žluťásek Next má jednobarevná barevná trička. multipacky i po kusech![]()
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger v Mayoral občas něco koupi tchyně a je pravda, ze syn má od nich zářivě žlutou (jako zvyraznovac) bundu a taky je z ni nadšený. Musim ji poprosit, aby se po něčem podívala i mladšímu.
žluťásek z nextu je ta žlutá bunda z vinted, použita, ale barva krásná, teď je to tam jak na hřbitov ![]()
eless to se kouknu, díky! Ale věci do 2 let jsou už pro nás za zenitem, tak třeba tu mají i větší.
No a pančuchy to dieťa malo na sebe snáď raz v živote, na svadbe k šatám. Fakt netuším, čo jej budem obliekať keď sa ešte viac ochladí
Malenge mama mu teraz od myoral kupila kopu teplákov - červené, svetlomodré, žiarivo žlté, aj žltú teplákovú súpravu a fakt dobrú, žiarivo zelenú bundu. On teda nepreferuje žiadne farby, ale aspoň ho vždy neomylne spoznám na ihrisku alebo v škôlke.
DrowRanger super, tu bundu možná budeme mít stejnou/podobnou. ta je na rozeznani dítěte na hřišti či v lese bezkonkurenční
O nějaké ty tepláky poprosím babičku Ježíška! Díky za tip!
A ja sa aj bojím pochváliť, ale od nedele syn pekne chodí na veľkú potrebu 2-3x denne tak, ako tomu bolo pred všetkými problémami. A s úsmevom. Ale nalievam ho vodou, fakt to strážim, laktulózu som znížila na 5ml miesto 10ml, dávam probiotiká a tony ovocia a vlákniny. A naozaj to zrejme súvisí s mojím tehotenstvom a súrodencom, pretože má regresiu aj s cikaním (už nechce chodiť na wc, ale len do nočníka, občas sa pociká). Tak sme sa s mužom prestali o malej pred ním rozprávať pokiaľ sa na ňu neopýta sám (včera ju kreslil na papier
) a ani ja mu nič nespomínam a snažím sa vyhýbať zmienkam o tom, že ma tehotenstvo pohybovo obmedzuje.
DrowRanger to je super, jen tak dal, moc preju, ať už vás ty vylucovaci problémy na dobro opustí!
DruI citlivost kuze jsem vyloucila jen tak laicky - nema ji nijak zarudlou, zjevne podrazdenou. Navic pulku obleceni ma z druhe ruky, takze barviva jsou hodne oprana, navic je to sama bavlna. Ale samozrejme nevim. Syn je v leccems dost svuj, ale ze spousty nesvaru uz vyrostl, ale tohle nas trapi porad vsechny a kazdodenne. Ja to dlouho brala jako nejakou vyvojovou fazi, jak se deti ve 2,3,4 letech ruzne vztekaji a vymysli si, ale zacinam mu verit, ze ho to obleceni fakt "boli"
.
Gatita to musí být na nic za normálního provozu, ale při ranním vypravovani do práce a školky, tak to si ani nechci představovat. Zvláštní mi přijde, ze si zrovna tyhle tepláky vybral a byly v obchodě v poradku a najednou nejsou
on jak je hubený, nemůže být opravdu citlivější, nějak? Jako ze by mu bylo nepříjemné, ze je musí mít pevněji, aby z nej nespadly? Jen takový nápad, on to má asi i s tricky a tak, ze...
Malenge no jo, ona vetsina tech teplaku je pro nas na prd, bud mu padaji, nebo ho skrti, jak jsou utazene. To uznavam, ze je neprijemne. Ted jsme ale vybrali celkem padnouci kalhoty, nicmene taky je s tim problem. On ale syn ma na obleceni obecne pifku, nic se mu nelibi uz od pohledu, nesnasi nove veci, at jsou sebepohodlnejsi a sebelibivejsi, ja bych fakt kupovala i flitry a ninjago, hlavne aby to obliknul:)
Jedine, co obliknul vzdycky na prvni dobrou bez protestu, byly bundy od lego wear. Sila brandu nejspis. Takze ciham na slevy na zalandu a asi mu budu muset nakoupit celou garderobu. Ale nadsena z toho nejsem, bude to drahy a osklivy. Outdoorove obleceni maji super, ale teplaky se mi tam uplne kupovat nechtej, no.
Gatita strasne tlapkam, musi to byt hrozny. Dcera jako batole a predskolak taky s oblecenim strasne vymyslela, casem uz jsem pochopila, co ji vadi a zacalo to byt lepsi. Ale dodnes se totalne stylove rozchazime a urcite veci (napr.sukni) si na sebe vezme jen v naprosto vyjimecnych pripadech a pod pohruzkou...![]()
Gatita já taky lecjaký materiál nesnesu, ale mě prostě kouše/škrábe, to bys asi poznala. U něj to bude spíš v hlavě. No nenaděláš s tím nic, ale musí to být fakt na hlavu. Možná bych zkusila chystat oblečení už večer, aby ráno bylo víc v klidu.
Pavlena ja se taky snazim odhalit nejaky vzorec toho, co mu vadi, ale zatim marne. A u vas to teda nakonec trochu preslo, jo? Tak aspon nejaka nadeje.
Jako ze by si do skolky na foceni nebo do divadla vzal neco primereneho, to vubec nehrozi, to jsem vzdala. I ted na horach jsem ho nechala chodit dost nalehko, nejake tilko nebo podvlikacky, to je utopie. Ja jsem rada, kdyz si rano neco oblikne.
Malenge to má Ríša, je hubený, a tepláky musí mít navíc úplně utažené. Některé se mi zdají OK, že jsou sice v pase trošku, ale fakt jen maličko volné, ale přes boky nespadnou, tak myslím, že to bude dobré, ale ne, strašný řev, že padají, úplný záchvat vždycky.
. Ake koukám, že to je jen taková drobnost. ![]()
Gatita to je vážně těžké, náš nejstarší byl vždycky poslední na hřišti, kdo nosil na jaře čepici, protože jak si zvykl, nechtěl ji sundat. Totéž triko s krátkým rukávem, to tahal pořád dolů. Ale napadlo mě, jestli mu nemůže být třeba jen horko? Syn (4. třída) má spolužáka, co chodí celoročně v kraťasech.
Já doma sedím v mikině, děti tady běhají v triku. Protože prostě oni mají toho pohybu mnohem více než já celkově. Nemůže to být, že to jen nedokáže říct? Ale to porovnávám s naším nejstarším, který by mi byl schopný tvrdit, že něco nechce, prostě nechce, ale není schopný říct, že je mu v tom teplo atd.
Gatita to je ale rozumný přístup, taky bych šla cestou nejmenšího odporu, když je podzim, tak holt není dobře nechat to dítě úplně nahé, ze. Tak hlavně, když si oblékne aspoň něco. A když je na lehko, tak se otuzuje, to není na škodu. Lego máme tuším nějakou podedenou mikinu, nic super krásného to není, ale účel splní. Věřím, ze se ti nechce dávat zbytečně peníze, ale to zalando se dá vyhmatnout, tak třeba se ti povede dobře nakoupit a věřím, ze za ten klid to pak bude stát. A určitě bych zkusila to zmiňované pripravovani oblečení vecer, ze by si sám vybral a udělal hromádku na ráno, třeba by to pak lip prošlo, ze by si ji i oblékl. Můžete zkusit, no, za to nic nedáš.
Potrefenáhusa Mně se ty Mile punčocháče líbí a jedny máme, ale to použití na fotkách nechápu... Vždyť v tom bude zima, navíc ten svetr, to musí snad i bolet? Používám je doma, malej nesnese ponožky a občas by bylo fajn mít nohy v teple.
Pavlena Ty jo, ale to je věkem, já myslím, že holky ve věku našich obecně moc sukně nenosí. Taky tím trpím, milostivě jako v létě, ať potěší matku....ale jinak ne! A to v nich ještě loni chodila úplně normálně.
Gatita
Strašně tě lituju a malýho taky! Asi bych mu (pokud věc sedne) kupovala rovnou víc balení a v různých velikostech a snažila se občas vsunout nějakou novinku. Takhle měl syn kdysi tepláky z Bonprixu, strašně je miloval, kupovala jsem mu je pak ještě asi tři další velkosti. :-) (ale on je teda bezporoblémovej).
Jinak obecně děti v punčocháčích nesnáším, doma ještě ok, ale ve školce mi to vždycky přišlo divný. Přitom z praktického hlediska to chápu, syn si pochopitelně nebyl schopnej v zimě sám obléct ven punčocháče pod oteplováky. S příchodem různých těch podvlíkacích kalhot, co vypadají hezky, se mi dost ulevilo.
Moje dcery sukně nosí, dokonce mají jednu společnou. Ta starší víc, téměř denně. spíš s ní je problém, že si bere sukni i v den, kdy má plavání nebo sportovní kroužek. Pak už dojede domu v teplakach.
Ale je pravda, že na školní fotce je v sukni jediná.
Malenge no u nás napríklad pripravená hromadka večer nezaberá. Večer si po vyberá, čo chce a ráno sú aj tak scény, že to si neoblecie, lebo ju to oblečenie trápi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY