Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2021 21:41

žluťásek nezkoušela si Tesco? V FF tam mívají takové ty balení pěti triček, možná by mělo i jednobarevné. Ale hodně dlouho jsem tam nebyla.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 26. října 2021 21:57

Evaeva v tescu jsem nebyla několik let

Já jsem hrozně zpohodlnela s tím covidem a nechce se mi hledat to někde naživo. Skoro všechno objednávám online nebo občas něco ulovim tady v okolí v nějakém malém krámku. 

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 26. října 2021 22:30

Malenge barevne mivali v benettonu. Maji detsky kram na starem meste, nevim, kde presne (zelezna?). Byla jsem tam teda tak pred rokem, ale prislo mi, ze treba bundy tam maji takove ty klasicke, barevne, pro deti pekne. Zato tricka uplne otresna, s desnymi potisky jako vsude jinde.

Jinak vybirani hezkeho obleceni pro deti je pro me uplna utopie. Nekde jsem slysela, ze i normalni lidi muzou mit nejaky ojedinely autisticky rys, tak pokud je to pravda, tak to mame doma. Na kazde nove obleceni si dite zvyka treba rok, smiri se s tim zpravidla v momentu, kdy z nej odrusta. Vsechno ho pali, skrti, tlaci, pada mu to a neco ho dokonce boli. Ted jsme byli na dovolene a do tasky mi vytekla betadine, jako z udelani na kominek "schvalenych" identickych tricek. Vubec nevim, co si pocnem, zitra se asi nevypravime do skolky. 

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 26. října 2021 22:53

Kokoska krásní . Chlapeček už je velkej kluk!

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 26. října 2021 22:56

Gatita chudák malej . Ty teda samozřejmě taky, to musí být o nervy, ale věřím, že si nevymýšlí, že je to pro něj opravdu problém.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2021 23:15

Gatita Já si myslím, že každý bude mít nějaký autistický rys!Nasledující informace tě asi moc nepotěší. Ségře je dvanáct, ale stále nesnese různé asymetrické střihy, třeba jako má křivák. A to nejen na sobě, ale ani na ostatních, mamka nic takového nemůže nosit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2021 23:15

žluťásek to mi povídej, mám to úplně stejně.

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 26. října 2021 23:54

Evaeva křivák mě taky stresuje. Nelíbí se mi a na sobě bych ho pravděpodobně nesnesla.

Offline Catherinne
10892 příspěvků moje polička 27. října 2021 00:13

Kokoska krásné děti a úžasná fotka

Online Kokoska
35172 příspěvků moje polička 27. října 2021 00:40

Pinot Noir chlapeckovi je 6, male rok a kousek. 

Catherinne fotila to fotografka v nejakem detskem klubu, kam s nima jejich maminka chodi. Maji tam ruzne programy, akce, a tak 2x rocne to foceni.

Offline letfenixa
10953 příspěvků moje polička 27. října 2021 02:02

Kokoska krásne deti!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. října 2021 06:46
Reakce na Evaeva:

Gatita Já si myslím, že každý bude mít nějaký autistický rys!Nasledující informace tě asi moc nepotěší. Ségře je dvanáct, ale stále nesnese různé asymetrické střihy, třeba jako má křivák. A to nejen na sobě, ale ani na ostatních, mamka nic takového nemůže nosit.

​Tedy, že to nesnese sama, to chápu, ale že omezuje i ostatní? 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 27. října 2021 07:50

žluťásek poznas znacku mayoral? Moja mama odtial kupuje Arturovi veci a maju tak zakladne farby aj rozne ziarive, s napismi aj bez.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2021 07:52

Pinot Noir Mě na mě vadí rozepnutý

Kan tak když je vidět, že jí to skoro fyzicky bolí, tak vlastnímu dítěti ráda vyhovíš, ne?

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 27. října 2021 08:07

Pinot Noir ja si taky myslim, ze si nevymysli, ma z toho regulerni psotnik. Dnes rano malem neodesli do skolky. Tricko jsem tu nakonec nejake pripustne mela, ale teplaky byly problem. Nasilim jsem mu postupne oblikla patery, on si je sundaval a zoufale brecel, nic na sobe nesnese. Uz me i napadlo, jestli nema nejak citlivou kuzi, ale bude to v hlave. A to jsme ty teplaky byli kupovat spolu, nechala jsem ho, at si je vyzkousi v kabince...a stejne je s tim problem. Kazde rano straslivy stres, on ma pak kolikrat i zkazeny den, dost si na to obleceni stezuje. Trochu se bojim, ze z tohohle uz nevyroste. Je mu 6, vsech ostatnich zaseku uz se zbavil, ale s oblecenim bude asi celozivotni problem.

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 27. října 2021 08:14
Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 27. října 2021 08:16

Gatita hele a tu citlivou kůži jste nějak vyloučili? Jestli ho to opravdu neomezuje fyzicky. Já u některých materiálů taky trpím. A mám třeba kamaráda, co má alergii na určité barvivo v látce, takže když si takovej kus oblečení vezme tak je z toho taky celej podrážděnej.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2021 08:17

Gatita časem se nejspíš trochu obrousí i tenhle problém, ale úplně nezmizí asi nikdy. Pro tebe to musí hrozný stres. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. října 2021 08:22
Reakce na Malenge:

A když jsme u toho, kde mají hezke barevné klucici oblečení? Žlutá/červená/oranžová/tyrkysová? 

​znacka carters ma tieto veci. neviem kde v cr sa da kupit ale napr u nas drzia velkosti len do 2 rokov a pritom maju vyrobky az do 5. mozno este gap ale tam som nakupovala len vo vypredajoch

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. října 2021 08:35

Gatita ty jo, ja mám doma ten istý exemplár. Momentálne sú prípustné dvoje tepláky a jeden sveter. Nič viac. A tenká bunda, teplú neoblecie ani keby mala u mrznut. Jo a dvoje tenké ponožky a jedny tenisky. Aspoň ze spodné prádlo je ochotná si meniť.

A k tým vzorom... Svokra sa mi priznala, že normálne nevedela, či sa nemá hanbiť ísť s tou našou fesandou do mesta. Jedny z tých obľúbených teplakov sú vzorované, takže tieto tepláky, k tomu úplne od veci vzorovana bunda a pasikava čapica