Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2021 23:27

MPLee ahoj menovkyna

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2021 23:31

Poobede sa povracal mladší, teraz ja . Čakám s kyblom pri posteli kedy to chytí staršieho. Nekonečný príbeh chorôb pokračuje.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 31. října 2021 00:09

Potřebovala bych poradit, kde objednat lehké, ale zároveň ne úplně ty letní softshelky. Mám představu, že ji do školky budu dávat legíny a na ven na procházku si obleče ty softshelky na to. Mám zimní od Kukadloo, ale to není na podvlikani, pokud bude těch avizovanych plus 9 stupňů třebas. Ve školce je fakt přetopeno, tam bude mít jen lehké legíny. 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 31. října 2021 01:26

Karja najlepšie dať sú ušiť, na FB mi podchvíľou ponúka takúto možnosť.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 31. října 2021 05:43

Dnes jsme vstávali ve 4:07. Je to takové jakože jak se to říká....něco jako psychicky náročné. Jakože to udělá fakt takovej negativni efekt, i když si snažím říkat je čtvrt na 6 ve skutečnosti....Ježíš, jak se tomu říká...

Online Pinot Noir
30046 příspěvků moje polička 31. října 2021 05:57

Karja já dávám teď letní Kukadloo a pod to legíny. Ale na ně se dost dlouho čeká a podle mě i na jakékoliv, které se šijí na zakázku, tak je otázka, jestli to má cenu objednávat.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. října 2021 06:01

Karja ja som davala usit jednej panej, ktora je na fb v rovnakej materskej skupine ako ja. Kupovala som softshellky podsite flisom. Rano u nas uz mrzne a vecer tiez byva chladno a syn je v nich teply ked ho doma vyzliekam. A teda do skolky uz aktualne davam overal, nie som si uplne ista ci by mu ucitelky spftshellove nohavice obliekli a ked chodia von, este je zamrznuta trava.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. října 2021 07:35
Reakce na Karja:

Potřebovala bych poradit, kde objednat lehké, ale zároveň ne úplně ty letní softshelky. Mám představu, že ji do školky budu dávat legíny a na ven na procházku si obleče ty softshelky na to. Mám zimní od Kukadloo, ale to není na podvlikani, pokud bude těch avizovanych plus 9 stupňů třebas. Ve školce je fakt přetopeno, tam bude mít jen lehké legíny. 

​pozri rockino

Offline DruI
5603 příspěvků moje polička 31. října 2021 07:46

Karja Já teď dávám softshellky s fleecem. Ony se mi zase tak strašně tlusté nezdaj a ona si dcera na hřišti dost sedá na zem, tak si říkám, že teplejší je lepší. Na zimu určitě pořídím ještě něco tlustšího.

Jo a taky se u ní nedá úplně odhadnout, kdy si ty venkovní kalhoty opravdu přetáhne přes ty vnitřní legínky a kdy vnitřní legínky pečlivě sundá a uloží na poličku (dělá to víceméně naopak, v zimě si vnitřní legínky sundavá a na jaře si přes vnitřní legínky umíněně přetahovala venkovní tepláčky a klidně i kraťasy ;o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2021 08:06

Karja já teď dávám zimní unuo bez ničeho, ve školce si bere tepláky. Plánovala jsem to jako ty, ale zatím jsem žádné tenké nekoupila

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 31. října 2021 08:14

Karja ja ted davam letni softshell a pod to puncochace/leginy nebo zimni s fleecem, bez podvleceni. V zime pak podvlecenej zimni, ale ne do snehu nebo kdyz je moc velka zima jako vloni. To mel puncochace, leginy a jeste ty zimni softshellky.

Online Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 31. října 2021 08:15

Karja dělám to stejně, mám little angel softshell. Pod cca 8 stupňů ale budu dávat už ty fleecové. Nebo teplé legíny a tenké kalhoty. Uf, už aby bylo zas léto

Offline Garfie
28639 příspěvků moje polička 31. října 2021 08:21

Jos Taky jsem se chtěla zeptat na jméno :-) Ale Theodora v rodině máme a taky jednoho Teofila. 

U nás by se za rodové jméno dal možná považovat Evžen....což jak jistě uznáte není úplně něco, co byste pro syna chtěly.... (ale všichni jsou hrozně fajn), naštěstí se ta jmenná linie posunula do vedlejší rodiny bratrance.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 31. října 2021 08:27

Už jsem dámy něco našla, děkuji všem za tipy. Ale ona je ve třídě těch nejmenších,myslím, že tam je učitelky hlídaji a snad by ji nenechaly jít jen ve slabých leginkach a trochu ten oděv skontroluji. Ale stejně něco pokoupim, ono s těma dvěma člověk ví, že se to neztratí;-)

Offline Tak Betty
6204 příspěvků moje polička 31. října 2021 08:35

Karja a jak si ve školce dcerka zvykla,  líbí se jí tam?

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 31. října 2021 08:38

Tak Betty Už tam měsíc nebyla:-D. Takže nezvykla. Ale řekla bych, že se jí tam jakoby objektivně líbí, ale vadí jí, že jde od nás a od ségry. Jinak ona když potká někde venku ty učitelky nebo kuchařku, tak na ně pořád doráží a tak, má je ráda. 

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 31. října 2021 08:45

Garfie Já znám jednoho Evžena, mladého kluka, který má dvě jména a on si z nich vybral právě tohle. První jméno má hezké, ale používá Evžena :-).

Offline Tabea
8286 příspěvků moje polička 31. října 2021 09:04
Reakce na Jos:

Karja Je to totalni kravina. Koukam, ze u nas taky blby. Tata by se mel rovnou zastrelit..

http://www.wahlgrenis.cz/zvlastni_symboly_detail.php?id=303

​to jsou dobrý pindy

Offline Garfie
28639 příspěvků moje polička 31. října 2021 09:04

999 Mně naskočí "Evžen lovec žen" :-) Mně se to jméno samo o sobě moc nelíbí, ale všichni ti Evženové v rodině jsou hrozně fajn. Vtipní, gentlemani, vlastně asi nejlepší chlapi v rodině! Takže pokud fakt funguje ta karma jména (doufám že ne, protože moje rodina v ní dopadla katastrofálně ), tak Evřena rozhodně doporučuju!!! 

Online Pinot Noir
30046 příspěvků moje polička 31. října 2021 09:10

Garfie Evžen, lovec žen, to je jasný! Ale to jméno je vtipné, synkovi bych ho nedala, protože už máme lehce srandovní příjmení, ale vlastně se mi líbí. Evžen musí být dobrej chlap!