bude relaxace pro všechny:-D

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. října 2021 22:10

@Karja

Tak a máš novou hru. Na naložené řízky. Dej jim jogurt na potřeni a pak budou muset nehnute ležet

Online Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 19. října 2021 22:14

Karja co bunkry, stavíte? Kluky to zabaví, deky přes stoly a křesla, vyndat matrace, z toho tunely, deky, hromady dek! A nechám je tam natahat všechny krámy, co mají. Je to zabaví a muž to pak během uspávání všechno uklidí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2021 22:36

Pinot Noir no tak přesně takové chujoviny kluky učí mužon si s nimi krásně hraje, ale oni to pak vyžadují po mě, včetně té interakce

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 19. října 2021 22:56

Pinot Noir No u nás to v poměru zábavy a bordelu nevychází úplně dobře, ako velkamala si hraje hezky, fakt pěkně, ona třeba už umí i hrozně pěkně telefonovat, vydrží si volat se sestrnici půl hodiny (s tou pubertackou, s tou malou ne, ta to nezvládá) nebo s mýma segrama a ten hovor má hlavu a patu. Ale malamala u ničeho moc nevydrží, jednou teda v tom bunkru byly zalezly snad dvanáct minut, ale čmáraly se fixama:-D, ale díky za tip, zítra to zase vyzkouším.  Jako ty nemoce nás vyjdou draho, já mám nasyslene různé nove hračky, blbosti a v těch dlouhých dnech doma to vytahuju:-)

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 19. října 2021 23:47

Karja já to dělám úplně stejně doteď. Mám na skříni dvě krabice a v nich různé nasyslené hry, puzzle, drobnosti i větší. Když jsme nemocný, jako když najdeš.

Akorát že teda my jsme teď doma prakticky už od začátku září, takže zásoby se už téměř vyčerpaly

Ale naše dítě si vystačí i s málem. Dneska přijela velká bedna z megaknih a úplně nepozorovaně jsem polovinu věcí ztopila, protože jeho nejvíc zajímala ta bedna. Vyrobil si z ní pirátskou loď, půl večera v ní seděl a tatínek ho tahal po obýváku po koberci

Včera jsem mu vyndala pekáč s krupicí, dost dlouho si spořádaně přesýpal a hrabošil. Pak se opatrně zeptal, jestli si do toho může dát nohu, pak jestli si tam může sednout, pak v tom seděl a rukama se odstrkoval a jezdil po koberci, pak to převrátil a když už to nemohlo bejt horší, tak to rozhrabal po celým obýváku, různě se v tom procházel, pak to rozjezdil autama a nakonec si to i vysál. Takže sakumprásk zábava na hodinu nejmíň, za deset korun a nevznikly žádný škody ani křik a hádky. Doporučuju!

Offline slniecko admin
19678 příspěvků moje polička 20. října 2021 01:30

betsey gratulujem !!!

Offline Muslik
581 příspěvků moje polička 20. října 2021 03:24

betsey strašně moc gratuluju, malá je nádherná!!!!!!!!! A tiše závidím, že už to máš za sebou, já též 10 dnů do termínu ale myslím, že jako prvorodička budu určitě přenášet, tak se ještě nacekam, zatím se nezdá, že by se cokoli chystalo.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. října 2021 06:28

Muslik myslím na teba a držím palce. A diky moc

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. října 2021 06:31

Karja môj muž tiež je takmer stále preč, má dve práce a v tej hlavnej naviac ešte ťahá dosť nadčasov, no som zvedavá ako to bude po návrate z pôrodnice, dúfam ze sa nezblaznim

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. října 2021 07:38

Evaeva asi mi prijde nejvic k zamysleni ta unava. Tonda ted mel vic nez 14 dni zas horsi kasel a rymu, ale celou dobu byl dost cilej. Doktorka ho poslechla a udelala vyter z nosu, vsechno ok a uz nekasle. My dospeli jeste posmrkavame a dokaslavame. Ale drzim palce, snad budou kluci brzy fit

Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 20. října 2021 08:07

Tý jo, vy ve mně teď vzbuzujete pocit, že jsem špatná matka, když mi dítě čtrnáct dní kašle a já s ní kvůli tomu nešla k doktorovi. Ale teda ono jí krom toho kašle fakt nic není a budí mě s výkřikem "Já jsem dneska plná energie".