Lamicka princeznu sofii teda dost nesnáším, naštěstí to syna moc nebere
dzizisketa pat je oblíbený i u nás, pak krtek, peppa a bing. Mladší u televize moc nevydrží, to starší neměl.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa omezovat to můžeš podle mě dlouho, v podstatě dokud nebude husička doma sama:) Určitě je možné pouštět jen to, co chceš. Když máte televizi doma, těžko se jí vyhneš úplně, ale jinak nevidím problém. Záleží jak budeš potřebovat jí k něčemu odložit![]()
betsey Blahopřeju! Je krásná
. Ať je zdravá a spokojená.
DrowRanger U vás pouští v jeslích a ve školce dětem televizi? ![]()
brrr ano, bola som z toho dost prekvapena. Pustaju to teda pred obednym spankom, neviem ci to ma mat nejaky ukludnujuci efekt alebo co? A v skolke aj po olovrante tym, co iz dojedli aby nerusili jediace deti.
Potrefenáhusa ze jsou ty pohadky ci jak to nazvat jiny, to vim, ale pripadala jsem si "zaostala" ze jsou pro me priserny:-)
jinak je to to samy jako s kockou- dokud Housatko nezjisti, ze existuje youtube, jsi v poho. jakmile to zjisti, jecenim si to na tobe vynuti kdy bude chtit..
Největší televizní peklo je Máša a medvěd, to je strašný strašný strašný.
Mě zatím nejvíc irituje Bing, to je takový debil! A v českém dabingu má pro mě dost nepříjemný hlas, naštěstí Rosťu nijak extra nezaujal. Navíc od zítra bude na Netflixu nová řada Autíčka Otíka, to je náš favorit, to fakt miluju i já, takže zase nějakou dobu budeme věnovat jemu.
Potrefenáhusa Přesně! Krtčí zvuky mě nedráždily.
Na Peppu Pig se teď díváme s velkými dětmi celá rodina v angličtině a v němčině a je to ohromná švanda. Hlavně teď už nikdo nevyžaduje opakování oblíbeného dílu až do zblbnutí.
viktorka_od splavu my nemáme počítač a na televizi youtube pustit nejde, tak doufám, ze tahle kapitola bude až za dlouho
ale jak smatla tím prstickem naprosto zkušeně po mobilu, tím mě trochu znervózňuje...apropos, jde iPhone zamknout tak, aby bylo fskt černo bez těch zkratek do stran?
žluťásek a mášiny strašidelné historky nebo tak nějak jste viděli? To je teprve peklo!
brrr u syna ve školce taky televizi pouští, byla jsem taky překvapená. Podle všeho je to teda deset minut krtka a potom si o tom povídají, tak to mi přijde v pohodě, ale taky bych čekala, že ve školce tv nemá místo.
Evaeva princezna Sofie je milá slečna v porovnání s uječenou Elenou z Avaloru ![]()
Naše teda naštěstí baví i klasické pohádky, i když třeba ke Krakonošovi museli dorůst.
DrowRanger Evaeva Tak to jsem myslela, že už dávno není. Přece člověk neposílá děti do školky, aby se dívaly na tv. Zlatá venkovská školka!
Nejhorší je, že si časem člověk na ty pohádky nějak zvykne a snižuje laťku. Mi taky připadal Červený traktůrek nekoukatelný a po x shlédnutých dílech jsem se u něho i smála.
Lamicka to jo, akorát mě hrozně vytáčí ty holčičí intriky a příběhy typu šla na výlet v nejlepších šatech![]()
Lamicka Krakonoš se teď moc líbí synovi, až jsem překvapená, že ho to baví. Ale dost věcí musím vysvětlit.
Já dovoluju jen ty hezký pohádky, Sofii, Elenu, Mášu a spol. vůbec nesnesu.
A přiznání teda, nesnáším Pata a Mata, už jen ta hudbička je pro mě úplně zničující. Syn to miluje, ale kouká na to s tátou :)
žluťásek Vis co, vy tady mate deti spis male. Jak je mam vetsi, tak mam posunute hranice co ano a ne. Nepovoluju treba komentovane hrani Minecraftu na youtube... na to by syn dokazal koukat hodiny. Vlastne jsem rada, ze porad radi koukaji na ty detske hruzy. ![]()
No a kdyz bychom to zakazali uplne, tak jsou deti v kolektivu za mimone a to taky clovek nechce.
U nas je ted velke tema hrani/nehrani pocitacovych her. My tomu nakloneni nejsme, dite je pak roztekane, ale vsichni ve tride hraji...
žluťásek Máša je strašná a nikto v okolí moju nechuť k nej nechápe!
Mne liezla na nervy aj Martinka, to pozeravala neter. Syn zas u babky občas pozerá Volám sa Caillou, hrozne ho to baví. Ja na to nedokážem pozerať, vadí mi jak to je stále v tom oblačiku. Bing je obľúbený u mladšieho.
A obidvaja stále pýtajú Tapi a Tabody a to je prosím pekne Grizzly a Lumici ![]()
Lamicka naši keď majú občasne povolený tablet (hlavne v chorobe) a tam je ten detský YouTube, vždy si vyberú len nejaké hrozne videá ako niekto jazdí autami alebo nejaké počítačové simulácie závodov..hrozne, hrozne, musela som to úplne zrušiť. To je taka detskejsia verzia toho Minecraftu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY