Jos no ja mám peknú blbosť, úplný opak mňa :)) a starší je vraj anjel, no ale asi padlý podľa jeho správania ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja ty máš fakt Karlu? To je krásný u nás bohužel neprošlo ![]()
No a já v těch karmajménech ani nejsem, jako vždycky. Ale na muže to nesedí, ani na bráchu, u toho mě pobavila první věta, že si na svět přišel něco odtrpět. Tak jsem mu to napsala a on prý, že to si musí jistě odtrpět našeho tatu (jsou si povahově nesmírně podobní, takže to mezi nimi permanentně křeše).
dzizisketa ty tam nejseš?! Vždyť nemáš exotické jméno, naopak. V kalendáři jseš? Ty stejné povahové rysy, to je blbý, no. My jsme se ségrou obě tvrdohlavé, to společnému porozumění taky moc nepřidá![]()
Par věcí sedí na staršího, jinak nikdo z nás na nic nepasuje v celé širší rodině.
U nás v rodině není rodové jméno, jenom mužské jméno musí začínat na jedno konkrétní písmeno. Tak mě trochu mrzí, že to můj bratr přerušil, protože tradice je to už přes 200 let. ![]()
Mha to bude tým raw a barefoot
Mha to je zajímavá tradice, to se mi líbí.
@Evaeva
A je taková praktická, jmen je na výběr spousta. Ale naší generací prostě končí. No nic, o něco se v rodině hádat musime![]()
Mha třeba budete mít vnuky a někdo z vašich dětí jí obnoví
Lol, u nas nesedi ani moje, ani Tondovo. Prej neprubojne a tiche dite
a ja udajne nekonfliktni, hodna holcicka, co nevymysli nekalosti. To by nekdo mel precist mym ucitelum z gymplu![]()
Jos haha já prý po nevydařeném manželství zůstanu sama a bude mi to vlastně vyhovovat
No, občas si to říkám teda taky, ale snad tot ak nedopadne!
Jos haha já prý po nevydařeném manželství zůstanu sama a bude mi to vlastně vyhovovat
No, občas si to říkám teda taky, ale snad tot ak nedopadne!
Jos Je, Theodor je krásný, mi bohužel neprošel.
JankaM Jo, no snad se bude líbit i ji;-)
Jos takovym vecem VUBEC neverim, ale sedi to ![]()
prý krásou moc neoslní..to jsem nechtěla vědět, jdu brečet do kouta ![]()
betsey pozri si na modrom konikovi sestrice carrier one, ten je od narodenia do cca velkoati 80/86. Ja som na syna mala (a este aj mam v zalohe) rischino flexible, celkom mi vyhovoval, ale nesedeli mi uplne dobre popruhy, ale to je dost individualne. A na modrom konikovi najdes aj pripadne nosiace mikiny a bundy, ale pokial mas ty svoju zimnu bundu, da sa za 20/30 eur usit vsadka na dieta do tvojej bundy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY