Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 08:31

711990 jo no, unavené ty děti právě moc nebývají. Ale na druhou stranu ještě v pondělí měl trochu teplotu. Uvidím, jak to bude postupovat.

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 20. října 2021 08:41

Poustim teď rano na chvíli telku, když housatku čistím zuby, ale tvg, to je peklo, barvy, blikani, jeceni...to nebohy dite na to čumí s otevřenou pusou (a matka cisti jak o život), ale pak ukazuje a chce furt! 
(naštěstí takhle čumí i na Krkonošsky pohádky, ale co to do těch nebohejch děti lejou? Včera jsme chvíli koukali i na Noddyho, pamatuju si tyhle porady před 20 lety, ale to byl fajn seriál, ale teď tam taky všichni ječí)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. října 2021 08:42

DruI ja som s malym tiez nesla k doktorovi kvoli kaslu. Sledovala som ho, vyuzival solmucol, kasel sa postupne zlepsoval a znizoval sa pocet kaslani za den. Uplne vymizol fakt az za cca tie dva tyzdne, nemyslim, ze by doktorka nejak irychlila liecbu . Ine by bolo, ak by sa to vobec nezlepsovalo alebo nebodaj zhorsovalo, to by som sla.

Offline viktorka_od splavu
49465 příspěvků moje polička 20. října 2021 08:43

Potrefenáhusa ha, a ja si myslela ze uz su proste stara, kdyz mi to vsecko prijde totalne uchylny. tak dik!:-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 08:47

Potrefenáhusa no něco je peklo něco jde. Já si třeba nodyho z dětství vůbec nepamatuju.

Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 20. října 2021 08:48

DrowRanger No, kdyby se to zhoršovalo, tak jdu, ale to dítě kašle fakt jen tolik, aby mi bylo blbý ji s tím poslat do školky :o) Ale jak tady o tom jde debata, tak jsem znejistěla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2021 08:49

DruI kašel trvá dlouho, 14 dní klidně. Jestli se to pomalu zlepšuje a dcera je jinak v pohodě, asi bych k doktorovi nešla.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2021 08:50

betsey krasna!Blahopreju.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 20. října 2021 08:54

betsey chvilku jsem tu nebyla a vy jste to, holky šikovné, takhle krásně zvládly. Moc gratuluji, hodně zdravi cele rodině

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:09

Potrefenáhusa je to peklo a toci to kazdy rok dokola. Tlapkovou patrolu jsem videla uz 5x, Princeznu Sofii asi 1000x a ta patri jeste k tem hezcim. 

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:13

Potrefenáhusa Lamicka u nás teď nejvíc frčí Bob a Bobek a Mach a Šebestová, to je fajn. Akorát se obávám, že Ríša začne učitelkám říkat soudružko.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:22

U nás teď Pošťák Pat - zvláštní zásilková služba, protože má milion vozidel a hlavně černobílého kocoura. Dokonce si už Rosťa i prozpěvuje tu znělku, to je strašně roztomilé. Vůbec teď hodně chce, abych mu zpívala, a když se ho zeptám co, tak vždycky chce Skákal pes

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:24

Potrefenáhusaked bol syn mensi, tak som telku tiez obmedzovala, teraz to iz nejde (aj v skolke a jasliach im pustaju rozpravky...) A teda doteraz som nenasla ziadnu, ktora by ma nestvala. Aktualne u nas frci vrizly a lumici (dve serie, videli sme ich asi 1000x), obcas to prelozi Boobom (nejaka divna biela prisera), pesnickami od Cocomelon a jurskym parkom - kepm krieda (to je celkom dobre, ale tiez sme kazdy diel videli asi 30x, Artur normalne krici na mna aj muza aby nas upozornil na pre neho zaujimave casti). 

Ale skutocne peklo nastalo, ked zistil, ze vieme na Tv pustit Youtube a vybera si videa. O dinosauroch.produkovane v Juznej Korei. Nie su kreslene, typek sa tam hra s plastovymi dinosaurami a prislusenstvom a vydava k tomu divne zvuky. Artur to miluje a ja som po 10 minutach zrela na lobotomiu . A teda, ako ma dinosaurie obdobie, chce odo mna aby som pomenuvala jednotlive druhy. Fakt som nevedela, ze je tolko druhov dinosaurov co vyzeraju ako triceratops a pritom to nie je triceratops...

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:26

Potrefenáhusa Já téměř okamžitě pochopila, že pokud nechám dítě koukat na to, co zrovna náhodou běží, asi brzy zešílím. Tak jsem jim vždycky nahrála a pouštěla jen pořady pro mne snesitelné. O existenci jiných neměli dlouho ani tušení. Nejmíň mi vadil asi Krteček. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:26

dzizisketa ja ked si nahodou zacnem spievat alebo hmkat nejaku znelku, syn okamzite zakrici: maminka nema spievat! A pritom mam vychodenu Zus so zameranim na spev a k tomu 5 rokov zboru

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:26

dzizisketa náš malej skákal pes úplně miluje, vždy na usinani musim zpívat, bez toho to nejde. Když se zeptám, co budeme zpívat, zanotuje skákal pes přes oves a nadšeně zavře HOP  Je to moc roztomilé.

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:27
Reakce na DrowRanger:

Potrefenáhusaked bol syn mensi, tak som telku tiez obmedzovala, teraz to iz nejde 

proc to nejde? (Mám furt ideály)

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:30

quebrada já krtka strašně jako malá neměla rada, protože nemluvil, ale proti tomu jeceni je to asi balzam na uši 

Offline Potrefenáhusa
39042 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:32

viktorka_od splavu podle mě se to za těch 20 let fakt změnilo, čili to na menší děti, je tam víc barev a akce 

tuhle jsme nějak náhodne chytli vilu amalku a motýla Emanuela a to bylo tak mily! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. října 2021 09:32

Potrefenáhusa popravde mne uz dochadza energia aj napady ako ho zabavit ked nechce chodit von a sam si tu telku aj pyta, ked sa nechce hrat ale chce oddychovat. Citat alebo pozerat knihy ho aktualne vobec nebavi. Proste si lahne na gauc, zakryje sa, vezme si mojkace a zahlasi, ze chce oddychovat a co mu mame pustit. Vydrzi pri tom tak 20 minut, potom sa zas chce ist hrat. A teda vecer po kupani si pri telke vypije mlieko, polezi si a rozprava mi, co je v ktorom diely oblubenej rozpravky, to je celkom mile.