Muslik gratuluju k Zuzance!
Vše o těhotenství a dětech
Muslik gratuluju!
Muslik No ta je nádherná! Gratuluji!
Muslik Krásná holčička :)
Zuzanka ![]()
Muslik ta je krásná! Gratuluju!
Muslik Gratuluji!![]()
Muslik roztomilá, moc gratuluju
Muslik ale ňuňuňu miminko
gratuluju
Muslik gratuluji moc, je krasna! ![]()
Muslik nádherná holcicka ![]()
dzizisketa tohle asi nikdo nezpochybňuje, akorát různé děti mají různou potřebu míry toho kontaktu. Jde to, aby ta potřeba byla naplněná. Někomu stačí mít matku v dohledu a jistotu, že přijde, když zabrečím, někdo chce být na matce nalepený 24/7 a nejlépe u prsu.
Některá miminka jsou prostě samostatnější. Můj synovec plakal pouze když měl hlad, jinak spokojené dítě, on se teda narodil a měl bez deseti dkg pět kilo.
MPLee používám při nachlazení malé zvlhčovač vzduchu a pomáhá nám hodně. Na noc jí ho dávám na noční stolek , ideálně s pár kapkami nějakého oleje (eukalyptus , skořice...) a vidím velký rozdíl v nočním chrchlání.
MPLee já teď vídám na insta velký chvály na nejakej omron, ale zkušenost nemám
Muslik moc blahopřeju! Krásná...![]()
Muslik Blahopreju, at se vam spolu krasne sziva! ![]()
MPLee já jsem po tom taky koukala, líbí se mi že bychom to využili doma všichni, ale vzhledem k tomu, že už si nenechá dát žádné léky (zdravím Karja , Pinot Noir a další), odsát nudle, stříknout do nosu...tak představa jak ho naháním s tou maskou, no nevím jak moc je to reálný. Ale zrovna kašle, hodil by se.
Muslik Gratuluji k Zuzance, je překrásná ![]()
katkas ten olej kapeš do té nádržky? Nevadí to tomu přístroji? My máme čističku vzduchu se zvlhčovačem a moc rozdíl nepozoruju. Nevím, jestli bych ten olejíček mohla do toho dát.
Muslik gratulujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY