Potrefenáhusa omron som prvy raz videla pred rokom. Uvazovala som nad kupou ale zatial ho nemam.
Vše o těhotenství a dětech
katkas difuzer jsem koupila taky, ale rozdil moc nevidim. Ale je peknej a sviti, tak kdyz nic, bude ho mit jako nocni lampicku. Oleje kapu do nadrzky.
INCOM1 Potrefenáhusa Já ten Omron taky ted prave hodne videla, ale neni nikde skladem. Mala kasle tak, ze jsem nam nakonec vsem zaridila zadanky a jdeme na testy - maminka ma tridu ve skolce v karantene... A prave mala je ted takova tvarna a necha si libit celkem vsechno, zvykla si i na sprej do nosu a cisteni zubu si vylozene uziva. Tak si rikam, jestli neni vhodny cas ji zvyknout na inhalator. No nakonec jsem objednala nejakyho lachtana, ten jediny byl skladem a dokonce uz ho pry i hned odeslali, tak dam vedet ![]()
MPLee jestli inhalátor pomůže nevím, ale bohužel neplatí, že když si teď zvykne, nezačne jí to za rok vadit![]()
![]()
Pinot Noir prosim te, vy mate trampolinu, nerakvi se ti na ni kluci moc? A kdy ji na zimu balite? Muz dnes vyzvedl bazarovou a uvazujeme jestli ji harpyjim jeste slozit, nebo pockat na jaro:D
MPLee ještě nedávno bych si to dokázala představit, teď má nějaký zásek, ale dávala jsem mu toho moc a asi už ho to štvalo. Taky moc nemám kapacitu nastudovat ty parametry, přečetla jsem jeden text na Alze. Ale líbila se mi ta kočička ![]()
rasaNori jak uschne, tak už ji sbalíme, mráz by ji poškodil. Musejí si na to brát teplé ponožky, už je to hrozně studené, vydržíš na tom teď skákat, jen když na to svítí sluníčko, jinak to studí. A slunečných dní už moc nečekám.
Zatím se na tom nikdo nezrakvil, ale jednou k tomu určitě dojde. Nejvíc se bojím, když jsou tu cizí děti, které na to nejsou zvyklé.
rasaNori mame trampolínu u babičky, nestalo se nikomu nikdy nic vážného a to holky na ni skáčou salta.
Už bych ji letos neskládala, spíš pomalu přijde rozebrat.
Podívej se v jakém stavu je ta pěnová vrstva na pružinách, to odchází jako první ( 3roky max) - resp. bych si k pořizovací ceně rovnou připočetla cenu těch molitanu. Pokud je takový materiál na síti, tak se na to podívej taky, jestli nepraská.
continuity je to 3,6 m a je stara dva roky, tak az to priveze tak to obcihnu:)
Pinot Noir diky, tak pockame na jaro.
Evaeva Ano do nádržky. Dávám ho navíc přímo k posteli. Když jsem difuzor kupovali, vybírala jsem takový, do kterého se éterické oleje dávat mohou. Můžeš zkusit i jen ty oleje. Nakapat na něco ( vata apod) a dát vedle postýlky. Ale na difuzér naše malá reaguje lépe. Je to ale určitě individuální. Já už nevěděla, co s těmi prochrchlanými nocemi dělat tohle u nás pomohlo.
MPLee :) alepoň něco. Asi také záleží, jaký máte doma vzduch a vůbec. Držím každopádně palce.
katkas tak to u nás asi nepůjde, to naše je hlavně čistička vzduchu. Taky jí mají u hlavy, kupovali jsme jí i kvůli těm nemocem, ale moc efekt nepozoruju![]()
rasaNori na trampolíně je hlavně problém, když tam skáče víc dětí najednou, hlavně různých váhových kategorií. Sami se podle mě moc nezraní.
rasaNori my sme ju zložili tento víkend, už je na to zima.
Inak na nej skáču obaja, občas sa buchnú ale nič vážne. Pružiny máme z vonkajšej strany a dvere vždy poctivo zazipsuju, už zistili, že sa dá ľahko vypadnúť :))
Mrakoplas ono je blbé, když jeden druhému skočí na ruku, tak z toho jsou blbé tříštivé zlomeniny, jak je to na měkkém podkladu. Kluci taky skáčou oba, ale staršího u toho musím trochu hlídat, mladší se na trampolíně sotva drží na nohou.
MPLee vždyť jo, využij že teď je tvárná! Já bych to určitě využila i pro sebe, přijde mi to jako dobrá věc.
Jinak já jsem si v jiném vlákně stěžovala na svou neupravenost, že jsem teď jako cuchta na té mateřské. Dnes jsem tomu nasadila korunu, štráduju si to sama (takže ani nemám výmluvu) po Holešovicích a na čepici jsem měla obrovské suché holubí hovno! Kde se tam vzalo netuším, rovnala jsem si čepici a s úžasem na něj narazila.
INCOM1 mne se dneska mama asi po hodině zeptala, jestli ten bilej flek mám na bradě schválně, byla to zubní pasta...
No ale za to zrovna vůbec nemůžeš. Ale chápu, holub tomu nasadil korunu. Už sis vsadila?
Evaeva ja ich tiež sledujem, skákať majú dovolené len samostatne, lebo mladší sa tam ako píšeš neudrží keď skáče niekto iný. Ale oni tam najradšej behajú dokola, robia závody a ja musím byť komentátor
. Občas ľutujem, že som staršieho nechala pozerať olympiádu, odvtedy máme samé súťaže a musím robiť stupienky a rozdávať medaily :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY