Karja já to dělám úplně stejně doteď. Mám na skříni dvě krabice a v nich různé nasyslené hry, puzzle, drobnosti i větší. Když jsme nemocný, jako když najdeš.
Akorát že teda my jsme teď doma prakticky už od začátku září, takže zásoby se už téměř vyčerpaly 
Ale naše dítě si vystačí i s málem. Dneska přijela velká bedna z megaknih a úplně nepozorovaně jsem polovinu věcí ztopila, protože jeho nejvíc zajímala ta bedna. Vyrobil si z ní pirátskou loď, půl večera v ní seděl a tatínek ho tahal po obýváku po koberci 
Včera jsem mu vyndala pekáč s krupicí, dost dlouho si spořádaně přesýpal a hrabošil. Pak se opatrně zeptal, jestli si do toho může dát nohu, pak jestli si tam může sednout, pak v tom seděl a rukama se odstrkoval a jezdil po koberci, pak to převrátil a když už to nemohlo bejt horší, tak to rozhrabal po celým obýváku, různě se v tom procházel, pak to rozjezdil autama a nakonec si to i vysál. Takže sakumprásk zábava na hodinu nejmíň, za deset korun a nevznikly žádný škody ani křik a hádky. Doporučuju!