Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:48

INCOM1 to se mi stalo uz aspon 5x, ze me pokalel ptak. Naposledy pred par tydny, citila jsem, jak mi to pristalo na hlave. A nemajic zrcatko a nechtic to rozpatlavat po vlasech poslepu, pozadala jsem kolemjdouci, aby mi rekla, kde si to tim kapesnikem zacit smrdlat.

No a jednou jsem jsem si vykracovala Vodickovou ulici a z tramvaje primo proti mne vystoupila znama, kterou jsem roky nevidela. A ja na ni "jee, to ses ty, jak se mas?" A ona jen vykolejene koukala a pak mi po tech letech, co jsme se nevidely, rekla jen  "promin, mas na hlave hovno"

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:59

Gatita Panebože, ta Praha, to je hrozný město! 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:08

Evaeva s tou cistickou vzduchu má to zaujíma. Akú máte a prečo ti nevyhovuje? Lebo my ju chceme kúpiť, že nám moc pomôže.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:10

Potrefenáhusa to je dobrý, to si myslela že máš nové tetování? Ale tak třeba můj sambo si něčeho takového ani nevšimne. 

dynda já ani nevím jak se to dělá!

Gatita promiň, ale  nikoho známého jsem nepotkala, tak dobrý. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:18

Muslik Blahopřeju! Krásná holčička

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:22

Mrakoplas mladší zas nejradši nabíhá do té ochranné sítě

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:22

Gatita tobě teda asi do smíchu nebylo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:27

letfenixa já bych ani neřekla, že vysloveně nevyhovuje, vzduch zřejmě čistí (my jí zas tolik nepouštíme), určitě zvlhčuje, ale žádný zázrak se při léčbě rýmy nekonal, no. Ten vlhký vzduch určitě dokáže ulevit, ale není to tak, že by se ti pořád budilo dítě s kašlem a ucpaným nosem, ty si zapla čističku a byl klid. Řekla bych, že jsem měla přehnané očekávání. Co máme za značku ti můžu zjistit, až kluci usnou.

Edit: je to Sharp, model nevím, ale už jí máme několik let.

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 08:31

To byla noc! Celá prokašlaná a v půl šesté snahy o vstávání. Ty se mi sice podařilo zažehnat a Rosťa ještě teď spí, chudák unavený, ale radost nemám, meli jsme se dneska vidět s kamarádkou a zítra máme cvičení, achjo. Aspoň že jsme včera byli v hračkářství a má novou mini tramvaj a zásobu nafukovacích balónků. 

Online Tabea
8286 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 08:43

Gatita smeju se, i když mám sama máslo na hlavě. Minuly týden byla synova družina zavřená a musela jsem ho vyzvednout ze školy v jednu. Rekla jsem mu, že když mě neuvidí, ať jde domu. Když jsem se schovávala za stromem, že ho budu tajné sledovat, taky to na mě pták pustil. Umytý vlasy a čerstvě sundaná helma na kolo, abych byla nenápadnější.

Offline Pavlena
6929 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 09:45

Tabea hahaha, tak v tomhle pripade by moje babicka rekla: to ťa panbíček potrestál...!  

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:10

dzizisketa my teď vstáváme v 4:30. V půl 9 jsme měli už uklizeno, uvařený vývar, maso s hranolkama a buchtu a šly jsme na nákup. Jako já jsem unavená, to je jasný, ale jsou už docela unavený i holky, odpoledne je to s nimi už složitý. Tak proč teda nespej víc?:-D

Offline Zuzuli
3876 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:13

Gatita tricateho brezna tohoto roku mi dite cestou z hriste usnulo v kocare. Ten datum si presne pamatuju, protoze se to predchozich deset mesicu nestalo a od te doby uz take ne aa protoze jsem nechtela malou vzbudit vyndanim z kocaru, tak jsem si sedla kousek od bytu na lavicku v parku pod strom. Jak jsem si predchozi leto predstavovala, jak budu sedet v parku a cist si, zatimco dite spi a nikdy jsem to stesti nemela, tak tentokrat jsem na te lavicce cele dve hodiny sedela bez knizky (proc bych ji s sebou nosila, ze) s vybitym mobilem. No a aby toho nebylo malo a jeste lepe si ten okamzik zapamatovala, tak jsem dostala primy zasah na hlavu od ptaka ze stromu nade mnou

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:15

To menší dítě je pořád zasopleny. Řekla bych, že už měsíc (no a předtím měsíc taky:-D). Má pruhlednou tekoucí rýmu a kašel plynoucí z té rýmy. Neřekla bych, že ji to nějak vadí, a omezuje, i má stejnou náladu, jen třeba jednou za 14 dní ji to budí z poledního spaní, ale tak dám dvakrat sinupret a je zase klid klid. Dávám třeba tři dny kapky, pak týden nic, protože je to stejný s kapkama i bez, tak ji na ty kapky nechci zvykat, chci si je nechat na tu ucpanou rýmu. Nemate nějaký podněty k tomu. Jestli ji mám spíš týden cpat kapkama nebo to nechat dál plynout. 

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:20

Karja haha, jak se tu řešilo, že máme snad jedinou školku, kde musí být děti do osmi, tak pro nás to vůbec není problém, po sedmé už má Ríša ohrané všechny hračky a začala by fáze znuděného čumění na televizi, takže jsem ráda, že můžeme do školky.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:21

Karja myslím, že ten sinupret se má užívat aspoň týden v kuse a že není návykový (a můžou ho i těhotný, jupí). Já ho u dcery kombinovala se Stérimarem (slaný sprej pro děti do nosu, taková jemná mlha to je) a dcera šla dnes poprvé po 17 dnech rýmy do školky.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:21

Karja jestli to trvá takhle dlouho, asi bych s ní zašla k doktorce. Může to být taky alergie, nebo to spraví ty atb kapky.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:42

Mohučanka Aha, já měla za to, že ten SINUPRET je na ucpanou rýmu a pokud teče už to k ničemu moc není.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:45

Karja mě ho teď doktorka doporučila i na tekoucí. Prý uvolní ty prosáklé sliznice.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 03. listopadu 2021 10:47

Evaeva Tak já ji zasinulretuju a pak uvidim, alergie to není, je to prostě zahlenění, je to slyšet i na tom kašli a tak;-)