Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 31. října 2021 09:16

Haha, takovou lavinu jsem necekala a pritom takova blbost

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. října 2021 09:51

Jos no Klaru som si radšej ani nemala čítať. Asi idem ešte rýchlo to chuda dieťa premenovať

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 31. října 2021 10:00

betsey nečetla jsem Kláru, ale nechápu, jak někdo může napsat něco ošklivého o tak krásném jméně osobně ho mám na žebříčku hooodně vysoko!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2021 10:01

Karja podle mě jí v legínách jít nenechají. U syna teď ani nechodí na hřiště, jen na procházku, tak to by při nejhorším dál i v legínáchJá mu ten systém oblečení nemůžu moc měnit, aby v tom neměl maglajz. 

Offline Malenge
4864 příspěvků moje polička 31. října 2021 10:09

Po 14 dnech zavření doma jsem s ohledem na slunce a zde nevídanou absenci mlhy zavelela k procházce. Kdybych tusila, co mě čeká, radši bych dal smutne pozorovala slunce z okna. Ven jsme se dostali po hodině totálně hysterickeho řevu, kdy jsem na něm musela ležet, abych ho oblékla. Svekl se 4x, když jsem ho konečně narvala do všeho a otočila se pro klíče, tak se vzteky pocural, venku pak dalších 20 minut řval, ze bundu neeeeee. Od te doby, co je nemocny, strašně rad chodí ven polonahý, je to desna zábava, neustále mi zdrha, kdykoli nechám odemčeno. Strašně super ve 3 stupních. Nenávidím období vzdoru

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 31. října 2021 10:12

Garfie Pinot Noir Tenhle Evžen je taky moc fajn :-).

Online dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 31. října 2021 10:59

Evaeva 

Ani v kalendáři nejsem, jen mužská varianta. Na slavení svátku to nevadí, ale karmická zátěž může být v ženské variantě jiná, že

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:16
Reakce na Garfie:

999 Mně naskočí "Evžen lovec žen" :-) Mně se to jméno samo o sobě moc nelíbí, ale všichni ti Evženové v rodině jsou hrozně fajn. Vtipní, gentlemani, vlastně asi nejlepší chlapi v rodině! Takže pokud fakt funguje ta karma jména (doufám že ne, protože moje rodina v ní dopadla katastrofálně ), tak Evřena rozhodně doporučuju!!! 

​Já kdysi v dávnověku byla na venkovský bečce a byla mi kosa, bundu mi půjčil nějakej Evžen, z kterýho se za vyklubal Jirka. Ale představil se jako Evžen, přísahám!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:23

Malenge úprimne ta ľutujem a úplne presne si to viem predstavit. Držím palce, aby u vás to chodenie na polonaho čoskoro prešlo. U nás to už trvá celú večnosť. Celu jar sa mi to moje dieťa s obľubou vyzuvalo vonku len do ponoziek, čo bolo obzvlášť výživné niekde dva kilometre od domu a ja tehotná. V lete topánky prakticky ani ne nosila.

Inak ako tu preberate to obliekanie do škôlky, no normálne som rada ze Alica teraz do škôlky nechodí, bo by na nás snáď poslali učiteľky sociálku

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:38
Reakce na Karja:

Dnes jsme vstávali ve 4:07. Je to takové jakože jak se to říká....něco jako psychicky náročné. Jakože to udělá fakt takovej negativni efekt, i když si snažím říkat je čtvrt na 6 ve skutečnosti....Ježíš, jak se tomu říká...

​Na ho*no?

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:40
Offline rasaNori
8882 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:44

betsey my mame baru a saru, a kdyby nas osud potrefil tretim, a byla to holka, tak muz chce klaru. Ja jsem mu rovnou rekla ze v zadnem pripade. Za me Zora. 

Offline Malenge
4864 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:48

betsey boty! Jsi jasnovidec. Víš, jak skončila naše prochazka? Došli jsme na louku k javorum, se starsim jsme sbírali listí, ze zkusíme ty růže, jak se probiraly v jiném vlakne, drahousek lital všude možné a mlátil klackem, abych po nějaké době zpozorovala, ze má jen jednu botu. Keeny, co měl na sobě podruhé. Když jsem se ptala, kde je boticka, měl z toho desnou srandu a ukazoval úplně všude jakoze hahahaha. Trvalo mi 30 minut tu botu v hromadach listí najít, ze jsem u toho rozslápla to největší ho*no v sirem okolí už je jen bonus  není ještě ani poledne a jsem zralá na hodně velkého panáka.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:50

Malenge úf, no to je teda aj na dva veľké panaky

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:51

Malenge ježiš, to je den! Soucítím!

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:52

Malenge mne je te tak lito! Snad z toho ten malej šotek brzo vyroste.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 31. října 2021 11:59

Malenge Uaaa, to je strasny! Lituju. 

Jednou jsem na hristi v piskovisti vykopala 1 sandal Keen. I pod tim piskem bylo videt, ze je to skoro nova bota. To muselo nekoho hodne zamrzet. 

Offline Malenge
4864 příspěvků moje polička 31. října 2021 12:18

betsey Pinot Noir Kokoska Lamicka dámy, dekuji za účast! On z toho vyroste, nepochybuji, starší byl dost podobný, jenže jsem na nej měla víc energie a taky si od nej chodila odpočinout do práce  teď pevne věřím, ze by mohli být už konečně zdravi a v tu ránu pomazou do školky.

chudaka rodiče, který domu přišel s dítětem jen s jedním skandálem, moc lituji, to moc potěší. Já už se bála, ze dopadnu taky tak! 

Online Karja
44932 příspěvků moje polička 31. října 2021 12:25
Reakce na Kokoska:

​Na ho*no?

​jako by jo, ale ještě jinak:-D

Malenge Ty teda máš časy teď! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2021 12:42

dzizisketa možná je to jméno bez karmické zátěže, to je paráda