Malenge no lituju tě
Vše o těhotenství a dětech
Keď človek patrí do sendvicovej generácie, nie je najhoršie, že sa zároveň stará o malé dieťa a chorých rodičov, alé že ho zároveň sekiruje vlastná matka aj malé dieťa.
Nemáte niekto vestecku guľu, že aká bude zima? Na Bazoši niekto predáva Reima oteplovaky, sýto ružové, synovu veľkosť, za veľmi priaznivú cenu. Vlani na tých hromadach odhrnuteho snehu strávil veľa času, a tak som zháňal super nepremokavé nohavice, len tie mal fakt len akurát, už na sklonku zimy. Že či tie reimy kúpiť ![]()
letfenixaMůže být hůř, 4 generace v jednom velkým domě, ale zas byl pořád někdo doma a nakoupil, pohlídal.
Kan pre mňa by bolo výhodné bývať s našimi v jednom dome, aj kvôli nim, aj kvôli malému. Len keby nebola mama vrchný generál.
letfenixa kup a nespadne ani vlocka. No a kdyz je nekoupis, zacne snezit tak pozitri![]()
letfenixa kup a nespadne ani vlocka. No a kdyz je nekoupis, zacne snezit tak pozitri
Takže nám pak hlavně dej vědět, jak to dopadlo, ať se podle toho můžeme zařídit.![]()
letfenixa vies co, keď ich kúpiš, budúci rok mi ich môžeš predať ![]()
Dite usnulo někdy ve dvě a porad ještě spi
doufám, ze odpadne večer jako vzdycky!
budit nejde, ani mírně, nestojí to za to
letfenixa koupila bych, půjdou vzdycky prodat
letfenixa S odstupem času v tom taky vidím samé výhody, u nás měl teda ty tendence všechno řídit, můj otec, ale dal si říct. :D Myslím, že i na výchovu syna to mělo dobrý vliv.
letfenixa jestli je to za dobrou cenu, kupuj, i kdybyste nevyuzili, můžeš pak bez problému prodat.
Evaeva zatiaľ sú rezervované ![]()
Syn zacal vyzadovat moju neustalu pritomnost. Vo dne, v noci. Dnes v noci som musela spat na matraci pri nom v izbe, asi 1000x z noci len tak tisko povedal mama, ked som sa ozvala, tak hned zas zaspal. On sa sice vyspal, ja som uplne mrtva. Rano ma nenechal ist si ani samu lahnut, siel so mnou do postele a radsej cucal do stropu ako by mal ist za muzom do obyvacky...muza odhana, akceptuje ho len na chvilku, mozno 2 hodinky z celeho dna. A uz som si na 100% ista, ze to suvisi s tehtoenstvom a druhym dietatom, minula sa ma opytal nieco v zmysle, ze ked budem lubit Oliviu, ci budem lubit aj jeho
.
DrowRangerAsi to nic nevyřeší, ale já si to myslela i tuším tady psala.
DrowRanger je to těžké a bude to těžké dál, ale je výborné, že jste přišli na příčinu. Můžete To s ním rozebírat, ujišťovat ho. Věřím, že to zvládnete
DrowRanger skús porozmýšľať nad tým, či si ho nevezmete k sebe do izby ak to neprejde. Máme to isté, presťahovali sme sa do väčšieho, aby mal starší svoju izbu ale odkedy je na svete mladší, starší je na mňa viac naviazaný a odmieta sám v izbe spať. Najprv som ho uspavala v jeho izbe, ale vždy sa v noci zobudil, musela som tam letieť, častokrát zaspala pri ňom na zemi, bola som úplne dolamana. V noci vstávať k jednému aj druhému..vykašľali sme sa na to a vrátili ho do spálne a odvtedy spí ako dudek a ja tiež. Ja som to zbytocne dlho skúšala a silila a trápili sme sa všetci.
jdu si postezovat. Dnes nam zacnou delat nejake stavebni upravy v kuchyni (presouvani zasuvek, vypinacu a svitidel pred montazi nove linky). Ja jsem vymyslela program na cely tyden, pocitala s tim, ze starsi bude chodit do skolky a ja s malou vzdy nejpozdeji v 9 vypadneme a vratime se domu kolem pate odpoledne... No tak starsi dostala vcera rymu a v noci horecku
Takze tady budu v izolaci s detma v byte kde bude hluk, bordel a prach, ja chudak ![]()
mnum Jseš vážně chudák, to bude něco. Ale třeba to aspoň děti zaměstná nebo alespoň přítomnost cizích lidí způsobí, že budou hodnější. Ať je to brzo hotové
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY